για τη διεύρυνση πέους - επίσημο site, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές
Νέα

 για τη διεύρυνση πέους – επίσημο site, αγοράστε τώρα, σχόλια, τιμές

– τζελ για τη διεύρυνση του πέους, βελτίωση αρσενικό βιωσιμότητα,

ομαλοποίηση της στυτικής λειτουργίας. Ψάχνετε για μια λύση σε αυτά τα προβλήματα, ανεξάρτητα από τα όριά τους. Παρέχει θετικό αποτέλεσμα ζημιά στην γενική υγεία. Η παρούσα σύνθεση του μόνο φυσικά συστατικά, ασφαλή για τους άνδρες σώματος.

Ποια είναι η θεραπεία

Αυτό το συμπλήρωμα είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά

από φυσικές πρώτες ύλες. Έχει διάφορους τύπους ευεργετικά αποτελέσματα. Πληροί τις απαιτήσεις της κλινικής αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για χρήση. Σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους αυξάνοντας την παροχή αίματος στα σηραγγώδη σώματα. Πρόσθετες ιδιότητες -. Παρέχοντας αντοχή σε στενή άποψη, για να βελτιώσουν την κατάσταση και τη λειτουργία του προστάτη, σταθεροποίηση μιας ορμονικής φόντο


Ένα μικρό ιστορικό: πώς να αναπτύξει την ιδέα

Οι επαγγελματίες έχουν αναπτύξει τη σύνθεση συμπληρώματος και την επίδραση των οποίων λύνει το πρόβλημα των σεξουαλικών διαταραχών και κρατά το αποτέλεσμα. Η βάση της ιδέας της κρέμας εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της έρευνας των επιστημόνων της Νότιας Αφρικής. Οι ειδικοί προσπάθησαν να ανακαλύψουν τις φυσιολογικές πτυχές που επιτρέπουν μαύρους να έχουν γεννητικών οργάνων των εντυπωσιακών διαστάσεων. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, με βάση τις προσδιοριζόμενες χαρακτηριστικά της δράσης των διαφόρων ουσιών για την ανάπτυξη του πέους και δημιούργησε ένα.

Η αρχή της δράσης του συμπληρώματος στο πέος –

Getting στους ιστούς της ευαίσθητης περιοχής, η συνέπεια απορροφάται στο σηραγγώδη σώματα, τους γεμίζει, συμβάλλει στην διόγκωση και, κατά συνέπεια, την επέκταση και την επιμήκυνση. Κυκλοφορούν αίμα, συστατικά του ενεργητικού έχουν θετική επίδραση επί του ιστού του προστάτη. Το σώμα μπορεί να εκτελέσει πλήρως τις φυσιολογικές λειτουργίες τους:

 • να παράγει ορμόνες που παρέχουν σεξουαλική ορμή, τη στυτική λειτουργία.
 • Για να παραχθεί αρκετό σπέρμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τη γονιμοποίηση.
 • Για να διασφαλιστεί η πλήρης κατάσταση των άλλων δομών του αναπαραγωγικού συστήματος των ανδρών.

όχι μόνον αυξάνει τις παραμέτρους των γεννητικών οργάνων, αλλά εκτελεί επίσης ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών λειτουργιών. Ευχαριστώ καταφέρνει όχι μόνο για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας αρσενικό, αλλά και για την πρόληψη της ανάπτυξης των προβλημάτων

που σχετίζονται με τον προστάτη.

Που δίνει την τακτική χρήση της κρέμας για τους άνδρες

Αν το εφαρμόσει, σύμφωνα με τις συστάσεις που διατυπώνονται στις συνοδευτικές οδηγίες, θα είναι σε θέση να επιτύχει:

 • Βελτίωση των παραμέτρων του ανδρισμού.
 • Κανονικοποίηση της ισχύος (και ως εκ λίμπιντο αποτέλεσμα, στύση).
 • Αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Τα επιτεύγματα αυτά θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη σχέση με το σύντροφο. Κάθε μέλλον οικειότητα θα είναι πιο ζωντανή και αξέχαστη.

Ο κατασκευαστής του συμπληρώματος συνιστά να μην διακόψει την πορεία, σημειώνοντας την αύξηση των αναπαραγωγικών οργάνων και τα πρώτα σημάδια της βελτίωσης της σεξουαλικής δυνατότητες. Θα πρέπει να εφαρμόσει το συμπλήρωμα σύμφωνα με το

καθορισμένο σχέδιο, ποτέ δεν λείπει μία ημέρα.

Φυσική φόρμουλα – το κλειδί για την επιτυχία και την ασφάλεια εργαλεία

Αποφάσεων για τους άνδρες, ο κατασκευαστής έχει εγκαταλείψει την ιδέα της χρήσης συνθετικών συστατικών. Χρησιμοποιήστε τεχνητές ουσίες. Περιέχει μόνο ενώσεις φυτικής προέλευσης. Ως εκ τούτου αβλαβή στο σώμα, ποιο είναι το πιστοποιητικό επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων.

Σύνθεση: οι μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του κάθε συστατικού

Ήδη μελετώντας τη σύνθεση, γίνεται σαφές ότι η Μαύρη κρέμα Μέγεθος οποιαδήποτε άλλη μάρκα, όχι μόνο θα αντικαταστήσει, αλλά ξεπερνούν. Το προϊόν περιέχει συστατικά που αλληλεπιδρούν και ενισχύουν η μία την άλλη. Η σύνθεση περιλαμβάνει:

 1. Φρούτα εξαγωγή Aguaje. Παρέχει τη ροή του αίματος στα σηραγγώδη σώματα. Αυτή η διεύρυνση και επιμήκυνση του σώματος. Η βελτίωση της παροχής αίματος στο σηραγγώδες σώμα -. Η βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί στύση
 2. Οι Cola Nuts. Έχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη διεγείρει να παράγει την ορμόνη τεστοστερόνη, παρέχοντας τη λίμπιντο. Εμποδίζει την ανάπτυξη της στασιμότητας.
 3. Το εκχύλισμα της ρίζας τζίντζερ.

  Εκτελεί τη λειτουργία των αντιοξειδωτικών, ένα φυσικό αντιβιοτικό. Μόλις στο αίμα, αναγνωρίζει και απενεργοποιεί παθογόνα. Οι άνδρες είναι σκόπιμο να αυξηθεί το αναπαραγωγικό όργανο μόνο μετά την ανακούφιση των φλεγμονωδών διεργασιών.

 4. Lagenariya. Βελτιώνει την παροχή αίματος των σηραγγωδών σωμάτων. Ομαλοποιεί η αγωγιμότητα των νευρικών ινών στη βουβωνική χώρα, αυξάνει την ευαισθησία των ερωτογενείς ζώνες.
 5. OL>

  Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχουν ελεγχθεί στο εργαστήριο, που επιτρέπει να καθοριστεί η ασφάλεια της χρήσης τους. Η εφαρμογή της κρέμας δεν προκαλεί κνησμό, ερεθισμό, πρήξιμο ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτές οι αντιδράσεις είναι χαρακτηριστικές της δράσης των προϊόντων χαμηλής ποιότητας, δεν είναι φυσικό.

  Ενδείξεις για χρήση: όταν χρησιμοποιείται με ένα πήκτωμα

  Υπάρχουν αρκετά κράτη στα οποία καλό είναι να την εφαρμόσει:

 • γεννητικών οργάνων χαρακτηρίζεται από μικρές παραμέτρους (δίνεται το μήκος, πάχος) που δεν ταιριάζει τον άνθρωπο και συνεργάτη.
 • εκσπερμάτωση συμβαίνει πρόωρη, ανεξέλεγκτη.
 • Διέγερση είναι ανεπαρκώς εκφράζεται για την κατασκευή οικειότητα μια στύση, ή αποδυναμωθεί κατά τη σεξουαλική επαφή, εξαλείφοντας την πιθανότητα για περαιτέρω επέκταση.
 • Η εκσπερμάτωση περιέχει μια μικρή ποσότητα του σπέρματος ή είναι ακίνητοι, εξαλείφοντας την πιθανότητα της σύλληψης και να οδηγήσει σε στειρότητα.
 • Ευαισθησία κατά οικειότητα

  είναι κακώς εκφράζεται.

Χάρη σε ένα έξυπνο συνδυασμό των συστατικών φυτικής προέλευσης είναι σε θέση να επιτύχει απολύτως όλους αυτούς τους στόχους και πολλά άλλα. Η χρήση της δεν είναι η κενότητα μιας χάσιμο χρόνου -. Ενισχύοντας το πέος και την κατάσταση του αναπαραγωγικού συστήματος λαμβάνει χώρα σε 100% των περιπτώσεων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί η γέλη –

Η χρήση του αντενδείκνυται μόνο σε 1 περίπτωση σε περίπτωση υπερευαισθησίας στις ουσίες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες για την εγκατάσταση και να εξοικειωθείτε με τις συνιστώσες. Γενικά είναι καλά ανεκτή από τους άνδρες όλων των ηλικιών.

Πιθανή αντίδραση στο συμπλήρωμα

Ανάμεσα σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους για τη βελτίωση του πέους είναι ασφαλές είναι ακριβώς – gel για τη διεύρυνση του πέους δεν προκαλεί αλλεργίες. Επειδή η κρέμα αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά και τοξικές επιδράσεις στο σώμα -. Εξαιρούνται

Βήμα-προς-βήμα οδηγίες: πώς να χρησιμοποιούν

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν η κρέμα πραγματικό σχόλια, το οποίο είναι το ακριβές σχήμα της χρήσης του. Αλλά λεπτομερείς οδηγίες χρήσης που παρέχονται στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Σύμφωνα με τέτοιες:

 • Απλώστε την κρέμα μόνο σε καθαρό δέρμα. Έτσι, πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να διεξάγουν τις διαδικασίες υγιεινής (μπανιέρα ή ντους).
 • Απορροφητικά να στεγνώσει η βουβωνική χώρα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος των γεννητικών οργάνων.
 • συμπιέσεων από τον σωλήνα μια μικρή ποσότητα του διαφανούς μάζας.
 • Εφαρμόστε σε ολόκληρη την επιφάνεια της βουβωνικής χώρας, καλύπτοντας, μεταξύ των οποίων και την περιοχή του οσχέου.
 • Διανομή το βάρος κατά μήκος του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής, κάνει ένα μικρό μασάζ.
 • Για να εξασφαλίζουν αυτή τη συνοχή απορροφάται πλήρως (η διαδικασία διαρκεί έως 5 λεπτά), τότε είναι δυνατόν να φορούν εσώρουχα.

Εκτελείται η διαδικασία κάθε μέρα, 1 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση την ίδια στιγμή. Η συνολική διάρκεια της χρήσης του προϊόντος είναι 4 εβδομάδες, αλλά οι αρχικές ενδείξεις του πέους διεύρυνση παρατηρήθηκε πολύ νωρίτερα.

Ακόμη και κατά την επαφή, χωρίς την εφαρμογή των αντισυλληπτικών κρέμα δεν προκαλεί την ανάπτυξη των τυχόν αρνητικών φαινομένων. Συμπεριλαμβανομένων, ο συνεργάτης μου (υποαλλεργικό γέλη όταν αλληλεπιδρούν με φυσικά βιολογικά περιβάλλοντα και τους βλεννογόνους).

Τι αποτέλεσμα εγγυάται παραγωγών: εβδομαδιαία επίδραση

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν αξιολογήσεις με την ακριβή εβδομαδιαία αποτέλεσμα. Ο κατασκευαστής της κρέμας εστιάζεται στο γεγονός ότι η διάρκεια 1 μήνα, αλλά η θετική επίδραση είναι αισθητή ήδη με 1 εβδομάδα χρήσης. Έτσι, οι άνδρες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι είναι θετικό σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Χρήση κρέμα, μπορείτε να τον εβδομάδες έλεγχο. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή:

 1. Σε 1 εβδομάδα θα αυξήσει σημαντικά τη ροή του αίματος στα σηραγγώδη σώματα. Αυτό θα βελτιώσει όχι μόνο λίμπιντο, αλλά θα παρέχει επίσης μια εμφάνιση στύση όταν διεγείρεται. Το μήκος του πέους αυξάνεται κατά 1,7 cm, πλάτος – 0,75 εκατοστά
 2. 2 διαδικασία εβδομάδα υπάρχει μια ενεργή παροχή αίματος στον σηραγγώδη σώματα. Τα φαινόμενα αυτά προστίθενται τη δυνατότητα επέκτασης της σεξουαλικής επαφής με την αύξηση της αντοχής και καθυστερημένη εκσπερμάτιση. Η ανάπτυξη του αναπαραγωγικού οργάνου σε μήκος – πλάτος 2,5 cm – 1,5 εκατοστά
 3. 3 ρυθμός εβδομάδα ενισχύεται η ροή του αίματος στον προστάτη. Παράγει τεστοστερόνης σε επαρκή ποσότητα, έτσι ώστε η λίμπιντο αυξάνει χωρίς δυσκολία. Η διάρκεια της οικειότητας μπορεί να είναι έως και 4 ώρες. Ανδρική ηλικία αυξάνοντας σε 1,7 cm σε πλάτος και 4 cm σε μήκος.
 4. Στις 4 εβδομάδες της εφαρμογής του προϊόντος προς την προστιθέμενη 6 cm μήκος, το πλάτος είναι 2 cm, ο λόγος για μια τέτοια υψηλή αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός μιας νέας σηραγγώδη σώματα. Αυτή η διαδικασία είναι ακριβώς 4 εβδομάδες, έτσι η συνιστώμενη διάρκεια των διαδικασιών είναι η ίδια.
 5. OL>

  Μετά την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος, ανάλογα με τις προσωπικές επιθυμίες, η γέλη μπορεί να εφαρμόζεται πριν την οικειότητα ως λιπαντικό.

  Για να συνοψίσουμε: τα κύρια πλεονεκτήματα του συμπληρώματος

  – gel για μεγέθυνση του πέους με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Η φυσική σύνθεση. Εξαρτήματα δεν έχουν αρνητική επίδραση στο σώμα, την αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας.
 • Εγγύηση ένα θετικό αποτέλεσμα.
 • λογικό κόστος. Ο κατασκευαστής έχει εγκαταστήσει το προϊόν σε προσιτή τιμή. Για να βελτιωθεί το μέλος και εξομαλύνει την αναπαραγωγική λειτουργία, ο καθένας μπορεί. Η αγορά δεν θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό, διότι είναι ένα φτηνό προϊόν.
 • Αντικαθιστά την επίδραση της διεύρυνσης διαδικασίας πέος μέσω ενέσεων ή χειρουργικά. Σε σύγκριση με εκείνους, η εφαρμογή της είναι μια ήπια μέθοδος για τη βελτίωση της σεξουαλικής όργανο, επειδή δεν περιλαμβάνει την εκτέλεση μιας διάτρηση και δεν αφήνει ουλές.
 • Απουσία αντενδείξεις για τη χρήση. Τα συστατικά του προϊόντος δεν επηρεάζουν την λειτουργική ικανότητα της καρδιάς, δεν ερεθίζει το στομάχι, πιστή στην κατάσταση του ήπατος. Η επίδραση των ουσιών λαμβάνει χώρα σε τοπικό επίπεδο, στην περιοχή των σηραγγωδών σωμάτων, η όσχεο.
 • Η δυνατότητα μιας ανεξάρτητης διαδικασίας, η οποία εξαλείφει την ανάγκη να επισκεφτεί κλινικές και κέντρα υγείας. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις, μπορείτε να βρείτε τους φίλους και να είναι σε δύσκολη θέση.

Πρόσθετο όφελος της ιδιωτικής ζωής. Η δυνατότητα αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση που είναι βολικό από την άποψη ότι οι ξένοι δεν μαθαίνουν σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα και να το επιλύσετε.

Πού να αγοράσετε πιστοποιημένα προϊόντα

Παρά τη ζήτηση, να αγοράσετε στα φαρμακεία ή στα καταστήματα των προϊόντων για την υγεία – να αποτύχει. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Για να παραγγείλετε προϊόντα πρέπει να συμπληρώσετε μια απλή αίτηση και να περιμένουν για τη Διαχείριση κλήσεων. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα διευκρινίσει μερικές από τις αποχρώσεις που συνδέονται με την παράδοση, και σύντομα θα πάρει την αγορά σας.

Προσοχή! Ψεύτικο

Επειδή η γέλη εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και τη ζήτηση μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, περιπτώσεις πλαστογραφίας του. Ο κατασκευαστής προειδοποιεί για την περιστασιακή αγορά των παραποιημένων προϊόντων.

Για να αναγνωρίζουν την προέλευση των προϊόντων είναι δυνατή και άλλα συμπτώματα ενός πλαστού προϊόντος μεταμφιεσμένη ως το αρχικό μέσο, ​​δεν περιέχει οδηγίες για το Europen γλώσσα.

Το κόστος της αρχικής συμπληρώματος: η τιμή μπορεί να ποικίλλει

Η τιμή των πρωτότυπων προϊόντων που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Κατά τη γνώμη των ανθρώπων που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο και να αυξάνεται με το πέος του, η τιμή του προϊόντος είναι φθηνή.

Αμέσως θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.

Ακίνητα κριτικές από ειδικούς

Αλέξανδρος, ουρολόγος:

“Όταν ένα ζευγάρι ξεκινά λόγω της δυσαρέσκειας με το μέγεθος του πέους, ορίζουν. Είναι κατασκευασμένο από φυσικές ουσίες, καθένα από τα οποία εκτελεί μια συγκεκριμένη λειτουργία. Το εργαλείο δεν έχει τοξικές ή άλλες κακόβουλες ενέργειες. Είναι σημαντικό να την εφαρμόσουν σύμφωνα με τις το σύστημα, σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Οι ιδιότητες της κρέμας βοήθεια για να αντικαταστήσει το αποτέλεσμα της πρόσθεσης και της εισαγωγής των υλικών πληρώσεως για τη βελτίωση του πέους».

Νικολάι Ιβάνοβιτς, ο γιατρός-androlog:

“Ανάπτυξη ειδικών στον τομέα της ουρολογίας να αντισταθμίσει πλήρως για όλα τα μειονεκτήματα που προκαλούνται από ένα μικρό μέγεθος πέους. Ο κύριος σκοπός του εργαλείου το πλάτος, το μήκος, την παροχή αίματος στους σπηλαιώδη σώματα. Επιπλέον παρέχει αποκατάσταση μιας ορμονικής φόντο, δεδομένου ότι έχει θετική επίδραση στη δομή του προστάτη. Όταν άκουσα την τιμή, η οποία αρχικά ήταν έκπληξη το γεγονός ότι τόσο αποτελεσματικό το προϊόν είναι τόσο φθηνή».

Η γνώμη των ανδρών

Όσοι έχουν ήδη τελειοποιήσει τα γεννητικά όργανα με, μοιράζονται την εμπειρία μου σχετικά με αυτό:

Michael, 24 χρονών

“Χρησιμοποιείται για 4 εβδομάδες, αλλά ήταν ο πρώτος που παρατηρήσετε τη διεύρυνση πέους. Ικανοποιημένος ότι δεν ήταν αναγκαία η εισαγωγή υαλουρονικού οξέως, που ποιος ξέρει τι θα είχε ως αποτέλεσμα. Και εφαρμόσει το ζελέ πιο ευχάριστο από το να κάνουν τέτοιες ενέσεις. Μια επιπλέον 4 cm μήκους του πέους είναι η αξία του φυσικού συμπληρώματος, το οποίο, παρεμπιπτόντως, μου κοστίσει φτηνά. “

Ilja, 32 χρόνια

“Οι αξιώσεις των κοριτσιών προκλήθηκαν από το μικρό μέγεθος του πέους μου. Αλλά όταν άρχισα να θέσει με τη συνιστώμενη τακτική έπαψε να είναι το αντικείμενο των επιθέσεων. Τα κράτη αυξημένη σε πάχος και μήκος, και η σχέση με τον σύντροφό μου έχει βελτιωθεί. από το συμπλήρωμα, είναι κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες, άλλο αποτέλεσμα είναι απίθανο!».

Κυρίλλου, 37 χρόνια

“Αυτή η κρέμα μου επέτρεψε να αισθάνεται σαν ένα πραγματικό αρσενικό πέος διεύρυνση σε μήκος και το πάχος είχε θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Παιδιά, το κύριο πράγμα δεν είναι να ρίξει τη διαδικασία για 2-3 εβδομάδων, όταν αποτελεσματικότητά του είναι ήδη ορατά. μόνο μετά από ένα μήνα της εφαρμογής, δεν μπορεί παρά να αυξήσει τα μέλη της, αλλά και να εδραιώσει το αποτέλεσμα. “

Γιούρι, 26 ετών

«Η αποτελεσματικότητα της κρέμας και να δείτε για τον εαυτό σας. Είναι φθηνή και ασφαλής από την άποψη της σύνθεσης. Η δυνατότητα χρήσης στο σπίτι είναι πολύ άνετο, σε αντίθεση με τις εναλλακτικές θεραπείες που απαιτούν μια επίσκεψη σε έναν ειδικό.»

Έκπτωση από την ιστοσελίδα μας

Θέλοντας να αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού, είναι καλύτερα να μην πειραματιστούν με τεχνικές και αμέσως παραγγείλετε ένα ποιοτικό προϊόν και κερδίστε έκπτωση από την ιστοσελίδα μας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...