Υγεία

Η κετο Διατροφή για απώλεια βάρους αναθεώρηση

Δεν είμαι συνήθως οπαδός της ταχθείσας «δίαιτες» -I ζουν περισσότερο από την μάντρα αντι-διατροφή. Τηλεφώνησέ μου κατάκοπος, αλλά η λέξη «δίαιτα» έχει ένα κομμάτι από ένα αρνητική χροιά αυτές τις μέρες, με την «μανία» και «περιοριστική» συνήθως προηγείται. Έτσι, όταν είχα την ευκαιρία να δώσει νέα κετο 360 πρόγραμμα δοκιμαστική λειτουργία δύο εβδομάδων Δρ τσεκούρι του, έκανα κάποια σοβαρή σκάψιμο για την δίαιτα και αν είναι υγιή.

Εδώ είναι ό, τι έμαθα για το κετο διατροφής : Μπορείτε ουσιαστικά ανταλλάξουν μια δίαιτα υψηλή σε υδατάνθρακες, τα οποία οι περισσότεροι Αμερικανοί τείνουν να τρώνε, για μια διατροφή που είναι πολύ υψηλό σε λιπαρά (τα υγιή είδη), μέτρια σε πρωτεΐνες, και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την πηγή από την οποία το σώμα σας παίρνει την ενέργειά του (και καίει θερμίδες) από τη γλυκόζη (από τους υδατάνθρακες) σε κετόνες (από το λίπος). Αυτή η αλλαγή δεν συμβαίνει μετά από ένα αλεξίσφαιρο καφέ, όμως. Διαρκεί συνήθως μερικές μέρες να τρώνε με αυτόν τον τρόπο για το σώμα σας να φτάσει κέτωση, όπου ψάχνει για το λίπος ως πρώτη πηγή καυσίμου. Αφού εκεί, όμως, το σώμα σας «θα καίει το λίπος όλη την ώρα», λέει ο Δρ τσεκούρι. «Δεν έχει σημασία αν γυμνάζεστε ή ύπνο, ή αυτό που κάνετε, το σώμα σας συνεχίζει να καίει το λίπος σε κέτωση.»

Οπλισμένοι με το 411 για το πώς λειτουργεί η κετο διατροφή, ένιωσα ενθαρρυνθεί και ανακουφισμένος. Η έννοια έχει τις ρίζες της στην τη διατροφή και απώλεια βάρους της επιστήμης. Και από την αρχική μου συνομιλίες με τον Δρ Ax, μου άρεσε ξέροντας ότι κετογονική δίαιτα αποτελέσματα είναι πάντα προοριζόταν να είναι δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα που τρέφονται με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ένας τρόπος ζωής και ότι έχει νόημα. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η διατροφή κετο κατετάγη τελευταία το 2018 κατάλογο των ΗΠΑ News & World Report είναι από τις καλύτερες και τις χειρότερες δίαιτες. Αν και ξεκίνησε αυτό το ταξίδι πριν από αυτή είδηση ​​βγήκε, θα έχουν δώσει τη δίαιτα κετο μια δοκιμή ανεξάρτητα. Μέρος των κριτηρίων για την εν λόγω πίνακα κατάταξης ήταν κατά πόσο μια διατροφή ήταν βιώσιμη και εύκολο να ακολουθήσει, η διατροφή κετο δεν είναι ούτε, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι. «Δεν συστήνω οι άνθρωποι ακολουθούν αυστηρά κετογονική δίαιτα για τη ζωή τους», λέει ο Δρ τσεκούρι. «Θα ήθελα να συστήσω 30 έως τις περιόδους 90 ημερών, και μετά από αυτό κινείται σε περισσότερες από μια φάση“ποδήλατο”, όπου μπορείτε να κύκλο μέσα και έξω από κετο.» Δρ Τσεκούρι παραδέχεται ότι μετά από μια δίαιτα κετο θα είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους , δεδομένου ότι πολλοί Αμερικανοί έχουν δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι, και υδατάνθρακες. Αλλά λέει ότι τα πιθανά οφέλη, ενισχύοντας την υγεία του εγκεφάλου, υποστηρίζοντας μυς και τη συνολική βελτίωση των επιδόσεων στο γυμναστήριο, στο γραφείο και στη ζωή-αξίζει τη θέση στην σκληρή δουλειά. (Αρκεί να δει κανείς την κετο Διατροφή Αποτελέσματα Jen Widerstrom είδε μετά από 17 ημέρες.)

Όλα αυτά είπε, ήμουν έτοιμος να βάλει τη διατροφή κετο στη δοκιμή-και κατά τις εβδομάδες μεταξύ των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, όχι λιγότερο. Έχω απόλαυσε την ιδέα της απόδειξης ότι η κατανάλωση λίπους δεν σας κάνει να λίπος μύθος διατροφή που θα ήθελα να δω να πεθάνει ένα πιο γρήγορο θάνατο.

Η Περίοδος Prep

Όλες οι νέες συνήθειες χρειάζονται ένα σχέδιο. Ευτυχώς, είχα την Blueprint Keto360 (που χάραξε το πώς αυτό όλα θα πάνε προς τα κάτω), ο Δρ τσεκούρι στη διάθεσή μου για ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις, με Keto360-εγκεκριμένο κατάλογο των τροφίμων, καθώς και μια σύζυγο που συμφώνησε να πηδήσουν στη δίκυκλα εβδομάδα κετο μόδα μαζί μου. (Η έρευνα δείχνει ότι έχει ένα σύστημα φίλε, θα αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας σας στο γυμναστήριο, δίαιτα, και ακόμα και να κολλήσει με τα ψηφίσματα του νέου έτους σας.) Ακόμα, κάθονται κάτω για να καταλάβω την πρώτη μου εβδομάδα κετο διατροφή γεύματα και σνακ ήταν τρομακτικό. (Παρένθεση: I ήξερε ότι αν ήμουν έτοιμος να πετύχει σε αυτό, θα πρέπει να είναι σε θέση να αγοράσουν το μεσημεριανό γεύμα Ευτυχώς, ο Δρ Ax είναι εντελώς επί του σκάφους, λέγοντας ότι τα περισσότερα μπαρ καφέ σαλάτα. θα έχει ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια κετο γεύμα, μια μεγάλη σαλάτα σπανάκι με σολομό και αβοκάντο, για παράδειγμα.)

κετο γεύματα φαινόταν τόσο βαριά και πλούσια σε μένα, και αυτό ακριβώς δεν ήταν πως είχα συνηθίσει να τρώει. Πλέον, θεωρώ τον εαυτό μου flexitarian, έτσι ώστε η σκέψη του να τρώει περισσότερο κρέας, και πιο συχνά από ό, τι συνήθως θα-μου έδωσε παύση. Ο Δρ Τσεκούρι με διαβεβαίωσε ότι ακόμη και οι χορτοφάγοι θα μπορούσε να τραβήξει από μια δίαιτα κετο αν προγραμματιστεί αρκετά καλά. (Vegans μπορεί, επίσης.) Αυτό είπε, ότι είναι υπέρμαχος των ζωικών προϊόντων και το κόκκινο κρέας συγκεκριμένα, λόγω του σιδήρου που παρέχει για τις γυναίκες (που είναι πιο επιρρεπή σε ανεπάρκεια) και επειδή μπορεί να ενισχύσει την ενέργεια, όταν οι υδατάνθρακες λείπουν. (Αυτά είναι τα άλλα πράγματα χορτοφάγοι πρέπει να έχουν επίγνωση του πριν πάει κετο.)

Ακόμα, μου αρέσει το μαγείρεμα και να προγραμματίσετε τα γεύματά μου στην τακτική ούτως ή άλλως. Με μια λίστα κετο τροφίμων στο χέρι και συμβουλές από το Δρ τσεκούρι στο μυαλό μου, γέμισα καλάθι παντοπωλείο μου με τις εκδόσεις της οικογένειας-μέγεθος του τι αγοράζουν τακτικά (μήλα, τα μούρα, βούτυρο ξηρών καρπών, λάχανο), και πολύ περισσότερο κρέας από ό, τι έχω ποτέ καλάθι μου σε ένα χρόνο (έδαφος αρνί, κοτόπουλο, REAL μπέικον). Τι έλειπε; Μερικά από τα συνήθη στοιχεία πλούσια σε υδατάνθρακες μου, όπως ολικής αλέσεως Αγγλικά muffins, χυμό πορτοκάλι, κολοκύθα, και τα τσιπ τορτίγια.

Αν και ένιωθα πολύ σίγουροι για την ικανότητά μου να περικόψει τις προφανείς υδατάνθρακες, ένιωσα λιγότερο σίγουροι για διπλασιασμό επάνω σε λίπος μου. Αυτή είναι μια πτυχή της δίαιτα που πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι παρανοούν. Κετο δεν είναι απλά μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, είναι μια δίαιτα υψηλή σε λιπαρά, πάρα πολύ.

Μπορώ να αντιμετωπίσει λάδι καρύδας και αβοκάντο μια χαρά. Αλλά υπήρχε ένα πράγμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες που είχε αρχίσει να διαγράφεται πάνω μου: η διαλείπουσα νηστεία (IF) Δρ Ax ενσωματωμένη στο πρόγραμμά του. (Δεν είναι όλες οι δίαιτες κετο περιλαμβάνουν αυτό.) Στις Keto360 μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά παράθυρα φαγητό, και πήγα για το μεγαλύτερο: το μεσημέρι έως τις 20:00, το οποίο σήμαινε ότι δεν θα πρέπει να τρώει στερεά τροφή μέχρι το μεσημέρι. Έχω ένα ενεργό πρόγραμμα γυμναστικής, η οποία χρειάζεται καύσιμο (και ανάκτηση) σε τακτική βάση, γι ‘αυτό εξέφρασε την ανησυχία ότι θα χάσετε πραγματικά το πρωί γιαούρτι μου με μούρα και να αφήσει HANGRY αίσθηση από δέκα (Για να μην αναφέρουμε, μερικοί επαγγελματίες τροφίμων αισθάνονται τα πιθανά οφέλη της διακοπτόμενης νηστείας μπορεί να μην αξίζει να τους κινδύνους.) Δρ Ax με διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα μπορούσα να χειριστεί το IF, αλλά προσωρινά πεθαίνουν από την πείνα το σώμα με αυτόν τον τρόπο θα της επιτρέψει να επουλωθούν. «Όταν η νηστεία για ένα χρονικό διάστημα, είστε ουσιαστικά να αφήσει τα συστήματα του σώματός σας εντελώς ξεκούραση και ανάκτηση.» Και έχει δίκιο. Αυτό είναι ακριβώς γιατί ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την απώλεια βάρους και την υγεία, γιατί υπάρχουν πράγματα όπως νύχτας ομορφιάς κρέμες, και γιατί υπόλοιπες μέρες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου γυμναστήριο. Η κατάρριψη των τροφίμων, η γρήγορη εναλλαγή των κυττάρων, και η επισκευή των μυών δάκρυα όλα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

Επιπλέον, δεν είναι όπως εγώ δεν θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το σώμα μου τίποτα μέχρι το μεσημέρι. Χαμηλή σε υδατάνθρακες κετο ροφήματα όπως τσάι, νερό και καφέ ήταν όλες οι επιλογές, και ο Δρ τσεκούρι πρότεινε την προσθήκη πρωτεϊνών (όπως το ζωμό των οστών ή πρωτεΐνη κολλαγόνου σκόνες του) στα υγρά μου για να αποκρούσει την πείνα. Έτσι, κατά τη διάρκεια δύο εβδομάδων μου, έχω πειραματιστεί με πρωτεΐνη Δρ τσεκούρι του ζωμού των οστών και την πρωτεΐνη του κολλαγόνου, καθώς και χωρίς ζάχαρη nondairy γάλατα όπως αμύγδαλο και γάλα βρώμης. Θα κοπεί στο ψητό σε αυτό το σημείο: Ενώ η γνώμη εμπειρογνώμονα αναμιγνύεται στη βιοδιαθεσιμότητα της σκόνης κολλαγόνου και τα πιθανά οφέλη για την υγεία της, μέσω της δοκιμής και του λάθους, προσγειώθηκα στον καφέ με γάλα βρώμης και το κολλαγόνο πεπτίδια όπως μου go-to πρωί ετοιμάζω . Πήρα επίσης μερικά από τα συμπληρώματα κετο Φωτιάς Δρ τσεκούρι του το πρωί. Περιέχουν εξωγενείς κετόνες, το οποίο είναι ένα φανταχτερό τρόπο λέγοντας μπόνους κετονών το σώμα μου δεν παράγει από μόνη της.

Με τα γεύματα προγραμματιστεί, έρευνες που έχουν γίνει, και τα συμπληρώματα στο χέρι, ήμουν έτοιμος και ενθουσιασμένος για την πρόκληση. Εδώ είναι ένα απόσπασμα των δύο εβδομάδων αποτελέσματα στην εμπειρία και την διατροφή κετο μου που ήρθε με αυτό:

Ημέρα 1: Είναι 8.15 π.μ. και το στομάχι μου γρυλίζει. Ξέρει ότι ήρθε η ώρα για το πρωινό του, και είμαι το στερήσει. Θα αναμειγνύονται πρωτεΐνη καφέ μου και έτρεξε έξω από την πόρτα. Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι η γεύση βανίλια είναι ένα ωραίο συμπλήρωμα μαύρο καφέ. Αλλά προς το τέλος του θερμός, συνειδητοποιώ ότι δεν έχει σημασία πώς θα το ζάρια, πρωτεΐνη ζωμό των οστών βανίλια καφές δεν είναι το ίδιο με μια βανίλια ξανθιά ψητό με αποβουτυρωμένο γάλα.

Ημέρα 2: Υπάρχει ένα κατάστημα bagel λιγότερο από ένα τετράγωνο μακριά από το γραφείο μου. Μου περάσει κάθε μέρα και ποτέ δεν σκέφτονται τίποτα από αυτό. Καλά, όχι σήμερα! Η μυρωδιά από τα φρεσκοψημένα ό, κουλούρια, και ήταν ότι το τυρί κρέμα λαχανικών που μύριζε; -Ήταν wafting έξω από την πόρτα και μπήκα με επιπλέον γρήγορα. (Αν και έμαθα αργότερα ότι υπάρχει είναι ένας τρόπος για να έχουν ψωμί και εξακολουθούν να μείνετε σε κέτωση.)

Ημέρα 3: Είμαι κουρασμένος AF. Όπως και το είδος του κουρασμένος όταν είστε τόσο εξαντληθεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αριστερό χέρι σας για να σηκώστε το δεξί χέρι σας. Με κάποιο τρόπο, εγώ ο ίδιος pried από το κρεβάτι για να λειτουργήσει μόνο να συνειδητοποιήσουμε καρδιο δεν ήταν ποτέ πιο hardio, έτσι ώστε κάποια προπόνηση δύναμης ψύχρα επρόκειτο να έχουν να κάνουν. (Τώρα ξέρω αυτά τα 8 πράγματα για άσκηση, ενώ στο κετο διατροφή.) Παρ ‘όλα αυτά, τα συναισθήματα του λήθαργο ήταν αναμενόμενο, λέει ο Δρ τσεκούρι, ο οποίος λέει ημέρες 2 και 3 ήταν επίσης το πιο δύσκολο γι’ αυτόν η πρώτη φορά που προσπάθησε κετο. «Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός,» μου διαβεβαιώνει. «Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται καλύτερα από την 5η ημέρα, άλλοι παίρνουν δύο εβδομάδες.»

Ημέρα 4: Αρπάζοντας το μεσημεριανό γεύμα έξω ήταν επιτυχής μέχρι σήμερα. Σήμερα ήταν λίγο τιλάπια, κολοκυθάκια και κίτρινη κολοκύθα, και το κατσαρό λάχανο και το τόφου σαλάτα. Πέταξα σε μισή αβοκάντο για τα καλά λιπαρά μέτρο. Ω, και παρατηρώ ότι έχω χάσει ένα κιλό ήδη, το οποίο είναι σίγουρα λίγο νερό βάρους υδατάνθρακες κρατήσει το νερό και έτσι περιορίζει τους είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να απελευθερώσει κάποια υγρών στο σώμα, αλλά παρ ‘όλα αυτά σας. Η απώλεια βάρους δεν ήταν στόχος μου, αλλά αμφιβάλλω είμαι μόνος στον τρόπο σκέψης, «εγώ θα το πάρω!»

Ημέρα 5: Όπως έφερε η μοίρα, 15:00 κυλά γύρω και θα λάβετε ένα μήνυμα ότι υπάρχουν τα cookies στην αίθουσα συνεδριάσεων. Έχω σνακ σε κετο-εγκεκριμένα τρόφιμα όπως τα Granny Smith μήλα (η τάρτα πράσινου μήλου έχει τον τρόπο λιγότερη ζάχαρη από, ας πούμε, ένα κόκκινο Gala), και την πλήρη σε λιπαρά τυρί cottage με βατόμουρα (πού ήσουν όλη μου τη ζωή, σνακ; ) χωρίς πραγματικό πρόβλημα με τους πόθους. Αλλά ακριβώς γνωρίζοντας ότι υπάρχουν cookies που δεν μπορώ να φάω με κάνει να νιώθω λίγο εξαπατημένοι. (Αν και αυτά Low-Carb κετο Επιδόρπια βοηθήσει με αυτό.)

Ημέρα 6: Όταν σκέφτηκα πίσω σε ό, τι έφαγα σήμερα, κατάλαβα ότι μεταξύ σαλάτα μου και αρνί χάμπουργκερ μου, έφαγα ένα ολόκληρο αβοκάντο. Το σχέδιο Keto360 συνιστά όχι περισσότερο από μισή αβοκάντο την ημέρα, και οι περισσότεροι διατροφολόγοι πιθανότατα θα συμφωνήσουν. Ενώ το κρεμώδες, πράσινο φρούτο είναι γεμάτη με πολλά υγιεινά λίπη, τα οποία θα πρέπει σε περίσσεια για να μείνετε σε κέτωση, κατά 300 θερμίδες ένα αναδυόμενο παράθυρο, που μπορεί γρήγορα να προσθέσει επάνω. (Ένα γραμμάριο λίπους ισούται με 9 θερμίδες, σε αντίθεση με 4 θερμίδες ανά γραμμάριο για τους δύο πρωτεϊνών και υδατανθράκων.)

Είναι αλήθεια ότι οι θερμίδες δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία στη διατροφή σας, αλλά αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος (η οποία είναι ένας σημαντικός λόγος πολλοί άνθρωποι προσπαθούν την διατροφή κετο), έχουν επίγνωση των συνδυάζει όλα εκείνα τα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τροφές είναι σημαντική για την επιτυχία.

Ημέρα 7: Peak εξάντληση που στο πίσω τις ημέρες 3 και 4, αλλά στρογγυλεμένη γωνία και άρχισε να αισθάνεται περισσότερο σαν τον εαυτό μου τις τελευταίες ημέρες ζευγάρι. Τώρα στο σήμα στα μισά του δρόμου, νιώθω σαν να έχω πάρει αυτό το κετο γεύμα-σχεδιασμό πράγμα κάτω, ακόμη και αν το φαγητό δεν είναι ό, τι ήλπιζα και ονειρευόμουν. (Περισσότερα για αυτό παρακάτω). Πλέον είμαι σε θέση να εκπαιδεύσουν αποτελεσματικά τον τρόπο έχω συνηθίσει. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου χτύπησα το barre, το ποδήλατο και τα (βραστήρα) καμπάνες, και αισθάνεται μεγάλη. Έχω ενέργειας πλάτη μου και στη συνέχεια κάποιες. Και εγώ ταυτόχρονα αισθάνονται πιο ελαφρύ (κάτω από ένα άλλο κιλό) και ισχυρότερη.

Ημέρα 8: Είμαι ακόμα αγωνίζονται να βρουν ένα πρωί ποτό που μου αρέσει και που με κρατά πλήρη, έτσι προσπαθώ ανούσιος σκόνη πρωτεΐνης κολλαγόνου με τον καφέ μου συν μια βουτιά του μακαντέμια γάλα. Ακόμα δεν είναι το ίδιο με ένα γαλλικό Τύπο με κρέμα, αλλά είναι μια νίκη! Στο μέτωπο της στερεάς τροφής, αρχίζω να πάρετε μια μικρή απέφερε συνολικά έξω για όλα τα κρέατα που έχω φάει την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι περισσότερο από ό, τι είχα συνήθως τρώνε τρεις φορές περισσότερο χρόνο. Αρνί μπιφτέκια, γαλοπούλα tacos μαρούλι-wrap, σαλάτες κοτόπουλο. πέψη μου είναι μακριά (αν και έχω λάβει προβιοτικά κάθε πρωί), έτσι ώστε ο Δρ Ax συνιστά συμπληρώματα του κετο Digest στο μεσημεριανό γεύμα. Περιέχουν λιπαρά πέψη ένζυμα για να βοηθήσουν σπάσει το επιπλέον λίπος και πρωτεΐνη που το σώμα μου δεν χρησιμοποιείται για κατανάλωση, και βοηθά.

Ημέρα 9: που υπέκυψε. Έτρεχα έξω από την πόρτα για μια προπόνηση το πρωί και είχα μια βαριά κουταλιά φυστικοβούτυρο σήμερα το πρωί, αλλά ήμουν HANGRY, εντάξει ?! Αν και σιωπηλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αρκετό για να μου στείλει έξω από κέτωση, πραγματικά δεν υπάρχει ενοχή (τρόφιμα δεν πρέπει ποτέ να σας κάνει να αισθάνεστε ένοχοι, ΙΜΟ). Χρειάζομαι καυσίμων για το μου προπόνηση περιόδου.

Ημέρα 10: αρχίζω να αρρωσταίνουν από τα ίδια τα τρόφιμα που ξέρω είναι ασφαλή στοιχήματα. Και ο αριθμός των φορών που έχω Googled: «Είναι _____ κετο;» είναι να πάρει από το χέρι. Έχω συνειδητοποιήσει ότι το μόνο πραγματικό παράπονο που έχω με τη διατροφή κετο είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά υγιεινά, θρεπτικά τρόφιμα που δεν μπορείτε να φάτε, ενώ σε αυτό. (Ίσως γι ‘αυτό οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν περιοριστικές δίαιτες μια για πάντα.) Καρότα; Γλυκοπατάτες? Λαχανάκια Βρυξελλών? Ποιες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που είμαι λείπει σε αφήνοντας αυτά τα τρόφιμα από το πιάτο μου;

Ημέρα 11: Οι γυναίκες στο κατάστημα σαλάτα λάθος βάλει το ψωμί στην τσάντα μου, ακόμη κι αν είπα δεν ψωμί . Μου πέταξε έξω στο δρόμο μου έξω από την πόρτα. Σήμερα είναι μια θλιβερή ημέρα. Σε άλλες ειδήσεις, η ενέργειά μου είναι ακόμα κλοτσιές, έχω να συμβαδίσουν με τις προπονήσεις μου και έχασα μια άλλη λίβρα. (Ι το είδος του μίσους που ζυγίζουν τον εαυτό μου αυτό συχνά.)

Ημέρα 12: Ο Δρ Τσεκούρι με διαβεβαίωσε από την αρχή ότι θα ήθελα να είναι σε θέση να τηρήσουμε το συνηθισμένο μου είδος προπονήσεις, και είμαι ευτυχής να αναφέρω ότι μπορώ να συμβαδίσει με μου το αγαπημένο του μποξ και ποδηλασία τάξεις, χωρίς να αισθάνεται νεκρό στα μέσα της διαδρομής.

Ημέρα 13: Έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με αυτή την διαλείπουσα νηστεία πράγμα. Νομίζω ότι «εργάζεται», και με αυτό εννοώ ότι είμαι χάσει κάποιο βάρος. (Πλέον, η βελτίωση της σύνθεσης του σώματος και ορισμός μπορεί να έρθει με την απώλεια βάρους.) Όταν ρωτώ Δρ Ax αν θα πρέπει να αποδίδουν την επιτυχία μου σε κετο ή IF, λέει και τα δύο. «Θα έλεγα 80/20 είναι πιο έντονα στην εύνοια της κετο, αλλά διαλείπουσα νηστεία βοηθά, καθώς,» λέει. Οι καύση λίπους δυνατότητες του κετο έχουν περισσότερη δύναμη πίσω από αυτό, όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, συγκεκριμένα, προσθέτει, αλλά η διαλείπουσα νηστεία μπορεί να είναι μεγάλη για την πέψη και απλά καλή αίσθηση.

Ημέρα 14: είναι σήμερα η τελευταία ημέρα για το σχέδιο Keto360, τόσο φυσικά φοράω Σώμα μου από δεξαμενή Βούτυρο με προπόνηση το πρωί μου. Η τάξη ενσωματωθεί βαριά προπόνηση ανύψωσης και καρδιο εκρήξεις, και ένιωσα σαν να μπορούσα να πάω για δεύτερο γύρο, όταν είχε τελειώσει.

Στο τέλος, είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα κετο τη διατροφή μου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Έχασα 4 κιλά σε δύο εβδομάδες, απέκτησα κάποια ενέργεια και την αποτελεσματικότητα με την εκπαίδευσή μου, και τις περισσότερες φορές δεν θεώρησαν ότι θα μπορούσα να δω καλύτερα τον μυϊκό τόνο, αντί των τυμπανισμός ή ζυγίζονται κάτω. Ενώ η δίαιτα δεν μπορεί να μου go-to σε τακτική βάση, τελική σχόλια Δρ τσεκούρι ήταν ενθαρρυντικά: Λέει επειδή έχω τώρα είχε μια επιτυχημένη κετο δοκιμαστική λειτουργία, αν ήθελα να τον κύκλο μέσα από μερικές εβδομάδες κετο (ή ακόμα και ένα μήνα, την επόμενη φορά), θα ήθελα να είναι σε θέση να εύκολα, ενδεχομένως φθάσει κέτωση ακόμα πιο γρήγορα. Αν και πρόκειται πλήρης-δύναμη πίσω στα υδατάνθρακες θα μπορούσε να μου ή οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να κετο-κύκλο εκτροχιάσει, ο Δρ Ax λέει ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μου. «Ενενήντα τοις εκατό του χρόνου, αν κάποιος κάνει μια φορά, θα μπει σε κέτωση ταχύτερη και ευκολότερη την επόμενη φορά», λέει.

Στην πραγματικότητα, λέει ήδη κάπως ισορροπημένη διατροφή μου είναι μέρος του γιατί δεν είχα την εμπειρία της γρίπης κετο. (Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν αίσθημα αδιαθεσίας στο στομάχι τους, οξύθυμος, και ζάλη, μεταξύ άλλων, συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, για τις πρώτες ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες κετο.) Οι άνθρωποι που μετάβασης από ένα πολύ υψηλό σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνες διατροφή για ένα υψηλή σε λιπαρά διατροφή είναι πιο επιρρεπή σε αυτές τις σπάνιες αλλά ακραία συμπτώματα, λέει. Γι ‘αυτό λέει έχτισε μια γιορτή Φάση-όταν προσθέτετε τα λίπη στη διατροφή σας χωρίς πραγματικά να περιορίζουν τους υδατάνθρακες, σε σας το σχέδιό του Keto360 ως ένας τρόπος για να διευκολύνει το σώμα σας σε κέτωση. «Αν κάποιος είναι μια αρκετά καλή τρώγων, και ήδη έχουν μια μέτρια ποσότητα λίπους στη διατροφή δεν είναι υψηλό σε λιπαρά τους, αλλά μέτρια, συνήθως θα μεταβεί αρκετά καλά», λέει.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να κοιτάξει side-by-side πριν μου και μετά φωτογραφίες και να σκεφτεί, «Ήταν ταιριάζει πριν και κοιτάζει το ίδιο τώρα.» (Δεν είναι περίεργο πόσο διαφορετικά άλλους ανθρώπους που βλέπετε σε σχέση με τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας;) Αλλά το φαγητό και η άσκηση πρέπει πάντα να είναι κάτι περισσότερο από την αισθητική. Πώς η διατροφή και καλή φυσική συνήθειες σας κάνει να αισθάνονται ; Το φαγητό είναι καύσιμο (και ανάκτηση) για τις δραστηριότητες που σας αρέσει να κάνετε περισσότερο. Αν η καλή διατροφή σημαίνει ότι θα αποκτήσουν κάποια προοπτική, τότε να καταλήξουμε με μια καλύτερη άκρη είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. BTW, μπορώ να έχω κέικ τώρα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...