Υγεία

Πράσινο καφέ – απόψεις, τιμές, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα, αδυνατίσματος

Πράσινο καφέ Συνεχίστε να παίρνετε ένα απόσπασμα από το άρθρο από την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Εταιρείας Χημικών: Και την ίδια στιγμή απόσπασμα από την Wikipedia: Τι λένε οι γιατροί για πράσινο καφέ Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ισχυρίστηκε: Συμπέρασμα:

Η πράσινη απάτη καφέ;

 • Fat καύση αποτελέσματα
 • κατά της κυτταρίτιδας αποτέλεσμα
 • Απολύτως ασφαλή για την υγεία
 • Χωρίς να κάνει δίαιτα και η πείνα απεργίες
 • Χωρίς κουραστική σωματική άσκηση
 • Στο σπίτι
 • Εμφανίζει το σώμα από τις τοξίνες
 • Αξιοσημείωτη αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα

Είναι οι τίτλοι που έπληξε δικτυακούς τόπους που πωλούν πράσινου καφέ (γνωστός και ως Πράσινο Καφέ ). Όλα τα παραπάνω πολλοί από αυτούς ακόμη και να εγγυηθεί και υπόσχονται να επιστρέψει τα χρήματα αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα. Ποιος ήταν, ωστόσο, στη συνέχεια βρέθηκε κάποιος να μηνύσει για εκκρεμείς υποχρεώσεις, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Δικαίωμα πανάκεια για την απώλεια βάρους και βελτίωση της υγείας, ακόμη και κυτταρίτιδα θα πρέπει να αφαιρεθεί, ανεξάρτητα από το αν είστε γυναίκα ή ένας άνδρας.

Ας αντιμετωπίσουμε είναι αβάσιμη, αν όλοι αυτοί οι υποσχέσεις και όπου έκανε πράσινου καφέ στα κεφάλια μας. Θα πάρει τις πληροφορίες από τις ιστοσελίδες των διανομέων του αυτό το θαύμα φίλτρο και ελέγξτε επίσημες πηγές. Για να μην κάνετε αυτές τις πηγές ιστοσελίδες διαφήμιση δεν θα πρέπει να καθοριστεί, αλλά αν θέλετε μπορείτε να το Google το απόσπασμα για να δείτε το πρωτότυπο με τα ίδια μου τα μάτια.

Η μελέτη αυτή ήταν στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σκράντον, εδώ είναι ένα βίντεο που λέει ο Δρ Joe Vinson: Μετάδοση live streaming video στο Ustream

Πριν προχωρήσετε να διαλύσει τις ανακαλύψεις του Δρ Vinson, θέλω να σημειωθεί ότι η χορηγία της μελέτης, Εφαρμοσμένες Επιστήμες Τροφίμων, Inc. , η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και πωλητές του πράσινου καφέ ΗΠΑ. Έτσι, μόνο ένα σημείωμα, χωρίς καμία υπόδειξη της έρευνας διαφθοράς, νομίζω ότι αυτές οι έμποροι είναι άνδρες της τιμής και για αυτό δεν έχει φύγει.

Στη συνέχεια, ας ρίξουμε ένα απόσπασμα από το άρθρο από την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Εταιρείας Χημικών:

“χλωρογενικό οξέα είναι ουσίες που εμφανίζονται φυσικά σε μήλα, κεράσια, δαμάσκηνα, αποξηραμένα δαμάσκηνα και άλλα φρούτα και λαχανικά. Vinson, μαζί με το Πανεπιστήμιο του Σκράντον στην Πενσυλβάνια, τόνισε ότι ο καφές, λόγω της δημοτικότητάς του κατά τη χρήση , είναι μία από τις κύριες πηγές αυτών των ουσιών. » EM>

Και επίσης απόσπασμα από την Wikipedia:

Επειδή σε αυτό το στοιχείο υπέρ της απώλειας βάρους, η έμφαση από τους πωλητές πράσινο καφέ, με την ίδια επιτυχία που μπορούν να πωλούν τα εκχυλίσματα του ηλίανθου, βατόμουρου, λεύκες, μήλο, δαμάσκηνο, και ούτω καθεξής.

Και ακόμα καλύτερα να πίνουν ραδίκια, το οποίο περιέχει καφεΐνη, αλλά έχει εν μέρει ήδη γνωστό σε εμάς οξύ. Και, από τον τρόπο, η θερμοκρασία τήξης του χλωρογενικού οξέος 206-210, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι όλες οι ποικιλίες του καβουρδισμένου καφέ να καταστρέφεται. Ειδικότερα, κατά την καφέ (195) και των νέων της Αγγλίας ψητό (205 C) που ουσιαστικά δεν καταστρέφεται, έτσι ώστε να μπορεί να πιει τον καφέ με ασφάλεια αυτά Amarok ελπίζοντας να αποτινάξει τα επιπλέον κιλά.

Ωστόσο, αυτή η ανακάλυψη δεν θα ήταν αρκετή για να πράσινο καφέ έχει λάβει τέτοια ευρεία δημοσιότητα και τις προσδοκίες δημόσιο συμφέρον. Θα πρέπει να έχουν την ώθηση στην τηλεόραση, και ότι έγινε στη διάσημη αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Δρ Οζ».

Πήραν 100 εθελοντές, οι μισοί δόθηκε το πράσινο κάψουλες καφέ φασολιών απόσπασμα, το άλλο μισό το εικονικό φάρμακο, δηλαδή μια εικονική, αλλά κανείς δεν ήξερε το πραγματικό φάρμακο ή όχι. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας κατά τη διάρκεια του πειράματος και να καταγράψει ό, τι τρώνε.

Μετά από 2 εβδομάδες οι αμερικανικές κρέπες έριξε 55 kg ανά 100 άτομα. Το ποσοστό εκείνων που έπιναν το πραγματικό εκχύλισμα είχε 37 κιλά, και εκείνοι που έπιναν εικονική έριξε 18 κιλά, αντίστοιχα. Η καθαρότητα του πειράματος, βέβαια, είναι περισσότερο από αμφίβολο, όμως, γιατί η δίαιτα πριν το πείραμα δεν καθορίζεται πειραματικά, και ως εκ τούτου να πω ότι το πράσινο καφέ έχει επηρεαστεί περισσότερο από την απροθυμία να έχουν ένα επιπλέον κάμερα, περισσότερο από ασφαλείς και δεν σκοπός.

Λοιπόν, ότι ακόμη και εκείνοι που δεν έπιναν το θαύμα καφέ, έχασε το βάρος που έχουν ήδη προτείνει ότι οι αμερικανικές κυρίες με υπερβολικό βάρος έχουν προσπαθήσει να τρώνε λιγότερο και να τονίσω γι ‘αυτό.

EM>

Λοιπόν, φυσικά έκανες δεν είναι, όλα για χάρη της επιστημονικής αλήθειας, είναι η κύρια προτεραιότητα της κάθε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Τι λένε οι γιατροί για πράσινο καφέ;

EM>

Πιπέρι σαφές ότι η σύνδεση με αυτές τις εργαστηριακές εξετάσεις το απόγευμα με τη φωτιά να μην βρει. Εάν θεωρείται ένα εργαστηριακό πείραμα με μια τηλεοπτική εκπομπή …

EM>

Ναι, ένα αναμφισβήτητο γεγονός! Ωστόσο, η σύνδεση με τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα για να βρείτε δεν λειτουργεί, ως εκ τούτου τίποτα να αμφισβητήσει. Η λογική του σιδήρου: αν ένα γεγονός δεν είναι, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αν και είναι αδύνατο να αμφισβητήσει, το γεγονός αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αντίχειρα επάνω, όπως λένε. Και, φυσικά, συνδέσεις με πολλές δοκιμές σε διάφορες χώρες πρέπει να εξετάσουμε πολλές ιστοσελίδες σε πολλές μηχανές αναζήτησης …

EM>

Λοιπόν, να είμαστε πιο ακριβείς, τα λίπη να εισέλθουν στο αίμα χρειάζεται απλά να αποκόπτεται, και ως εκ τούτου η χλωρογενικό οξύ επιταχύνει το μεταβολισμό των λιπών, και δεν λαμβάνει τα λίπη από το σώμα, καθιστώντας την τροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Ξέρει κάθε άνθρωπο που είναι εξοικειωμένοι με τα βασικά του μεταβολισμού στο ανθρώπινο σώμα. Και ποιο είναι το νόημα της διάσπαση των λιπών στα έντερα, όταν όλα τα αποθέματα λίπους είναι το υποδόριο λίπος, το οποίο είναι αυτό το οξύ δεν μπορεί να πάρει;

Ας σκεφτούμε πάνω στο κείμενο από το site που πουλάει πράσινο καφέ με τζίντζερ. Αναφέρουν ότι πολλοί πράσινου τσαγιού εμποδίζει την απορρόφηση του φυλλικού οξέος, το οποίο είναι απαραίτητο για την κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση της ανοσίας και εμποδίζει την απορρόφηση του σιδήρου, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τον σχηματισμό του αίματος. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να συμβουλεύουν να πίνουν 7 φλιτζάνια την ημέρα. Προφανώς σε αυτό το site καλοί άνθρωποι δεν θέλουν …

Όλα μαλακίες, γιατί καταπιέζουν μυϊκή μάζα, όταν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί; Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο χειρισμού γνώμη αβάσιμους ισχυρισμούς.

Ένα άλλο πρόσληψη σύνθημα που προσκαλεί όλους όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες μόνο τουλάχιστον να προσπαθήσουμε για μια ποικιλία του καφέ, όπως δεν έχετε τίποτα να χάσετε … καλά, εκτός από τα χρήματα που δαπανώνται για αυτό το καφέ.

Μιλώντας των χρημάτων, η τιμή του μισού κιλού κόκκων ή αλεσμένου καφέ κυμαίνεται από 500 για να 2000 …. συγκρίσιμο κόστος με διαφορετικές ποικιλίες του καβουρδισμένου καφέ, η μόνη διαφορά είναι ότι το πράσινο προϊόν καφέ που συλλέγεται στις φυτείες και καβουρδισμένο προϊόν καφέ, το οποίο συλλέγεται στο φυτεία, ψητό και στη συνέχεια πωλούνται. Δηλαδή πράσινο καφέ φθηνότερο για την κατασκευή, και είναι συχνά πιο ακριβά. Marketing κόλπα από όλες τις πλευρές απλά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στο προϊόν.

Τα αποτελέσματα για τις αναφερόμενες επιδράσεις:

 • Fat καύση αποτέλεσμα είναι ένα ψέμα, δεν καίει το λίπος και προωθεί τη διάσπαση (διαβάστε την αφομοίωση).
 • κατά της κυτταρίτιδας δράση – όλα εντελώς ανόητα, επειδή η κυτταρίτιδα είναι το υποδόριο λίπος, και το χλωρογενικό οξύ διασπά τα λίπη στο έντερο. Μερικοί άνθρωποι προτείνουμε να τρίβετε το πράσινο καφέ στο δέρμα για τον ιερέα κατά της κυτταρίτιδας, τους συμβουλεύουμε για την αντιμετώπιση τρίβετε το κεφάλι του, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη.
 • Απολύτως ασφαλή για την υγεία – ένα ψέμα, οποιοδήποτε προϊόν επικίνδυνο για την υγεία, ανάλογα με τη δόση, ακόμα και το νερό που μπορεί να περάσει πιει μέχρι θανάτου, και να πίνουν μόνο με πολύ διαφορετικές δραστικές ουσίες και τα οξέα μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής για την υγεία. Ακόμα σκεφτούμε το γεγονός ότι αποτρέπει την απορρόφηση του σιδήρου και φολικό οξύ.
 • Χωρίς να κάνει δίαιτα και η πείνα είναι να χάσουν βάρος και να τρώνε κέικ, αυτό είναι πραγματικά το όνειρο κάθε λίπος, αλλά ακόμη και η ομάδα εστίασης στην teleperadach έτρωγαν λιγότερο, αν και όχι λόγω της άμεσης καθοδήγησης και συναισθηματική πίεση.
 • Χωρίς την επίπονη άσκηση, χωρίς να μπορείτε να χάσετε βάρος αν απλά τρώτε λιγότερο.
 • Στο σπίτι – Σας ευχαριστώ, δεν είναι απαραίτητο να το πιείτε σε καθορισμένες περιοχές, αν και θα ήταν πιο βολικό να δούμε κάποιον που αγοράζει για να πωλήσει αμέσως Herbalife και τις μετοχές των ΜΜΜ
 • .

 • Αφαιρεί από τις τοξίνες του σώματος – δεν πραγματικά στοιχεία γι ‘αυτό δεν είναι δεδομένη …
 • Αξιοσημείωτη αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, Ναι, τα χρήματα είναι σαφώς μικρότερο, το αποτέλεσμα είναι αρκετά αισθητή.

Συμπεράσματα:

Το κύριο επιχείρημα – το χλωρογενικό οξύ, το οποίο διασπά τα λίπη στο έντερο. Θα ήταν ωραίο αν οι άνθρωποι θα το λίπος μόνο για τα λίπη, αλλά πολύ περισσότερο περίσσεια άνθρωποι αύξηση του σωματικού βάρους από μια υπεραφθονία της ταχείας υδατάνθρακες (γλυκά, αλεύρι και άλλα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη), στην οποία το οξύ δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Έτσι, αν συνεχίσετε να τρώτε πολλά από αυτά τα προϊόντα και πίνουν πράσινο καφέ, μπορείτε να πάρετε το λίπος δεν θα σταματήσει οριστικά.

Υπάρχουν φθηνότερα και πιο χρήσιμη πηγή για να πάρει προκατειλημμένες επαγγελματική του χλωρογενικό οξύ είναι ραδίκια, και δεν έχει καμία καφεΐνη και δοκιμαστεί για δεκαετίες στη Σοβιετική και μετασοβιετικό χώρο. Έχει την ίδια άσχημη γεύση, αλλά χρησιμοποιούν περισσότερο.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος χωρίς κίνδυνο για την υγεία με μια ισορροπημένη διατροφή και εκπαίδευση στη φυσική αγωγή τους. Άλλες μέθοδοι, όπως η μεγάλη νηστεία, λιποαναρρόφηση, συμπληρώματα ήττα της καρδιάς και του μεταβολισμού θα επηρεάσει αργά ή γρήγορα την υγεία σας και να σας οδηγήσει στο γραφείο του γιατρού.

Μην πειραματιστείτε με τον εαυτό σου αριστερό χάπια θαύμα και στήριγμα τον εαυτό σας, να αυξήσει τον κώλο σου από τον καναπέ, να προχωρήσουμε περισσότερο και να τρώνε λιγότερο πρόχειρο φαγητό. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένη και δοκιμασμένη από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...