Μωβ τσάι Chang Shu για την απώλεια βάρους - Πόσο κοστίζει και πώς λειτουργεί;
Νέα

Μωβ τσάι Chang Shu για την απώλεια βάρους – Πόσο κοστίζει και πώς λειτουργεί;

Η σύγχρονη ρυθμός της ζωής είναι τόσο δυναμική, που δεν είναι πάντα δυνατό κάθε άτομο να παραμείνουν ήρεμοι, σωστά και στο χρόνο για να φάει, και να αποφεύγουν τις κακές συνήθειες. Στο τέλος, ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως το βάρος, η πρόωρη ρυτίδες και το άγχος δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Ωστόσο, ο τρόπος για την καταπολέμηση αυτών των ασθενειών, είναι εκεί έχει τις ρίζες του μωβ τσαγιού Chang-Shu.

Φυσικό λίπος καυστήρα που βρέθηκαν στους καταναλωτές τους, κυρίως μεταξύ των γυναικείο κοινό.

Για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, «Chang Shu» δεν είναι κατώτερη από τους ανταγωνιστές της,

και έχει πρόσφατα ταχεία πρόοδο προς ηγετικές θέσεις.

Η αξία του μωβ τσαγιού Chang-Shu

Chang-Shu – Oriental τσάι από βότανα, τα οποία συλλέγονται στις πλαγιές των βουνών του Θιβέτ και το Νεπάλ. Τόπος ανάπτυξης είχε θετική επίδραση στις χρήσιμες ιδιότητες του, δίνοντας στο τσάι μια πλούσια σύνθεση βιταμινών και ανόργανων συστατικών που συμβάλλουν στην:

 • άμεση για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος?
 • πλήρη αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, και, κατά συνέπεια, η επέκταση της νεότητας?
 • εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων ρυτίδων?
 • αυξημένο τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος?
 • βελτίωση της οπτικής οξύτητας.
 • για να απαλλαγούμε από το άγχος και να δημιουργήσει εσωτερική αρμονία?
 • ρύθμιση του μεταβολισμού?
 • ενισχύοντας τα νύχια, τα δόντια και τα μαλλιά.

Καθαρό περιβάλλον από τις ανατολικές πλαγιές του βουνού που πρέπει ακόμα να πάρετε χρήσιμες φυσικές θεραπείες.

Purple τσάι είναι προσεκτικά συγκομίζονται και μεταποιούνται πέταλα λουλουδιών Κλειτορία Ternate, που αναπτύσσεται σε οικολογικά στείρα ορεινές συνθήκες, όπου δεν υπάρχουν χημικοί κίνδυνοι. Η συλλογή των λουλουδιών γίνεται με το χέρι, το οποίο συμβάλλει επίσης στην αύξηση της χρησιμότητας του τσαγιού.

όταν παρασκευάζεται, το ποτό γίνεται ένα πλούσιο μπλε χρώμα, λόγω της φυσικής χρωστικής που περιέχεται στα πέταλα λουλουδιών. Και με την προσθήκη λίγων σταγόνες χυμό λεμονιού ή φέτες λεμονιού, τα σκιά στροφές σε μωβ.

Τσάι, «Chang Shu» είναι ενεργό και αποτελεσματική καταστροφέας του λίπους του σώματος, ο οποίος διανέμει ακριβώς τα συστατικά του να δώσει μεγαλύτερη συμπλέγματα. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, απαιτεί μια μακρά

πορεία της χρήσης.

Art εκτυπώσεις: ημερήσια πρόσληψη μωβ τσαγιού – πρωί και βράδυ – βοηθά στο να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Τρεις μήνες μάθημα θα συμβάλλουν στην καύση των περίπου 30 kg. EM>

Η σύνθεση του τσαγιού και τις ευεργετικές ιδιότητές του

έναρξη Ας με το γεγονός ότι η μοβ τσάι Chang-Shu είναι ένα καθημερινό ρόφημα των κατοίκων του Θιβέτ, το Νεπάλ, και την Ταϊλάνδη. Χρησιμοποιείται κρύο. Πιστεύεται ότι το ποτό είναι η ιδανική λύση για την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, και ένα άλλο είναι η «πηγή ζωής» μετά τη δηλητηρίαση του σώματος, και μετά από κρυολογήματα ταλαιπωρία.

Αλλά δεν το πορφυρό τσάι, «Chang Shu» είναι ό, τι συμβάλλει στην αποτελεσματικότητά της ως

μέσο για την απώλεια βάρους και την αναζωογόνηση;

Μεθυλξανθίνες
κατεχίνες
καφεΐνη δράσης των ουσιών αυτών στοχεύει σε ένα ενιαίο και ενεργό καύση του λίπους. Βιοφλαβονοειδή Ενίσχυση του αγγειακού τοιχώματος. Theanine
Βιταμίνες
ντοπαμίνη ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, χρήσιμο για τους ανθρώπους συνεχώς εκτεθειμένα στο στρες. Τανίνες είναι ουσίες που αποδειχθεί η κατάστασή του πεπτικού συστήματος, στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας, την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από εντερικό βλεννογόνο. Πίνοντας τσάι βελτιώνει την παραγωγή των γαστρικών υγρών, εμποδίζει γαστρίτιδα και έλκη. Το πικολινικό χρώμιο είναι ένα συστατικό που βοηθά να μειώσει σημαντικά την συνεχή όρεξη, το οποίο γίνεται η αιτία του υπερβολικού βάρους.

Συστατικά του τσαγιού είναι για το άτομο, ως ηρεμιστικό, το οποίο προσθέτει στην «Treasury» των προσόντων του τσαγιού Chang-Shu.

Για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν γρήγορη απώλεια βάρους, η χρήση του μωβ τσαγιού θα πρέπει να συνδυαστεί με ρυθμίζονται διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα.

Λοιπόν, ένα πλούσιο σύνολο των στοιχείων που περιέχονται στο ποτό, δεν αφήνει καμία αμφιβολία υπέρ του και άμεσα αποτελέσματα. Drink είναι χρήσιμη όχι μόνο για εκείνους

που θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά και για όσους απλά θέλουν να είναι υγιείς.

Η γνώμη των γιατρών Chang-Shu

Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς της ιατρικής πιστεύουν ότι η χρήση των τσάι του βουνού είναι ευεργετική για την ανθρώπινη κατάσταση:

 • εξαλείφει το υπερβολικό βάρος και είναι ένα τεράστιο όφελος για το σώμα?
 • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εμπλουτισμός σε βιταμίνες?
 • βελτιώνει την εμφάνιση και δίνει την αίσθηση της ελαφρότητας και της ενέργειας.

Πολλοί ασθενείς σημειωθεί θετική δυναμική στην απώλεια βάρους, δεν οποία συνεπάγονται κανένα πρόβλημα.

Συσκευή Chang-Shu και η χρήση του

Purple τσάι, «Chang Shu» θα πρέπει να πίνουν τακτικά αλλά με μέτρο, χωρίς φανατισμό. Δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα θα είναι αρκετό, ακόμη και για εκείνους που έχουν την επιθυμία όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ρίξει τις μισούσε κιλά.

Με προσοχή για το τσάι Chang ανάγκη για τη θεραπεία ατόμων με χαμηλή αρτηριακή πίεση, δεδομένου ότι η επίδραση του τσαγιού με στόχο την μείωση της κόλασης.

Ένα ποτό είναι ένα ποτό δεν είναι ισχυρή, το χρώμα θα πρέπει να είναι ομοιόμορφη μπλε. Η αντοχή του τσαγιού θα αυξηθεί η συγκέντρωση

των συστατικών του, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανθρώπινη κατάσταση.

Ζυθοποιία μοβ τσάι, “Chang Shu” προκύπτει ως εξής:

 • Βράζουμε το νερό και ψύχεται λίγο, για όσο διάστημα δεν φθάνει 80⁰?
 • Πάρτε 4-6 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένων λουλουδιών και θέση στην τσαγιέρα, ο Κόλπος που παρασκευάζεται από το νερό?
 • Από τη στιγμή που αφεψήματα τσαγιού, θα είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, το άρωμα και η γεύση δεν θα εμφανιστεί, έτσι ώστε το ποτό προσθέστε το μέλι και λεμόνι.

Δεν είναι απαραίτητο να χύσει το τσάι με βραστό νερό. Αυτό θα συμβάλει στην καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού ευεργετικές ιδιότητές του.

Αντενδείξεις στη χρήση Chang-Shu

Δεν έχει σημασία πόσο καλός μοβ τσάι, «Chang Shu», η χρήση του έχει λίγες αντενδείξεις:

 • ποτό για χρήση ανεπιθύμητα υποτασικά?
 • Η υπερβολική κατανάλωση τσαγιού μπορεί να προκαλέσει ναυτία και έμετο.

Στην πραγματικότητα είναι όλα προφύλαξη. Ειδικά προβλήματα η χρήση του τσαγιού δεν είναι, και ξεπέρασε τον κανόνα δεν θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη

h2 & gt?. Ενδείξεις

Αν είστε ένας από εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος, μην διστάσετε να αγοράσει το τσάι Chang. Θα συμβάλει στη σταδιακή εξάλειψη των καταθέσεων λίπους σε αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι σοβαρή απώλεια βάρους είναι μια τεράστια στρες στο σώμα. Επιπλέον, εάν η διαδικασία της απώλειας βάρους υποστηρίζεται από το φορτίο του αθλητισμού, το αποτέλεσμα είναι να μην πιέζετε τον εαυτό σας να περιμένουν πολύ.

Επιπλέον, να καταναλώνουν δοχείο τσαγιού για την πρόληψη έναντι των ανεπιθύμητων σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος) για να βελτιωθεί η κατάσταση των μαλλιών, τα νύχια και τα δόντια.

Τσάι, «Chang Shu» είναι καταπραΰνει τα νεύρα, ομαλοποιεί την ψυχική κατάσταση, να δημιουργήσει εσωτερική ισορροπία.

Πού να αγοράσουν “Chang Shu”;

Αγοράστε αυτό το μοβ τσάι, «Chang Shu» στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Η αυθεντικότητα του τσαγιού που επιβεβαιώνουν όλες τις απαιτούμενες άδειες, καθώς και τα φυσικά η ποιότητα του, η οποία θα εκτιμήσουν.

Η εταιρεία μας είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του ροφήματος τσαγιού στις χώρες της ΚΑΚ. Εμείς μόνο την εργασία με την πραγματική, επαληθευτεί προμηθευτές.

Ακίνητα Θιβέτ μωβ τσάι δεν είναι μια κοινή διατίθεται στο εμπόριο στα ράφια των καταστημάτων. Έτσι, η αγορά σε ένα μέρος όπως αυτό το τσάι, να είστε σίγουροι ότι μπορείτε όχι μόνο να χάσουν βάρος, αλλά υπάρχει κίνδυνος να βλάψει την υγεία σας. Τσάι «ανάλογα» Θιβέτ, «Chang Shu» περιέχουν στη σύνθεσή τους ένα μεγάλο ποσοστό των χημικώς επιβλαβείς ουσίες και βαφές.

Στην ιστοσελίδα μας θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τσάι χονδρικής και λιανικής πώλησης. Για να κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα για να αφήσετε τα στοιχεία σας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσετε με έναν από τους εκπροσώπους μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παροχή του τσαγιού θα πάρει λίγο χρόνο.

Το κόστος Chang-Shu

συσκευασία τσαγιού τιμή είναι …. Στην ιστοσελίδα μας, για τους πελάτες μας, παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσει ένα ποτό με έκπτωση 50%, δηλαδή μόνο …. Θα πρέπει να βιάζεται, όπως οι επισκέπτες που έχουν εκτιμηθεί τα οφέλη και η ποιότητα του ποτού και θέλετε να αγοράσετε το «Chung-Shu» κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Αγορά ένα πακέτο των δειγμάτων τσάι και μετά το πρώτο πακέτο, αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, μπορείτε να παραγγείλετε το δεύτερο σας.

Και όμως, το αποτέλεσμα της αλήθειας τσάι ή μύθος;

Σύμφωνα με διαιτολόγους, η δράση του τσαγιού έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό.

Και όμως, οι οποίοι, ανεξάρτητα από το πόσο οι αγοραστές μπορούν να εκτιμήσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα ενός συμπληρώματος για την απώλεια βάρους, «Chang Shu»;

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρεθείτε σε αρνητικά σχόλια σχετικά με μωβ τσάι, «Chang Shu». Αλλά το πιο πιθανό ότι έμειναν από τους αγοραστές που σκόνταψε στην πλαστογραφία, το αποτέλεσμα της επιθυμίας για να εξοικονομήσουν χρήματα. Αλλά φθηνό δεν σημαίνει καλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, «Chang Shu» τσάι από βότανα, έτσι ώστε η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής. Ακόμα και αν δεν χάνετε βάρος (για παράδειγμα, λόγω της κατάστασης της υγείας, ορμονική ανεπάρκεια), αλλά εξακολουθεί να βελτιώσουν την εξωτερική κατάσταση του δέρματος σας, εξομαλύνει την ψυχολογική σας κατάσταση.

Ένα άλλο επιχείρημα υπέρ του μωβ τσαγιού είναι ότι χρησιμοποιούν τακτικά τους αυτόχθονες κατοίκους του Θιβέτ και το Νεπάλ, η οποία είναι διάσημη για την άριστη υγεία και τη μακροζωία τους. Επιπλέον, το τσάι δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και καρκινογόνες ουσίες.

δημοτικότητας στη χώρα μοβ τσάι μας έχει κερδίσει πρόσφατα, μερικά χρόνια πριν. Είναι κλινικά ελεγμένο, και ως εκ τούτου είναι απολύτως ασφαλής. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα ακόλουθα οφέλη του τσαγιού:

 • Η δράση του γίνεται αμέσως?
 • Το ποτό είναι πλήρως ασφαλές?
 • Κατάλληλο για άτομα κάθε ηλικίας?
 • Δεν επηρεάζουν τις ορμονικές αλλαγές?
 • Βοηθά στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους, και ομαλοποιεί τη γενική υγεία, μειώνει την κόπωση.

Purple, Θιβέτ τσάι, «Chang Shu» είναι μια μεγάλη βοήθεια για τη διατήρηση μια καλή εικόνα και μανιώδεις υποστηρικτές της φυσικής κατάστασης. Πράγματι, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής, «Chung-Shu» λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα. Ως εκ τούτου, μεταξύ των πελατών πίνουν πολύ γυμναστές και τους λάτρεις της γυμναστικής.

Ως εκ τούτου, εάν η επιθυμία να ρίξει μια-δυο επιπλέον Μπορείτε λίρες δεν αποσβένεται, μοβ τσάι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

μεθόδους θεραπείας

Μοναδικά είναι πέταλα λουλουδιών, πραγματοποιούνται σύμφωνα με την προγονική συνταγή των δασκάλων του Θιβέτ, διατηρούν την αρχική χρησιμότητα του τσαγιού, πλούσια, ακόμη ουδέτερη γεύση, με ένα πακέτο όλων των θρεπτικών συστατικών.

Όχι για τίποτα ο λαός του Θιβέτ και το Νεπάλ είναι διάσημη για την ήρεμη διάθεση τους, διαύγεια σκέψης, την εσωτερική αρμονία και, φυσικά, καλή υγεία.

Δείτε το στο πρόσωπο.

Θέλετε να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα; Παραγγελία μωβ τσάι Chang-Σου στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Απλά αφήστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα ενημερώνεστε από το φορέα μας.

Ακίνητα σχόλια των ανθρώπων

Inna, «Είναι εκπληκτικό, αλλά το τσάι λειτουργεί πραγματικά» Για μένα άνοιξη είναι, όπως πάντα, ήρθε απροσδόκητα, και φυσικά, να πάρει το σχήμα δεν έχω χρόνο. Τι πρέπει να κάνω? Πήγε στο διαδίκτυο σε αναζήτηση ενός συμπληρώματος θαύμα για την απώλεια βάρους έχουν βρει μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει ένα πορφυρό τσάι. Η περιέργεια ανέλαβε και αγόρασα το τσάι για τη δοκιμή, αν και ένα θετικό αποτέλεσμα δεν ήλπιζα για. Και ποια ήταν η έκπληξή μου, όταν μετά από μια εβδομάδα Chang-Shu, πήρα στη ζυγαριά και είδε ότι το 5 kg, όπως δεν συνέβη! Και αυτό παρά το γεγονός ότι εγώ δεν το κάνω! Για μένα προσωπικά – ένα μεγάλο εργαλείο, διέταξε άλλο

!

Anne, «Αλλαγή μεγέθους L σε Μ» Είμαι απλά χαρούμενος! Ευχαριστούμε τα μέλη του Chang-Shu για να δοθεί η ευκαιρία να έρθει γρήγορα σε μεγάλο σχήμα! Δύο μήνες από τη λήψη τσαγιού, έχω χάσει βάρος για ένα μέγεθος, είναι απλά απίστευτο, με δεδομένο το γεγονός ότι έχω δοκιμάσει πολλές δίαιτες! Και όχι κάποιος δεν λειτούργησε τόσο αποτελεσματικά όσο αυτή μοβ τσάι! Προσωπικά, βρήκα το δρόμο μου για την καταπολέμηση μισητό λίπος! Irina, «δεν είναι ακόμη κατανοητό πόσο καλό τσάι» Διέταξε ένα πακέτο του τσαγιού με το δείγμα. Το τσάι είναι άγευστη, αλλά το μέλι είναι απολύτως φυσιολογικό. Πίνετε μόνο μια εβδομάδα και δεν βλέπω πραγματικά το αποτέλεσμα όσον αφορά την απώλεια βάρους. Ίσως δεν είναι ακόμα ώρα. Αλλά το χρώμα είναι ωραίο και ασυνήθιστο. Για να σταματήσετε την κατανάλωση τσαγιού δεν θα είναι, τουλάχιστον ένα μήνα για σίγουρος. Μπορώ να πω ότι έχει μια κατευναστική επίδραση, ειδικά μετά από ένα ωραίο χαλαρωτικό.

Αναστασία, «ο σύζυγός μου αξιολόγησε την επίδραση του τσαγιού» ​​Αποφάσισε να χάσουν βάρος. Προσπάθησε πολλά εργαλεία, αλλά είτε δεν αποτελέσματος, ή καλά, πολύ αργά. Και τότε σε μια σελίδα είδα ένα σχόλιο ενός κοριτσιού για το πορφυρό τσάι του Chang-Shu, στο οποίο θα επαίνεσε. Αποφάσισε να τη ρωτήσω γι ‘αυτό λεπτομερώς. Εξήγησε και έδωσε ένα σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να το αγοράσετε. Διέταξε αυτό, προσπάθησα αυτό. Και μετά από μια εβδομάδα ο σύζυγός μου έκανε ένα κομπλιμέντο για την εικόνα μου. Αποφάσισε να ζυγίσει και ελέγχου. Πράγματι, πολλά κιλά, να το κάνετε αυτό. Είμαι ερωτευμένος με το τσάι του Θιβέτ. Catherine, «ευχαριστώ έναν συνάδελφο», «Chang Shu» Έχω ενημερωθεί έναν συνάδελφο ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, πίνοντας αυτό για ένα χρόνο με διαλείμματα. Διαμαρτυρήθηκα για να της ότι απέκτησε μερικά επιπλέον κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών ότι αμέσως συνιστάται να δοκιμάσετε το Τσανγκ-Shu κατά τη διάρκεια του μήνα. Είπε ότι δεν θα μετανιώσετε και θα δείτε να οδηγήσει γρήγορα. Άκουσα ως ένας συνάδελφος είναι πάντα πολύ λεπτή, και φαίνεται νεότερη από την ηλικία του. Και τι? Δύο εβδομάδες και μείον 5 κιλά! Και νιώθω υπέροχα! Έτσι, σας ευχαριστώ συνάδελφο.

Lyudmila Ιβάνοβνα, «Ακόμα και την έφηβη κόρη απώλεια του βάρους μου με αυτό το τσάι,» η Κόρη 15 χρόνια, αποφάσισε να χάσουν βάρος. Διέταξε γύρω από το Διαδίκτυο για τσάι με τον τίτλο του Chang-Shu και πίνουν κάθε μέρα. Έχω να διαλύσει τις αμφιβολίες σας, ακόμα και διαβούλευση με έναν διατροφολόγο. Όπως αποδείχθηκε, ο ειδικός κατά τη διάρκεια αυτού του τσαγιού και εγκρίθηκε, φέρνοντας επιχειρήματα υπέρ της. Τώρα χάσουν βάρος με την κόρη μου. Ξένια, «Τσάι έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μου» Μοιραστείτε την εμπειρία. Αγόρασε ένα ζευγάρι των πακέτων του μωβ τσάι, διέταξε από τους επίσημους αντιπροσώπους, δεν έλαβε κανένα πιθανότητες. Μόλις αρωματικό, το τσάι απέκτησε σύντομα μια μπλε χρώμα, το οποίο αποτελεί έκπληξη για ένα φυτικό ρόφημα. Λεμόνι και μέλι τσάι καλά, πολύ νόστιμο. Απολαύστε το για τρεις εβδομάδες και να πω «λιώνουν τα μάτια» σε ένα καλό δρόμο. Ζύγιζε 72 κιλά, τώρα 66. Προσαρμογή στην παλιά φορέματα σας! Αυτό το τσάι του Θιβέτ είναι απλά ένα θαύμα!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...