Νέα

Dynamite – το δάγκωμα ενεργοποιητή, σχόλια, τιμή, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα,

Έτσι θα έχετε την ευκαιρία ψάρεμα! Πήρε το πλοίο, καλάμια ψαρέματος, δεξαμενή, δόλωμα, βότκα, Zakus … Και Dynamite πήρε; Οχι? Στη συνέχεια, γρήγορα να θέσουν εκτός λειτουργίας τις μπότες και να τρέξει στον υπολογιστή για να παραγγείλετε γρήγορα μια Dynamite! Η Επίδραση της Dynamite (Dynamite) είναι ασύγκριτη ενεργοποιητής τρελό δροσερό!

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Μάθετε τι μπορείτε να συγκρίνετε; Shhh, αφαιρέστε από τα παιδιά της οθόνης! Ο αντίκτυπος της ενεργοποιητής μας για τα ψάρια είναι περίπου το ίδιο με την επιρροή ενός ναρκωτικού στον άνθρωπο! Ναι, τα ψάρια είναι ακριβώς πρόκειται καρύδια πάνω από την απίστευτη πείνα! Και όμως, έχω σχεδόν ξεχάσει, το γάντζο τρέιλερ για το αυτοκίνητό σας! Καμία από τον κορμό δεν θα κρατήσει όλα τα ψάρια που αλιεύουν με δυναμίτη! Και μην ξεχνάτε την καθαρή προσγείωση! Το Dynamite ενεργοποιητής μερικές φορές να κολυμπήσουν τέτοιες περιπτώσεις!

Πώς Dynamite;

Μπορείτε να απαντήσετε σε μια λέξη – εκπληκτικό! Αλλά ας γυρίσουμε στην επιστήμη. Έτσι, μέρος του δυναμίτη μας περιλαμβάνει:

  • ψάρια, η οποία παίζει τον ίδιο ρόλο με συνηθισμένο αλεύρι, για δέσμευση συστατικά?
  • συστατικών αρτοποιίας, το άρωμα και τη γεύση?
  • το ειδικό άρτυμα για να δώσει φυσικότητα του προϊόντος?
  • και το πιο σημαντικό, βέβαια, νιτρογλυκερίνη … Ω-Α-Ω, ελκυστικές! Απλά δυναμίτης την επίδραση που παίζουν το ρόλο της νιτρογλυκερίνης στο Dynamite Nobel.

Προκαλούν ενστικτώδης αντίδραση των ψαριών και να προσελκύσει το στο δόλωμα.

Έχετε δει ποτέ πώς λειτουργεί Catnip στις γάτες; Η αντίδραση της Dynamite ενεργοποιητή δάγκωμα παρατηρείται στα ψάρια.

Παραδόξως, αισθάνονται την επίδραση του ενεργοποιητή σε πολύ μεγάλη απόσταση. Τα ψάρια συγκεντρώνονται σε σμήνη και πρόκειται να μυρίσει, γιατί από εκείνη τη στιγμή έχουν ένα στόχο – να βρουν και να φάνε! Και το μόνο που πρέπει να ρίξει μια ράβδο και να μην ξεχάσουμε το δόλωμα, διότι, εκτός από πολύ τρελό ταύρο, δεν σέβεται τον εαυτό ψάρια σε ένα γυμνό δάγκωμα γάντζο δεν θα.

Η σειρά εφαρμογής του τσιμπήματος ενεργοποιητή Dynamite

είναι η επίδραση της Dynamite (Dynamite) μόνο σε υγρή μορφή. Σε ένα κουτί θα βρείτε 5 πακέτα, καθένα με 5 ml του ενεργοποιητή. Ένα πακέτο ενεργοποιητή, θα πρέπει να προσθέσετε 2-2. 5 kg συμβατικό δόλωμα παρασκευάζεται με ή αγοράζονται στην αγορά ή σε ένα κατάστημα ειδικότητας. Αυτό μπορεί να είναι ένα μείγμα από ατμό κόκκων, γεύμα, ζωοτροφών, κ.λπ., όλα αυτά που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Περαιτέρω, η θέλγητρο αλιείας χύθηκε σε μικρά τμήματα για να διατηρηθεί η συγκέντρωση σε όλη την αλιεία.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τον ενεργοποιητή και για μεμονωμένα δολώματα και τεχνητά δολώματα. Για να γίνει αυτό, διαλυθεί ένα φακελάκι την Επίδραση της Dynamite (Dynamite) σε ένα ποτήρι νερό, βάλτε δίπλα του πριν από τη χύτευση βουτιά το δόλωμα σε ένα υάλινο γουδί. Ωστόσο, το γυαλί που αντιμετωπίζει και να ρίξει, ως εκ τούτου, η μέθοδος εφαρμογής που θα επιλέξετε, καθώς θα είστε άνετα και οικεία.

Η συσκευασία του προϊόντος έχει τη δική του ξεχωριστή οδηγίες του, έτσι θα είστε πάντα σε θέση να το χειριστεί.

Πότε και πού να εφαρμόσει το δυναμίτη δόλωμα;

Εδώ δεν έχουν περιορισμούς! Dynamite είναι χρήσιμη παντού, σε κάθε σώμα του νερού, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να δώσουν προσοχή. Σε δεξαμενές με στάσιμο νερό, η δράση του ενεργοποιητή είναι μεγάλη και μικρή, σχεδόν όλα τα αλιευτικά που θα είναι αρκετή μία τσάντα. Αλλά σε δεξαμενές με κατεύθυνσης κατά τη διάρκεια της μείωσης, ανάλογα με την ταχύτητα ροής.

αρκετά για εσάς Ισχυρή ότι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ειδικές σακούλες ή πλέγμα αλουμινίου για δόλωμα, ώστε να είναι λιγότερο θολή νερό, αλλιώς απλά δεν επιτίθενται δάγκωμα ενεργοποιητή. Μια άλλη πορεία είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται ένα ποτήρι με ένα διάλυμα του ενεργοποιητή βουτιά κάθε δόλωμα ή δέλεαρ.

Και καλύτερα για γρήγορη ροή των ποταμών για να αναζητήσουν τα τέλματα, όπου το ρεύμα δεν είναι προφανής, και επιλέξτε ένα σημείο αλιείας εδώ. Και πιο βολικό και άνετο για τα ψάρια θα είναι και το δέλεαρ δεν είναι τόσο πολύ που απαιτείται, και ο ενεργοποιητής θα εξοικονομήσει, σε γενικές γραμμές, μερικές συν!

Ανάλογα με τον τύπο του νερού όπου τα ψάρια, και να μεταβάλλει το δάγκωμα ενεργοποιητή ροή. Συνήθως ένα πακέτο είναι αρκετό για 5-10 αλιείας. Υπάρχουν πολύ οικονομικό τους πελάτες, οι οποίοι για να τεντώσει 20 ταξίδια. Αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ενημέρωση Dynamite

Μου άρεσε πολύ η γνώμη, η οποία παραθέτω πλήρως κάτω, ακόμα και χωρίς να αλλάξει το στυλ και τη διόρθωση σφαλμάτων, είναι απαραίτητο να διαβάσει όπως είναι γραμμένο:

Πού να αγοράσει το δυναμίτη και ποιο είναι το τίμημα;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μία συσκευασία των 5 φακελάκια για 5 ml. Είναι αυτό αλιείας χαρά είναι …. παραγγείλετε το προϊόν στο παρακάτω σύνδεσμο! Είναι εγγυημένο από πλαστογραφία, είναι εδώ η πραγματική ιταλική ενεργοποιητής δυναμίτη! Μπορείτε να είστε σίγουροι είμαστε, επειδή το προϊόν έχει δοκιμαστεί προσωπικά αρκετές φορές! Μετά την παραγγελία έως και 10 λεπτά θα καλέσει τον αντιπρόσωπο πωλήσεων της, θα αποσαφηνίσει τη διεύθυνση και την ώρα της παράδοσης, και θα πρέπει μόνο να προετοιμάσει την ταχύτητα και περιμένετε. Μένει να σας ευχηθώ καλή επιτυχία με δυναμίτη μας! Να είστε βέβαιος ότι μας πίσω για περισσότερους!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...