Νέα

Electricity Saving Box – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, πρωτότυπα ή αξίζει τον κόπο

Ασυνήθιστη προϊόν εμφανίστηκε στην αγορά των ηλεκτρικών συσκευών – Ηλεκτρισμός Εξοικονόμηση ασφαλείας ή οικονομική ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό το μικρό κουτί, σύμφωνα με τη διαφήμιση, βοηθά σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Μια τέτοια δελεαστική προσφορά για μια πολύ μέτρια τιμή δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη. Τι το μέσο αυτό είναι, πώς λειτουργεί και ποιες είναι οι απόψεις της πραγματικής τους πελάτες;

Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας – το διαζύγιο ή η αλήθεια

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Με την πρώτη ματιά η σελίδα διαφήμιση της συσκευής , η οποία εύκολα μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο, αρκετά κατατοπιστική. Περιγράφεται σύστημα σύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, αρχή λειτουργίας, ο ανωτέρω πίνακας της αποδοτικότητας της χρήσης σε διάφορες τοποθεσίες, τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης είναι επίσης διαθέσιμα. Υπάρχουν πολλές αναλογίες με πολύ παρόμοια αρχή λειτουργίας.

Πώς λειτουργεί;

η αρχή αυτής της συσκευής είναι ότι σταθεροποιεί τελικά τη ροή της ενέργειας, διανέμουν ομοιόμορφα. Είναι το είδος του στατικού μετατροπέα, βάζει τάξη στο ηλεκτρικό χάος ενός σπιτιού γεμάτο με μια ποικιλία από οικιακές συσκευές. Υποσχέσεις για να τακτοποιήσει εξάρσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, όταν υπερφορτωμένο και πέφτει στο δίκτυο, επειδή αυτή η συσκευή είναι σε θέση για να φιλτράρετε και να εξαλείψει αυτά τα φαινόμενα . Αυτό θα επηρεάσει θετικά όχι μόνο την ποσότητα της ενέργειας που καταναλώνεται, αλλά και για τη διάρκεια της λειτουργίας.

Τοποθετήστε αυτή τη μονάδα στην περιοχή του μετρητή με την απλή εισαγωγή στην υποδοχή. Φυσικά, πριν από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας συνιστάται να εξοικειωθούν με το εγχειρίδιο χρήσης. Στη συνέχεια, μετά την ενεργοποίηση της συσκευής με ένα πάτημα ενός κουμπιού, θα αρχίσουν να αποθηκεύσετε έως και 33% της ηλεκτρικής ενέργειας. Και όλα αυτά τα θαυμάσια αποταμίευση, σύμφωνα με τους πωλητές, είναι νόμιμη, επειδή η συσκευή είναι μετά τον μετρητή.

Όλα τα παραπάνω ακούγεται συναρπαστικό, αλλά ας διερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απάτη ο αφελής αγοραστής.

Ποια λογική λέει;

Κάθε λογικός άνθρωπος θα πρέπει να να είναι σε εγρήγορση για δύο πράγματα:

  • Πάρα πολύ εξοικονόμησης (33%)?
  • Χαμηλή τιμή ≈ 600-700 … (στο Διαδίκτυο)?
  • Άγνωστη μάρκα.

Κατ ‘αρχάς, μια τέτοια μεγάλη εξοικονόμηση ποσοστό για τα λίγα χρήματα είναι αμφισβητήσιμη. Και δεύτερον, αν είναι πραγματικά επιστημονική έρευνα που να δείχνει τέτοια υψηλά αποτελέσματα, που θα κυκλοφορήσει από γνωστό γραφείο. Το γεγονός είναι ότι οι μεγάλες εταιρείες είναι πολύ γρήγορη για να αντιδράσει, αγοράζοντας όλα τα καινοτομίες της. Η εμφάνιση τέτοιων αποτελεσματική ανάπτυξη σε ελάχιστα γνωστές εταιρείες θα πρέπει να προκαλέσει υποψίες. Καθώς και τη διανομή του προϊόντος μέσω ενός διανομέα, και όχι τη δική τους παράσταση, όπως αρμόζει σε μια σοβαρή οργάνωση.

Τι φυσικής λέει;

συνθήματα Διαφήμιση υπόσχονται πολλά μπόνους με τη χρήση της συσκευής. Δρα ως:

  • Οι οικονομίες της ηλεκτρικής ενέργειας?
  • του ρυθμιστή τάσης?
  • Μετατροπέας άεργο ρεύμα στο ενεργό.

Για να αξιολογήσει αυτές τις πτυχές των προϊόντων, χρειαζόμαστε τη γνώση της φυσικής. Εάν μπορείτε να εξερευνήσετε τις πληροφορίες από ιστοσελίδες του Διαδικτύου, η επίδραση του μέσου ελέγχεται με μέτρηση του ρεύματος στο δίκτυο πριν από την έναρξη της συσκευής και στη συνέχεια. Προφανώς, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και ενεργό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας στις μετρήσεις δεν εμπλέκεται. Ωστόσο, οποιοσδήποτε ειδικός θα σας πει ότι το συνολικό ρεύμα στο δίκτυο μπορεί να μειωθεί με τη διακύμανση του συντελεστή ισχύος, χωρίς να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας.

Υπάρχουν επίσης εκδόσεις που αυτή η μονάδα μετατρέπει την αντιδραστική ελεύθερης ενέργειας σε μία δραστική μορφή. Και εδώ ένας πεπειραμένος ειδικός θα σας πει ότι υπάρχει αντιδραστική ενέργεια για τη λειτουργία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, αλλά και άλλοι τύποι δεν μετατρέπονται. Ως εκ τούτου, ενεργό ενέργεια και φέρει το όνομά της, το οποίο μετατρέπεται σε άλλες μορφές ενέργειας για άμεση χρήση.

Άλλες διανομείς υποστηρίζουν ότι η συσκευή ανιχνεύει μια μετατόπιση φάσης μεταξύ του ρεύματος και της τάσης, αλλά απλά δεν είναι δυνατόν, όταν η μέθοδος σύνδεσης. Περιττό να αναφέρουμε ότι η συσκευή απλά δεν έχει τις τρέχουσες αισθητήρες για να προσδιορίσει μια μετατόπιση φάσης δεν λειτουργεί. Επιπλέον, διαφημιστικό υλικό μερικές φορές, αντί της ενεργού ισχύος ενεργεί πλήρως, καθιστώντας ο πίνακας του απόδοση είναι περισσότερο προφανής.

Τι είναι μέσα στη συσκευή;

Διαφημιστικά φωτογραφίες του economices Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας Κουτί γεμάτο εικόνα της εμφάνισής του, αλλά αυτό είναι το γέμισμα; Ανοίγοντας αυτό το μικρό πλαστικό συσκευή, είναι δυνατόν να αισθάνονται βαθιά απογοήτευση – μερικά στοιχεία αντί για ό, τι είχε υποσχεθεί, ένα εξελιγμένο σύστημα. Όλα αυτά μπορούν να βρεθούν στο megapribor: δίοδος γέφυρα, τροφοδοτικό, πυκνωτή και δύο λάμπες LED. Ακόμη και στο μαθητή, είναι σαφές ότι Αυτός είναι περισσότερο από ένα φακό από μια σοβαρή συσκευή για τέτοια τεράστια εξοικονόμηση πόρων.

Όλες οι υπηρεσίες που μπορούν να παρέχονται από την εν λόγω συσκευή είναι το φως από ένα μικρό λαμπτήρες LED. Είναι απολύτως άχρηστο στην καθημερινή ζωή, εκτός αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση.

απόψεις από πραγματικούς χρήστες

Όποια και αν είναι τα επιχειρήματα «για» και «κατά» κάθε οδηγεί, εν δυνάμει αγοραστές που ενδιαφέρονται για το τελικό αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της συσκευής. Αυτή η πληροφορία μπορεί να πει μόνο όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Οι πραγματικές απόψεις θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πλήρως το αν θα λάβει μια τέτοια συσκευή μόνοι σας.

Μερικά χρόνια πριν, εμφανίστηκε επίσης το λεγόμενο ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Έδωσε σε μένα, εξασφαλίζοντας ότι θα σώσει τώρα έως και το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας. Έλαβα ακόμη και μια επίδειξη «δύναμης» της – tester έδειξε πώς να μεταβάλλει το ποσοστό της τρέχουσας κατανάλωσης. Σε μια επίδειξη του θαύματος του φίλου συσκευής ηλεκτρολόγο, ήμουν σε μια ήπια μορφή εξήγησε ποιο είναι το κουτί.

Δεν είμαι απελπισμένος, αλλά έχουν βιώσει τη δουλειά του σε πραγματικές συνθήκες, να κολλήσει με την πρώτη υποδοχή μετρητή (σύμφωνα με τις οδηγίες). Η οικογένειά μου έχει καταναλώνει ένα ορισμένο ποσό των kW, η επίδραση της συσκευής δεν αλλάξει αυτή η κατανάλωση έως και κατά 5% , για να μην αναφέρουμε το 30%. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι φιλοδοξεί να σώσει τους ηλικιωμένους θα πέσει για αυτό το τέχνασμα και να περάσουν πενιχρό μισθό τους σε αυτό το διαζύγιο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Θα Πείτε τη στήριξη του φόρουμ, που προειδοποιούν ενάντια σπατάλη χρημάτων για τέτοια πράγματα. Ήδη περισσότεροι από εκατό άνθρωποι έπεσαν για αυτό το τέχνασμα, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη με μια τέτοια δελεαστική προοπτική να αποθηκεύσετε έως και 30-50% της ηλεκτρικής ενέργειας. Τοποθετημένο η μάζα των ψευδο-επιχειρήματα και όλα τα είδη των πινάκων της αποτελεσματικότητας, έστω και μόνο για να το χάος με τα κεφάλια των ανθρώπων.

Ακόμη και η επίδραση της ρύθμισης της τάσης απαιτεί ένα ισχυρό και ακριβό μονάδα είναι αρκετά μεγάλο, και τι μπορεί αυτό το πλαστικό κουτί που ζυγίζει 200 ​​γραμμάρια; Ανοησίες!

Μια κριτική για το φόρουμ με θέμα «Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση Box»

Αρκετά γνωρίζουν τις αυταπάτες της supereconomy, αγόρασα αυτό το «ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box» για χάρη του πειράματος. Μετρημένες κατανάλωσης πριν και μετά – η εξοικονόμηση είναι 0%. Αν δεν κάνω λάθος, προστίθεται ακόμη 1 kW. Όταν προσπαθείτε να κάνετε ερωτήσεις για να κρεμαστεί τους επάνω. Εκείνοι που αφήνουν πολύ καλές απόψεις για τη συσκευή θαύμα στο φόρουμ, για να αποτύχει βρείτε. Όλα αυτά είναι προφανή: ένα πλήρες διαζύγιο . Μπορεί σίγουρα να προσπαθήσουμε, αν όχι συγγνώμη!

Επικοινωνία σχετικά με τους αγρότες φόρουμ

Μπορεί να βρεθεί θετικές απόψεις σχετικά με τη συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, το οποίο είναι ένα περίεργο χαρακτήρα, απλώς διαφήμισης.

Οι γονείς

Alert ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Τρέχει την πρακτική, όταν οι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών που πωλούν παρόμοιες συσκευές ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας πάει στο σπίτι . Οι πελάτες τους είναι ηλικιωμένοι που δεν φωτίζεται απευθείας σύνδεση απόψεις για τα θαύματα της επιστημονικής σκέψης στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας. Λένε ότι είναι διαχειριστές ορισμένων μεγάλων ενεργειακών εταιρειών, η οποία συνεργάζεται με το συνταξιοδοτικό ταμείο. Περαιτέρω αναφέρεται ότι, σύμφωνα με ένα ειδικό πρόγραμμα για τα συνταξιούχοι καλούνται να αγοράσει σε μειωμένη τιμή, είναι μια καταπληκτική συσκευή.

Παλιά, ακούσει για το ποσοστό αποταμίευσης είναι πρόθυμοι να πληρώσουν, ιδίως δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που φέρεται ότι αποπληρώνει σύνταξης του Ταμείου. Οι άνθρωποι αγωνίζονται με μεγάλα χρηματικά ποσά, παρά το γεγονός ότι στο Διαδίκτυο είναι πολύ φθηνότερα. Αλλά ανεξάρτητα από την τιμή, όπως φαίνεται από τις απόψεις και τις δοκιμές, μια τέτοια συσκευή είναι εντελώς άχρηστο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Διανομείς του παρόντος υπέροχη συσκευή εφαρμόζει μια υποκατάσταση των εννοιών , ελλιπείς πληροφορίες ή μισές αλήθειες. Στην πραγματικότητα, η αγορά αυτή Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, μπορείτε να πάρετε ένα ωραίο Korobchenko με ένα εξίσου χαριτωμένο οδήγησε τους λαμπτήρες πυράκτωσης είναι όλα σχετικά με την εξοικονόμηση και την ομιλία δεν μπορεί να είναι. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συσκευή είναι μια καθαρή διαζύγιο και την απάτη!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...