Νέα

MagnuFuel – τιμή, απόψεις, πού να αγοράσουν, το πρωτότυπο, πόσο είναι το κόστος

Τακτικά αντιμέτωποι με διαφημιστική εκστρατεία, αυτοκινητιστές ενδιαφέρονται και αμφιβολία: οικονομική MagnuFuel καυσίμων, το διαζύγιο ή η αλήθεια; Η επισκόπησή μας θα πρέπει να βασίζεται στην ανάλυση των υφιστάμενων απόψεων και προσωπικών εμπειριών και κάποια βασική έρευνα. Εμείς, παρεμπιπτόντως, αναρωτιέται επίσης το πώς πραγματικά η ευκαιρία συσκευή κράχτης. Ξοδεύουν λιγότερα χρήματα από ό, τι συνηθίσει, δεν περιορίζουν τις κινήσεις τους -. Η ιδέα είναι πολύ δελεαστικό

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Φυσικά, η αρχική επένδυση κάπως ψυχρό τον ενθουσιασμό – αλλά είναι ενιαία, τότε το μόνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να αποθηκεύσετε. Επιπλέον, ότι οι μετοχές της συσκευής μειώθηκαν σχεδόν κατά το ήμισυ, και είναι 3.600 … μπορείτε να το πάρετε 1790. Και αφού υποτίθεται ότι η βενζίνη θα πάει 20% λιγότερο σε καθημερινή βάση, το αιτούμενο ποσό παύει να φαίνεται υπερβολική.

Οικονομικά MagnuFuel καυσίμων: το διαζύγιο ή η αλήθεια; Η γνώμη μας πιθανότατα θα διαφέρει ελάχιστα από την πλειοψηφία των ατόμων που συναντήσαμε στην κατάρρευση του Διαδικτύου. Ωστόσο, θέλω να μοιραστώ την ψυχή μου.

Ελέγξτε τις υποσχέσεις MagnuFuel

Για μια ματιά ξεκινούν από ό, τι χρειάζεται για να πάρετε για τα χρήματά τους και πώς είναι η διαδικασία.

Η πτώση της κατανάλωσης καυσίμου από την εγκατάσταση. Στη διαφήμιση συμφωνείται ότι η αύξηση στην απόδοση εξαρτάται από το μηχάνημα, αλλά ο μέσος όρος είναι περίπου 20%. Η ελκυστική υπόσχεση, την οποία ο λαός και αντικρύζοντας MagnuFuel.

Προστασία του κινητήρα από τις επιπτώσεις της χαμηλής ποιότητας των καυσίμων. Δεν είναι λιγότερο δελεαστικό προοπτική, αν θυμάστε σχετικά με την ποιότητα του τι προσφέρεται σε ορισμένες Europen βενζινάδικα.

Το υπόλοιπο των παροχών χρώμα – αύξηση των μηχανισμών των πόρων, πιο σπάνια επισκευές, κλπ – είναι μόνο μια συνέπεια των προαναφερθέντων ιδιοτήτων των οικονομιών. Και πώς η συσκευή επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τη διαφήμιση, αποτελείται από ένα ζευγάρι μαγνήτες νεοδυμίου, οι οποίες δρουν στο καύσιμο. Σύμφωνα με την περιγραφή, δημιουργούν ένα «ισχυρό μαγνητικό πεδίο», στην οποία βιασύνη αλυσίδες υδρογονανθράκων, σχηματίζοντας μικρότερα σωματίδια που είναι πιο εύκολο να κάψει.

Επιπλέον, το πεδίο προσανατολίζει τα μόρια με τέτοιο τρόπο ώστε να υποχωρούν από το άλλο. Όταν αυτό το οξυγόνο έχει πρόσβαση σε αυτά από όλες τις πλευρές, καύσιμο χρησιμοποιείται χωρίς κανένα υπόλειμμα, και αποδεικνύεται αποταμιεύσεις του.

μας αντίρρηση MagnuFuel

Μπορούν να χωριστούν σε επιστημονικά έγκυρο, λογικό και πρακτικό. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο.

  • ισχυρίστηκε το χάσμα μεταξύ συνδέσεις, όσο είναι γνωστό σε κάθε πρόσωπο, αποφοίτησε από το γυμνάσιο, είναι δυνατή μόνο με την παρουσία ενός πυρηνικού αντιδραστήρα ή τον LHC. Ένα μαγνητικό πεδίο είναι σωματικά ανίκανος?
  • Οποιαδήποτε χρησιμοποιούνται αυτοκίνητα καυσίμων σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της – διηλεκτρική οργανικής προέλευσης με ένα σχετικά μικρό μοριακό μέγεθος. Ένας από τους οδηγούς, είναι το επάγγελμα του ακτινολόγου, έκρινε ότι η αναδιάρθρωση της παραγγελίας ή την κατεύθυνση τους θα χρειαστεί ένα μαγνήτη το μέγεθος ενός υψηλής αύξηση είναι 16 πατώματα και λειτουργούν μόνο σε αυτό μια μονάδα παραγωγής ενέργειας. Ασθενής μαγνήτες (όχι ακόμη και ηλεκτρικές) μπορεί προσανατολίσει το μόρια δεν είναι σε θέση?
  • Ένα άλλο ειδικό, αυτή τη φορά ο χημικός δεν κατάλαβα πώς MagnuFuel προστατεύει τον κινητήρα από ακαθαρσίες στη βενζίνη. Το μαγνητικό πεδίο δεν μπορεί να σπάσει και να εξουδετερώνουν ακαθαρσίες στο καύσιμο. Ωστόσο, στη διαφήμιση, για την προστασία των εν λόγω εν παρόδω, αναφέρθηκε χωρίς εξήγηση

Ας προχωρήσουμε με τη λογική:. Το βίντεο ισχυρίζεται ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνογνωσία που κρατά αυτοκινητοβιομηχανία General Motors. Καθαρά θεωρητικό ερώτημα: γιατί δεν είναι αυτός που εξοπλίζει αυτούς τους μαγνήτες τα προϊόντα τους τροχαίου από τη γραμμή συναρμολόγησης; Μια τέτοια ευεργετική διαφορά θα αυξηθεί το κύρος και να αγοράσει τα εμπορικά τους σήματα.

Ο αριθμός των εγκατεστημένων μαγνήτες εξαρτάται από το είδος του αυτοκινήτου. Πιο ισχυρή από ό, τι είναι, τόσο περισσότερο. Λογικό συμπέρασμα: αν βάλεις σε ένα μικρών ταχύπλοων σκαφών 10 ζεύγη, δεν θα φάει καυσίμων. Ωστόσο, κάτι που είναι αμφίβολο, από την κατηγορία των αντιεπιστημονικό φαντασία.


Και τέλος, μια προσωπική άποψη. Ναι, δεν είμαστε τσιγκούνηδες για να αγοράσει πολυδιαφημισμένη economizer και να το δοκιμάσετε μόνοι σας μηχανές. Κατ ‘αρχάς, η απλότητα της εγκατάστασης, ο κατασκευαστής υπόσχεται, δεν ήταν λαμβάνεται: από τα τρία πειραματιστές χωρίς προβλήματα, βάλτε μόνο ένα. Δεύτερον, για ένα μήνα δοκιμών, ο αριθμός των αγώνων για να γεμίσει και ο όγκος πλήρωσης των καυσίμων αισθητή μείωση εμφάνισε – φυσικά, με βάση τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Αφιερώστε λιγότερο ο μόνος που πήγε για διακοπές με το τρένο, το αυτοκίνητο του μία εβδομάδα βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης.

Υποθέτουμε ότι ένα μήνα δεν είναι αρκετή για τελικά συμπεράσματα, και συσκευών, ενώ μηχανήματα απογείωση (εξακολουθούν να έχουν τα χρήματα που καταβάλλονται). Ωστόσο, έχουμε ήδη απαντήσει στο ερώτημα, οικονομική MagnuFuel καυσίμων: το διαζύγιο ή την αλήθεια; Η γνώμη μας μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά αρνητική. Και αντί να ξοδεύουν τα χρήματά τους, σας προσφέρουμε στους αυτοκινητιστές να εξετάσει μια τέτοια θλιβερή εμπειρία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...