Pain Relief σοβάδες - απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, τα συστατικά, πώς λειτουργεί;
Νέα

Pain Relief σοβάδες – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, τα συστατικά, πώς λειτουργεί;

FONT> & nbsp?

Με το ρυθμό της σύγχρονης ζωής, ένας αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από ασθένειες της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων. Επιπλέον, η εμφάνισή τους δεν επηρεάζεται από την κατάσταση και το επάγγελμα του ατόμου. Παθολογία του μυοσκελετικού συστήματος συμβαίνουν όταν περίσσεια του ουρικού οξέος, η οποία προκαλεί την εναπόθεση των αλάτων, στερούνται του ασβεστίου στον οργανισμό, η γήρανση των αρθρικών επιφανειών, και ούτω καθεξής.

Παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων συμβάλλει στους ακόλουθους λόγους:

 • νευρικό και σωματικής υπερφόρτισης?

 • καθιστική ζωή?

 • γενετική προδιάθεση?
 • ζημιές και τραυματισμούς?
 • η χρήση σε τρόφιμα κατώτερης ποιότητας προϊόντα?
 • κακές συνήθειες?
 • μια ποικιλία από μολύνσεις.

Όταν η κίνηση των αρθρώσεων παύουν να είναι ομαλή, πόνο και ρωγμές, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Χωρίς κατάλληλη διάγνωση και τη θεραπεία της επιφάνειας του χόνδρου διαγράφονται, και οι αρθρώσεις αρχίζουν να πρόωρα ηλικία. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία, οι πιθανότητες της καλύτερης του ασθενούς για μια πλήρη ανάκαμψη.

Παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης

Η παραβίαση της δομής και της λειτουργίας του μηχανισμού που συνδέει συνεπάγεται αλλαγές σε άλλα συστήματα.

Μεταξύ των πιο κοινές ασθένειες είναι οι εξής:

 1. Αρθρίτιδα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, ανάλογα με την αιτιολογία, την ανάπτυξη και κλινική πορεία. Πράγμα από κοινού -. Φλεγμονή, η οποία συνήθως συνοδεύει την πρήξιμο, ερυθρότητα, εξασθενημένη κινητική δραστηριότητα
 2. Η οστεοαρθρίτιδα. Παθολογική διεργασία που οδηγεί στην δυσλειτουργία της άρθρωσης και δομικές αλλαγές της. Συνοδεύεται από έντονο πόνο, πράγμα που σημαίνει εξέλιξη της νόσου γίνεται πιο σοβαρή και σταθερή.
 3. Η θυλακίτιδα. Φλεγμονή της άρθρωσης κάψουλας προκαλεί δομικές και λειτουργικές διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος.
 4. ουρική αρθρίτιδα. Χαρακτηρίζεται από την εναπόθεση των αλάτων σε συνδετικούς ιστούς. Η βάση για την ανάπτυξη της νόσου έγκειται στο συνδυασμό των εκ γενετής σφάλματα του μεταβολισμού των πουρινών, η κατάχρηση οινοπνεύματος, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.
 5. Μια άκανθα πτέρνας. Φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές αλλοιώσεις στην πελματιαία απονεύρωση, που συνοδεύεται από

  έντονο πόνο και δυσφορία κατά το περπάτημα.

Κοινή διαταραχών της σπονδυλικής στήλης περιλαμβάνουν:. Χαμηλή οσφυαλγία, προεξοχή του μεσοσπονδύλιου δίσκου, κήλη, σπονδύλωση, αγκυλωτική σπονδυλίτιδα etc

Η εμφάνιση της πρήξιμο, πόνο στις αρθρώσεις και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα μπορεί επίσης να προκαλέσει τη λήψη ορισμένων φαρμάκων ή αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση.

Θεραπεία των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων εξαρτάται από τα αίτια, την έκταση της νόσου και τη γενική κατάσταση. Στα αρχικά γιατροί στάδιο γενικά συνταγογραφήσει μια συνολική συντηρητική θεραπεία στοχεύει στην εξάλειψη της νόσου, τη θεραπεία της φλεγμονής και την ανακούφιση του πόνου.

Η πορεία θα είναι πιο αποτελεσματική αν περιλαμβάνουν τη χρήση των Pain Relief για τις αρθρώσεις. Φυσικό ασφαλές προϊόν έχει αναλγητική

δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Παραγγελία γύψο «ΚΗ Pain Relief» στην επίσημη ιστοσελίδα στην καλύτερη τιμή.

Η αποτελεσματική ταινία-ενίσχυση – Μύθος ή πραγματικότητα

;

Το 2013, Στοκχόλμη πραγματοποιήθηκε κλινικές δοκιμές που περιελάμβαναν πάνω από 1.000 άτομα με διάφορες ασθένειες των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

2-3 ημέρες χρήση του συμπληρώματος η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εξαφανίστηκαν εντελώς ή να μειωθεί ο πόνος και η δυσφορία σημαντικά. Μετά από δύο εβδομάδες, το 70% των ασθενών υπήρξε μια σημαντική βελτίωση στη θεραπεία.

Η θετική επίδραση το έμπλαστρο είχε για όλους.

Στη χώρα μας, το προϊόν εμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά η ίδια έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο. Δεν προκαλεί την παραμικρή βλάβη στον οργανισμό και είναι σε θέση να προκαλέσουν θετικές αλλαγές, ακόμη και με την πιο σύνθετη ασθένεια. Στο παρόν στάδιο της ανάπτυξης του φαρμάκου το συμπλήρωμα δεν έχει ανάλογα στον κόσμο.

Χρήσιμες ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα Pain Relief

Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποδείχθηκε ότι ένα μοναδικό εργαλείο:

 • βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

 • ανακουφίζει αρθραλγία?
 • ανακουφίζει από τη φλεγμονή?
 • μειώνει το πρήξιμο?
 • διεγείρει το μεταβολισμό?
 • συμβάλλει στην αποκατάσταση του παραμορφωμένου ιστού?
 • εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της ασθένειας.

Συχνά οι ασθενείς που επιθυμούν να δοκιμάσουν την επίδραση του εμπλάστρου, που ενδιαφέρονται για το πόσο Zb Pain Relief. Η μέση τιμή των προϊόντων …., αν συγκρίνει κανείς το κόστος του κόστους της αγοράς των φαρμάκων και των διαδικασιών, τα ποσά αυτά δεν είναι συγκρίσιμα.

Η ανάπτυξη των Κινέζων επιστημόνων που χρησιμοποιούνται στην Ανατολή για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών για πάνω από 100 χρόνια.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του εργαλείου περιλαμβάνουν:

 • ευκολία στη χρήση?
 • πλήρη ασφάλεια?
 • υψηλή απόδοση?
 • προσβασιμότητας?
 • χαμηλό κόστος?
 • δεν έχει παρενέργειες?
 • τα πιστοποιητικά GMP και ISO?
 • η δυνατότητα συνδυασμού με άλλα συμπληρώματα.

Αντιφλεγμονώδης και αναλγητική δράση επιτυγχάνεται με μία μέθοδο του κλειστού εισόδου. Οι δραστικές ουσίες, οι οποίες είναι διαποτισμένες με την επιφάνεια της πλάκας, απορροφώνται από το δέρμα εύκολα και γρήγορα, εξασφαλίζοντας σχεδόν άμεσο αποτέλεσμα.

Τι περιλαμβάνεται στη σύνθεση του συμπληρώματος;

Είναι ο συνδυασμός της αρμόζουσες συστατικών καθιστά το γύψο για την ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων τόσο αποτελεσματικό.

Η βάση του προϊόντος είναι κατασκευασμένα από φυσικές ουσίες, ασφαλής για το ανθρώπινο σώμα:

 1. Milletia δίχτυ -. Επιστρέφει κυκλοφορία στα άκρα numbed, εμπλουτίζει το αίμα με οξυγόνο, μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο
 2. Drynaria -. Ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βοηθά στην αποκατάσταση αρθρώσεων
 3. Angelica croproperty -. Έχει αντιμικροβιακή και αναλγητική δράση
 4. Cistanche αλατούχο -. Βελτιώνει τη δομή και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σε ιστούς, μειώνει το πρήξιμο και φλεγμονή
 5. Cibotium -. Επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, ιδιαίτερα αποτελεσματικά έναντι αρθρίτιδας
 6. κνήκου φυσικό αντισηπτικό, αποτοξινώνει και καθαρίζει το αίμα.
 7. Corydalis αμφισβητήσιμη – αφαιρεί αίσθηση καψίματος και πόνος πόνος?
 8. Generatersscontent -. Ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών
 9. Burnaska καμφορά είναι ένα φυσικό παυσίπονο, αγώνες βακτήρια και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
 10. OL>

  Κινέζικα ορθοπεδικά σοβάδες Zb Pain Relief γίνονται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι Botanicals συνθλίβονται και εφαρμόζεται στην επιφάνεια των πλακών. Χρήση των νανοσωματιδίων μέσω τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας στην κυκλοφορία του αίματος, όπου αρχίζουν στην εργασία:. Είναι η αγγειακή σπασμός, μείωσε τον πόνο, μπλοκ φλεγμονή

  Οδηγίες χρήσης Pain Relief

  Πριν από τη χρήση του συμπληρώματος, συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την απουσία αντενδείξεων. Θα σας πω πώς να χρησιμοποιήσετε το Zb Pain Relief σε πόνο στην πλάτη και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα.

  Πριν από την εφαρμογή του εμπλάστρου προετοιμάσει προσεκτικά την κατεστραμμένη περιοχή. Θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και να κολλήσει την πλάκα στην προσβεβλημένη περιοχή, απαλά εξομάλυνση της επιφάνειας.

  Αν και φορώντας το έμπλαστρο μπορείτε να φορέσετε ένα ορθοπεδικό κορσέ ή ένα ζωνάρι συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό προσεκτικά και να κάνει ένα ντους. Κατά τη διαδικασία της με τα μέσα ένα άτομο δεν αισθάνεται δυσφορία και δυσφορία, καμία ακαμψία.

  συστάσεις του κατασκευαστή για τη χρήση:

 • σε φλεγμονώδεις διαδικασίες του εμπλάστρου στην πληγείσα περιοχή?
 • ορθοπεδικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν με τη χρήση δύο πλακών ταυτόχρονα στην αυχενική-ωμοπλάτης και οσφυϊκής-ιερού οστού περιοχές?
 • για αρθραλγία στις αρθρώσεις του γόνατος, χρησιμοποιήστε το εργαλείο και από τις δύο πλευρές του γονάτου?
 • ισχιαλγία ή ισχιαλγία ένα έμπλαστρο θα πρέπει να είναι κολλημένα στην περιοχή του ιερού οστού, μια άλλη στην περιοχή της φτέρνας της εξωτερικής πλευράς του ποδιού?
 • πόνο στην αυχενική εφαρμόσει την πλάκα στο λαιμό και ανάμεσα στις ωμοπλάτες.

Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών με συνέπεια και δοσολογήθηκαν εισέρχεται στο σώμα για όλων των εποχών χρήση του συμπληρώματος.

Πόσο ασφαλής είναι η εγκατάσταση;

Κινέζικα ορθοπεδικά ανακούφιση από τον πόνο γύψο έχει σχεδόν καμία αντενδείξεις στη χρήση. Δεν συνιστάται η χρήση στην παιδική ηλικία, εγκυμοσύνη και σε περίπτωση Αλλεργία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στο παρασκεύασμα.

Επίσης μην κόλλα τα πτερύγια στο κατεστραμμένο δέρμα. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την εξάνθημα να επουλώσει τις πληγές ή εκδορές. Με την παρουσία της θεραπείας κιρσών για την καλύτερη ευθυγράμμιση με τον γιατρό.

Σε άλλες περιπτώσεις, το συμπλήρωμα είναι απολύτως ασφαλής, η χρήση του δεν προκαλεί οποιαδήποτε αντιδράσεις από την πλευρά των οργάνων και των συστημάτων, ως ουσίες επικεντρωθεί στους κατεστραμμένους ιστούς.

Το επίθεμα, το οποίο αποτελείται από μόνο φυσικά συστατικά, δεν βλάπτει το ήπαρ και γαστρεντερικό σωλήνα.

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προληπτικούς λόγους, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους και όσους διάγουν καθιστική ζωή.

Πώς να αγοράσετε το έμπλαστρο;

Δεν ξέρω πού μπορείτε να αγοράσετε ορθοπεδικό γύψο Zb Pain Relief; Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μετά τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου θα επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή για να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας γνωρίσουν με προσφορές.

γύψο

Αγορά “ΚΗ Pain Relief” για τη μετοχή με έκπτωση 50% για …..

Οι λαοί της Ευρώπης μπορούν να κάνουν κράτηση σε μετρητά δέματος κατά την παράδοση ή να κάνετε την πληρωμή στο κοντινότερο ταχυδρομείο κατά την παραλαβή. Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. Στις μεγάλες πόλεις Europen (ο κατάλογος μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του) τα έργα παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

γύψο Αγορά Zb Pain Relief σε ένα φαρμακείο είναι πολύ δύσκολο, είναι ευκολότερο να δώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αγορά προϊόντων απομίμησης, να αγοράσει το προϊόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Αξιολογήσεις των γιατρών

προτείνουμε συχνά η χρήση του σοβά σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενη θεραπεία. Το φάρμακο φυτικής προέλευσης ανακουφίζει γρήγορα από τα συμπτώματα των περισσότερων ασθενειών, είναι απολύτως ασφαλές για το σώμα και δεν έχει περιορισμούς ηλικίας.

Ο μηχανισμός δράσης της διαδερμικής σημαίνει τα εξής: οι αναγκαίες ουσίες απορροφώνται εντός του προσβεβλημένου ιστού, θερμαίνοντας τους και την εξάλειψη του πόνου και πονώντας και αιχμηρά. Το έμπλαστρο είναι αποτελεσματικό έναντι αρθραλγία, αυξημένη ερυθρότητα και οίδημα.

Πολλοί ασθενείς προτείνουμε ανακούφιση από τον πόνο τους φίλους και τους συγγενείς σας.

Alex S. , ένα podiatrist, Μόσχα

το πραγματικό σχόλια των πελατών του επιθέματος

Περίπου 12 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση καράτε περνάω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Έτος πριν αρχίσει να ενοχλεί το γόνατό μου, θα μπορούσα να ακούσω κάτι κλικ μετά από το μεγάλο φορτίο βασανίζεται από ένα θαμπό πόνο. Πήγε στο γιατρό, πήρε τη θεραπεία, φαίνεται να έχουν βοηθήσει.

Ωστόσο, μετά από ένα μήνα, ο πόνος επέστρεψε. Εκπαιδευτής με συμβούλευσαν να διατάξει ορθοπεδικό γύψο Zb Pain Relief στο κατάστημά του Διαδικτύου. γόνατο μου σταμάτησε κλαψούρισμα μετά από μια εβδομάδα, έχουν περάσει έξι μήνες, και τα δυσάρεστα συμπτώματα επέστρεψαν. Το εργαλείο πραγματικά βοήθησε.

Είναι ένα γεγονός! Αγορά, δεν θα το μετανιώσετε.

Ιγκόρ , Όρενμπουργκ

Πέρυσι μια άσχημη πτώση από το ποδήλατό του και έσπασε το πόδι του. Από τότε μετά από μια έντονη σωματική άσκηση αισθάνονται γκρίνια πόνο στο σημείο του κατάγματος. Πήγε στο γιατρό, που συνιστάται να χρησιμοποιούν πλανήτη αλοιφή. Προσπάθησε ένας τρόπος, δεύτερο, δεν βοήθησε.

Τώρα, όταν αισθάνομαι ότι υπάρχει πόνος, να κολλήσει μια ταινία-ενίσχυση και ό, τι περνάει.

Pavel , Πσκοφ

Από την παιδική ηλικία που πάσχουν από ρευματισμούς. Δεν είναι εξοικειωμένοι με τις διάφορες μεθόδους θεραπείας συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών. Τι θα κάνετε για να απαλλαγούμε από τον πόνο.

Η μαμά καταδικαστεί σε απευθείας σύνδεση ανακούφιση από τον πόνο ενημερωμένη έκδοση κώδικα, αποφάσισε να δοκιμάσει, αν και δεν θεωρείται ιδιαίτερα που θα σας βοηθήσουν. Ολοκληρώθηκε πλήρη διάρκεια της θεραπείας, τα δυσάρεστα συμπτώματα εξαφανίστηκαν.

Το εργαλείο βοηθά πραγματικά! Σας συμβουλεύω όλους, φυσικά, η τιμή του σοβά Zb Pain Relief είναι λίγο «δάγκωμα». Αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με το αποτέλεσμα που παράγεται!

Αλίνα , Σουργκούτ

Ήταν προηγουμένως, εντελώς υγιές άτομο και δεν ήξερα τι πόνο στις αρθρώσεις. Αλλά με την ηλικία άρχισε να πρόδηλη διαφορετικές ασθένειες. Προσπάθησε πολλά συμπληρώματα, καθώς και διάφορα λαϊκά μεθόδους. Βοήθησε μόνο ανακούφιση από τον πόνο ταινία-ενίσχυση.

Το εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματικό! Αποτελείται από φυσικές ουσίες, εύκολο στη χρήση και απολύτως ασφαλή. άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι πλάκες δεν βγει και, σε αντίθεση με αλοιφές, δεν λεκιάζει τα ρούχα.

Φυσικά, υπάρχει ένα μειονέκτημα, το έμπλαστρο δεν πάρει στα φαρμακεία, αλλά τα πλεονεκτήματα που αντισταθμίζουν.

& nbsp?

Ορθοπεδικά γύψο ZB Pain Relief: η πραγματική αρνητικών και θετικών σχολίων

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος που επηρεάζει μέχρι και το 85% του συνολικού πληθυσμού των ενηλίκων. Η ποιότητα της ζωής των ατόμων με προβλήματα υγείας της σπονδυλικής στήλης εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα της θεραπείας του συνδρόμου πόνου.

Σύγχρονη φαρμακολογία είναι μια τεράστια ποικιλία των συμπληρωμάτων για τη θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος από πηκτώματα και αλοιφές για τα χάπια και τα διάφορα ενέσιμα συμπληρώματα. Μαζί με την παραδοσιακή ιατρική, μια ειδική θέση είναι κατειλημμένη και βοηθητικό θεραπευτικό μέσο.

Έτσι, χάρη σε μια βολική μορφή και την απλότητα της εφαρμογής, έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλής μπαλώματα του πόνου με την ειδική σύνθεση από φυσικά φυτικά συστατικά, που σας επιτρέπει να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Ορθοπεδικά γύψο κστ ανακούφιση του πόνου είχε ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Κίνα το 1898 , ωστόσο χρησιμοποιούνται ευρέως ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα. Η σύνθεση σύνθεση των δραστικών ουσιών που πηγαίνει πίσω στην αρχαία συνταγές της κινεζικής παραδοσιακής ιατρικής.

θυμάστε ότι το έμπλαστρο με την αναλγητική επίδραση , δεν συμπλήρωμα , αλλά θεωρείται μόνο ένας υποστηρικτικός εγκατάσταση υγείας, και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία αυτόνομο. Για καλύτερο αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο ολοκληρωμένη θεραπεία της νόσου σας. Πριν από τη χρήση, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Με βάση αυτά θεραπευτικό αποτέλεσμα;

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα της καινοτόμου συμπληρώματος παρέχεται από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και λεμφική παροχέτευση .

Υψηλή αποδοτικότητα λόγω του κλειστού αρχή της διείσδυσης, όταν η δραστική ουσία συμπύκνωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην προσβεβλημένη περιοχή, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Το επίθεμα βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς, αποκαθιστά την ελαστικότητα όλων των μυών της πλάτης, καθώς και την κινητικότητα των αρθρώσεων και των σπονδύλων.

Ιστορίες από τους αναγνώστες μας!
«θεραπευτεί ένα κακό πίσω τον εαυτό σας. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ξέχασα για το πόνο στην πλάτη. Ω, πόσο είχα βασανίζεται, πονώντας πλάτη και τα γόνατα, την τελευταία φορά που πραγματικά να περπατήσει κανονικά δεν θα μπορούσε να … Πόσες φορές πήγα σε κλινικές, αλλά υπάρχει μόνο υπερτιμημένα χάπια και αλοιφή προβλεπόταν, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή.

Και τώρα επτά εβδομάδες μαζί, όπως τις αρθρώσεις του πίσω δεν το λιγότερο λίγο ανήσυχοι, σε μια μέρα πάει στη χώρα για εργασία και από το λεωφορείο για να πάει 3 χιλιόμετρα, και έτσι είναι γενικά εύκολο να πάει! Όλα χάρη σε αυτό το άρθρο. Όποιος έχει πόνο στην πλάτη! – ένα must-read»

Πλεονεκτήματα Pain Relief

Σύμφωνα με συγκριτικές μελέτες που διεξάγονται από τον κατασκευαστή, ορθοπεδικό γύψο zb ανακούφιση του πόνου διαφέρει από τους ομολόγους της κατά το ότι εξαλείφει όχι μόνο μια συνέπεια, αλλά επίσης και καταπολεμά την αιτία της νόσου . Ο κατασκευαστής εγγυάται την πλήρη ίαση μετά από έναν πλήρη κύκλο θεραπείας.

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα αυτού του εργαλείου:

 1. Με βάση την κλινική δοκιμή μεγάλης κλίμακας στη Στοκχόλμη, τα μπαλώματα επίσημα χαρακτηριστεί ως προϊόντα ευεξίας.
 2. Το αποτέλεσμα της θεραπείας, μπορεί να παρατηρήσετε μάλλον γρήγορα -. Μέσα σε λίγες ώρες
 3. Τα μπαλώματα δεν έχουν παρενέργειες, δεν έχουν σχεδόν καμία αντενδείξεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών.
 4. Η ευκολία στη χρήση.
 5. Αποτελείται μόνο από φυσικά φυτικά συστατικά, κόλλες δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις.
 6. Σε αντίθεση με κρέμες και αλοιφές, οι δραστικές ουσίες δρουν συνεχώς για μία μεγάλη χρονική περίοδο.
 7. Μην κρατήστε πατημένο το κίνημα, δεν προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση που σχετίζεται με τη συνεχή φθορά, δεν λεκιάζει τα ρούχα.
 8. Ενεργά συστατικά του συμπυκνώματος συμπληρώματος στην κάκωση, που δεν εκτείνεται δράση της επί των γειτονικών οργάνων και ιστών.
 9. OL>

  Ιατρικές ιδιότητες και τη σύνθεση

  Η δομή του γύψου αποτελείται από φυσικά συστατικά των φυτών, χρησιμοποιείται ευρέως στην κινεζική λαϊκή ιατρική. Όλα τα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του εμπλάστρου κατευθύνεται στη θεραπεία του συνδρόμου πόνου και την εξάλειψη των αιτιών της ασθένειας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες αυτών των ουσιών.

  Έτσι, Drynaria, Corydalis αμφισβητήσιμη και κνήκου , έχουν για την πληγείσα περιοχή σημαντική αντι-φλεγμονώδη επίδραση, γρήγορα εξάλειψη οίδημα και να βοηθήσει με τον πόνο, ανακούφιση μυϊκούς σπασμούς. πολιτοφυλακής, Cistanche αλατόνερο και καμφορά burnaska βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, την εξάλειψη του πόνου, και την πρόληψη της θρόμβωσης σε αιμοφόρα αγγεία.

  Ο πόνος και η κρίση στο πίσω μέρος την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες -. Τοπικό ή πλήρης περιορισμός της κυκλοφορίας, μέχρι την αναπηρία

  Οι άνθρωποι, που διδάσκονται από πικρή εμπειρία στην θεραπεία πλάτη και τις αρθρώσεις είναι φυσική θεραπεία που συνιστάται από ποδίατρους …

  Ενδείξεις για τη χρήση Pain Relief

  Cool κατασκευαστής έμπλαστρο συνιστά τη χρήση του σε οποιαδήποτε ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος με ένα σύνδρομο ταυτόχρονη πόνου, και τις ασθένειες που φέρουν κακή κυκλοφορία, φλεγμονή, τραύμα. Μπορεί να είναι ασθένειες των αρθρώσεων, των μυών και της σπονδυλικής στήλης.

  Εδώ η πιο πλήρης κατάλογος των ενδείξεων:

 • Αρθρίτιδα, αρθροπάθεια?
 • Οστεοχόνδρωση, μεσοσπονδύλιου κήλη, προεξοχή, ισχιαλγία?
 • Ισχιαλγία?
 • αγκώνας, ο ώμος, ωμοπλάτης περιαρθρίτιδα?
 • πρόπτωση του μεσοσπονδύλιου δίσκου οσφυϊκής?
 • Νίκησε μυϊκές κράμπες, μυοσίτιδα? Στη θεραπεία της αυχενικής μυοσίτιδα, διαβάστε εδώ.
 • Τραυματισμοί: μελανιές, διαστρέμματα?
 • τραχήλου της μήτρας spondylopathy?
 • Wens?
 • Υπερκεράτωση (κάλους στα πόδια)?
 • Heel σπιρούνια?
 • Ο πόνος μεσοπλάτια γαγγλίων?
 • Η μετατόπιση των σπονδύλων?
 • Bone τραυματισμοί, κατάγματα, εξαρθρώσεις?
 • Οι τραυματισμοί των μυών και των τενόντων?
 • Πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς?
 • Μούδιασμα των άκρων?
 • Άλλα νοσήματα της σπονδυλικής στήλης, τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τους μυς?
 • Φλεγμονώδεις παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος?
 • Φλεγμονώδεις παθήσεις των εσωτερικών οργάνων.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της και των αναλόγων δισκίων Acyclovir διαβάστε εδώ.

Αντενδείξεις Pain Relief

Κατασκευαστής της ανακούφισης από τον πόνο γύψο κστ εξασφαλίζει όχι μόνο την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, αλλά και η υψηλή ποιότητα και η απόλυτη ασφάλεια του προϊόντος του. Καινοτόμες αναλγητικά φάρμακα από την Κίνα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Λόγω αυτού, οι αντενδείξεις για τη χρήση αυτού του προϊόντος είναι σχεδόν εκεί.

Είναι δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το έμπλαστρο σε περίπτωση δυσανεξίας ενός ή περισσοτέρων συστατικών περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του. Από την εφαρμογή έμπλαστρο θα πρέπει επίσης να τερματίσει αμέσως σε περίπτωση βλάβης στο δέρμα ή αλλεργικές αντιδράσεις:. Εξάνθημα, κνησμό, ερυθρότητα, etcD

Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποκλείονται από την κατανάλωση του κρέατος και του γάλακτος, και τα αλκοολούχα ποτά.

Κανόνες για τη χρήση του

Zb ανακούφιση του πόνου είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση.

Ο κατασκευαστής εγγυάται 100% αποτέλεσμα σε συμμόρφωση με όλους τους κανόνες της χρήσης:

 • Καθαρίστε και στεγνώστε την περιοχή του δέρματος όπου σκοπεύετε να συνδέσετε το επίθεμα (απευθείας στο δικτυακό τόπο της βλάβης)?
 • Για να εκχυλιστεί το προϊόν από τη συσκευασία, αφαιρέστε το χαρτί προστατευτική μεμβράνη?
 • Πιέστε σταθερά το έμπλαστρο στην κατεστραμμένη περιοχή στην πλήρη πρόσφυση του?
 • για να φορέσει για 3 ημέρες?
 • Μετά τη λήξη της διάρκειας της δράσης του συμπληρώματος, το επίθεμα απομακρύνεται και, μετά από 3-5 ώρες κολλημένα νέα.

Παρά το γεγονός ότι το σύνδρομο πόνος εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες, η θεραπεία δεν θα πρέπει να διακοπεί για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τον τύπο και τη σοβαρότητα της ασθένειας:

 1. Όταν πόνος στην πλάτη συνιστάται η χρήση δύο έμπλαστρα ταυτόχρονα, το ένα είναι κολλημένο στην οσφυϊκή περιοχή και τη δεύτερη περιοχή της αυχενικής μοίρας.
 2. Για την εξάλειψη σύνδρομο πόνου με κήλη έμπλαστρα ταυτόχρονα επικολλούνται τα αριστερά και δεξιά της προσβεβλημένης περιοχής της πλάτης.
 3. Με ισχιαλγία, ο κατασκευαστής συνιστά να φορούν ένα patch για την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, και το δεύτερο στην εξωτερική πλευρά του ποδιού.
 4. Όταν ο πόνος στην άρθρωση του γόνατος ZB ανακούφιση από τον πόνο προτείνουμε να κόλλα στη δεξιά και αριστερή πλευρά του οστού της επιγονατίδας.
 5. Φλεγμονή των εσωτερικών οργάνων ενός εμπλάστρου κολλημένη στην πίσω περιοχή του σώματος του ασθενούς.
 6. Όταν η φλεγμονή των αναπνευστικών οργάνων, πνευμονία, βρογχίτιδα εφαρμόζονται δύο μπαλώματα στο στήθος και την πλάτη.
 7. Στην ουρά και την κοιλιά είναι μπαλώματα σε περίπτωση προβλημάτων με το ουροποιητικό σύστημα.

Ενημέρωση ορθοπεδικό γύψο, ZB Pain Relief

Καινοτόμες ορθοπεδικό γύψο έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και έχει πολλές θετικές συστάσεις από τους ασθενείς. Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν, επίσης, απόψεις εμπειρογνωμόνων. Ωστόσο, οι γιατροί βασίζονται κυρίως στις απόψεις των ασθενών τους, η οποία δοκιμάστηκε η επίδραση της ΚΗ ανακούφιση από τον πόνο για τον εαυτό σας.

Θετικές

Συνοψίζοντας τις απόψεις που βρέθηκαν στο Διαδίκτυο, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η θετική κλήση σχόλια:

 1. Υψηλή συγκολλητική απόδοση, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από μεγάλες κλινικές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα.
 2. Η απλότητα και η ευκολία εφαρμογής:. Ίσα-ίσα για να βάλει μια ταινία-ενίσχυση και να ξεχάσουμε τον πόνο για λίγες μέρες, σε αντίθεση με άλλα παυσίπονα εξωτερικά μέσα το έμπλαστρο δεν λεκιάζει τα ρούχα
 3. Η έλλειψη σημαντικών παρενεργειών και η δυνατότητα να εφαρμόσει το έμπλαστρο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και με διάφορες ασθένειες.
 4. Ο αντίκτυπος του εμπλάστρου με την αιτία, όχι η συνέπεια της νόσου.
 5. Η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμη επίδραση της θεραπείας.
 6. OL>

  Αρνητικά

  Οι

  Οι αξιολογήσεις αρνητικά που συνδέονται κυρίως με ένα αρκετά υψηλός κίνδυνος αγοράς προϊόντων απομίμησης .

  Δυστυχώς, οι απατεώνες προσφέρουν στο Διαδίκτυο πολύ κακής ποιότητας, μη γνήσια προϊόντα, των οποίων η συσκευασία και η εμφάνιση αόριστα μοιάζει με μια ανακούφιση από τον πόνο γύψο κη, αλλά η σύνθεση των προϊόντων απομίμησης δεν έχει καμία σχέση με την αρχική.

  παραπλανημένοι οι ασθενείς δεν παίρνουν το αναμενόμενο, αν όχι κάποιο ορατό αποτέλεσμα της θεραπείας τέτοια μέσα, έτσι ώστε να υπάρχουν αρνητικές κριτικές για το συμπλήρωμα.

  Με ψεύτικο συνήθως μπορείτε να παρατηρήσετε λεπτές διαφορές ασυνήθιστο θέαμα.

  Το έμπλαστρο σπάνια προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις:. κνησμός, εξάνθημα, ερεθισμός, ωστόσο, και τέτοιες περιπτώσεις είναι ο τόπος να είναι

  Πριν την εφαρμογή ενός εμπλάστρου δοκιμής σε μια μικρή περιοχή του δέρματος.

  Ορισμένοι χρήστες διαμαρτύρονται για το υψηλό κόστος της πλήρους διάρκεια της θεραπείας σχετικά με αλοιφές και κρέμες με το ίδιο φάσμα δράσης.

  Συμπέρασμα Pain Relief

  Η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική είναι ευρέως γνωστό για την αποτελεσματικότητά του. Με βάση τις αρχαίες παραδοσιακές συνταγές με τη χρήση νανοτεχνολογίας δημιουργήθηκε ορθοπεδικό αναλγητική ανακούφιση του πόνου γύψο ΖΒ, η οποία γρήγορα κατέλαβε την αγορά των συμπληρωμάτων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος.

  Το επίθεμα είναι εύκολο στη χρήση, δεν έχει ανάλογα, είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με την αποτελεσματικότητά τους με ΚΗ ανακούφιση από τον πόνο. Είναι επίσης σημαντικό ότι η αποτελεσματικότητα της θεραπείας σε μια τέτοια ταινία-ενίσχυση αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κλινικής μελέτης μεγάλης κλίμακας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα. Το εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία ευρέος φάσματος ασθενειών .

  Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το καινοτόμο συμπλήρωμα κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και δεν έχει ουσιαστικά καμία αντένδειξη. Οι αξιολογήσεις σχετικά με το συμπλήρωμα ως επί το πλείστον θετικές πληρούν, αλλά υπάρχουν επίσης αρνητικές πτυχές όπως υψηλό κόστος και πιθανές αντιδράσεις αλλεργικού (σπάνιες).

  Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως ό, τι καλές κριτικές από τους ευτυχείς ασθενείς στο συμπλήρωμα, λύση την υγεία ανακούφιση από τον πόνο κη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα αυτόνομο. Η χρήση του είναι δυνατή μόνο στο σύμπλοκο σαν ένα πρόσθετο για την καταπολέμηση του πόνου και της δυσφορίας. Πριν από την εφαρμογή της τροποποίησης θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν

  Πιο πρόσφατα, η αγορά Europen έχει εμφανιστεί η κινεζική ορθοπεδικό γύψο ZB Pain Relief, η οποία έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των πολλών αγοραστών. Αυτό το συμπλήρωμα για τη θεραπεία της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων έχει καθιερωθεί ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο. Κρίνοντας από τις οδηγίες και την ανατροφοδότηση, αυτό το συμπλήρωμα:

 • είναι το νεότερο μηχανισμός που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος?
 • έχει μια μακρά τοπικής δράσης?
 • χρησιμοποιηθούν χωρίς βλάβη στον οργανισμό.

Η εφαρμογή του εμπλάστρου σας επιτρέπει να επιτευχθεί άμεσα αποτελέσματα: το αποτέλεσμα της αποτελεσματικότητας της θεραπείας επιβεβαιώνεται από κλινικές μελέτες. Η τιμή της ταινία-ενίσχυση φαρμακευτικά βότανα είναι διαθέσιμα για κάθε κατηγορία αγοραστών.

Κριτικές των γιατρών και των αγοραστών

Εδώ είναι μερικά σχόλια από τους αγοραστές, οι οποίοι είναι Κινέζοι ορθοπεδικό γύψο ΚΗ Pain Relief. Ρεάλ αξιολογήσεις γίνονται από άτομα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων που πάσχουν από παθήσεις των αρθρώσεων.

Για πολύ καιρό είχα πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης μου. Αυτό που δεν έχει αποκτηθεί: κυμαίνονται από ταμπλέτες και τελειώνει με αλοιφές, οι οποίες είχαν διαβάσει θετικά σχόλια για το forum. Και όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Γύρισε στη βοήθεια των λαϊκές θεραπείες, και ο γιατρός σας δεν έχει βρει ακόμα το επίσημο site όπου πωλούν αυτό το εργαλείο. Προσπάθησε το πρώτο έμπλαστρο:. Ο πόνος είναι πραγματικά φύγει, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι

Ξεκινώντας να πιστεύω ότι είναι απάτη, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Και μετά ήρθε η ανακούφιση! Τέλος, έχω την αίσθηση ότι το συμπλήρωμα εξαλείφει τον πόνο. Έτσι, για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι το εργαλείο λειτουργεί πραγματικά.

Ιγκόρ, 56 ετών, Ekaterinburg

Kuznetsov V. Μ, ένα podiatrist, εμπειρία – 21 χρόνια

Το κιτ περιλαμβάνει οδηγίες χρήστη, γραμμένο εξ ολοκλήρου σε Europen.

Η σύνθεση του συμπληρώματος και οι επιδράσεις των συστατικών

Ορθοπεδικά γύψο ΖΒ Pain Relief έχει φυσικά συστατικά, η οποία περιλαμβάνει εννέα βότανα της διαφορετικές κατευθύνσεις. Η χρήση αυτών των συστατικών σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεραστούν οι ασθένειες της σπονδυλικής στήλης.

Κινέζικα εργαλείο σας επιτρέπει όχι μόνο να ξεπεράσουν τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, αλλά έχει επίσης μια Γενική θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 • Drynaria στη σύνθεση του τσιρότου ενθαρρύνει επισκευή των ιστών, ανακουφίζει μυϊκός σπασμός και αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος.
 • Milletia καθαρό, έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα, ανακουφίζει από τον πόνο.
 • Cibotium μειώνει τη φλεγμονή στο σύστημα αναφοράς του κινητήρα και των αρθρώσεων.
 • Επιπλέον, το φυτό αποκαθιστά αρθρίτιδα ιστού και προωθεί τη χαλάρωση των μυών.
 • Cistanche αλατούχο αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει οίδημα συμπτώματα φλεγμονής, έχει obstensively ιδιότητες.
 • Angelica σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ακόμα πολύ έντονο πόνο.
 • Corydalis, η οποία περιλαμβάνει αιθέρια έλαια, έχει μια κατευναστική και βακτηριοκτόνο δράση.
 • Ginura peritonita κυκλοφορία αποκαθιστά αίματος και θεραπεύει τις πληγές.
 • κνήκου-ανακουφίζει πόνο στις αρθρώσεις και ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
 • Burnaska καμφορά αποκαθιστά τον ιστό του οστού.

Είναι σημαντικό ότι λόγω της φυσική σύνθεση του εμπλάστρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και χωρίς συνταγή.

Ορθοπεδικά γύψο zb αξιολογήσεις ανακούφισης πόνου αρνητική

Αυτό ορθοπεδικό γύψο κατασκευάστηκε στην Κίνα, που δημιουργήθηκε από τις συνταγές της αρχαίας θεραπευτές, καταγραφή σημειώσεων, 1899. Ένα μέρος της συνταγής περιλαμβάνεται μια λίστα με πάνω από μια ντουζίνα συστατικά από διάφορα βότανα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία και την πρόληψη του πόνου στην πλάτη, τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Έχει ένα βολικό κλειδώματος (δεν υποχωρεί με την παρατεταμένη χρήση, το επιτρεπόμενο έκθεσης εντός 72 ωρών), αρκετά εύκολο, σχεδόν ανεπαίσθητη στο σώμα.

Το επίθεμα είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, δεν περιέχει χημικά συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη διάφορων ασθενειών

Έχει μια εντοπισμένη επίδραση στην πληγείσα περιοχή όπως εφαρμόζεται απευθείας στο οδυνηρό μέρος (η επιφάνεια του χορίου).

Το συμπλήρωμα Pain Relief

Η σύνθεση του συμπληρώματος περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Burnaska καμφορά – συστατικό, το οποίο λαμβάνεται από το δέντρο καμφορά. Έχει μια σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες: την επιτάχυνση της απορρόφησης των θρόμβων αίματος, την ανάκτηση και την ανανέωση των ιστών, έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει φλεγμονώδεις διεργασίες, έχει καταπραϋντικές effect.In αρχαία κινεζική ιατρική είναι ένα σύμβολο των δυνάμεων της ζωής, δίνοντας του Γιανγκ. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες όσον αφορά την αντιμετώπιση της στηθάγχης, δροσίζει το αίμα, προάγει την αγγειοδιαστολή.
 • Milletia καθαρό είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των ψυχανθών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες είναι ακριβώς οι ρίζες των φυτών. Δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνοντας circulation.Active αποτέλεσμα στην περίπτωση της μερικής μούδιασμα των άκρων, έχει μια θετική τάση στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, ανακουφίζει πρήξιμο, οίδημα και άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις.
 • Drynaria είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια ΡοΙγροαΊυιη, τάξη Fern. Επιδεικνύει ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα λόγω της παρουσίας της καροτίνης, Manitou, φρουκτόζη και flavonoidov.Also έχει θετική δυναμική στην ομαλοποίηση της πίεσης, διεγείρει την παραγωγή των κυττάρων του αίματος. Έχει τις ιδιότητες του χόνδρου, στη μείωση της φλεγμονής.
 • Cistanche saline- πολυετής πόα, παρασιτικές για τις ρίζες των ανθοφόρων φυτών. Έχει εξαιρετική αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζει από πόνους στα άκρα, πρήξιμο και τονώνει το δέρμα.
 • Hynerpeton Drezna – αιώνιο. Έχει τις ιδιότητες βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, τη διατροφή των ιστών, προωθεί την επούλωση των πληγών.
 • Angelica croproperty είναι ένα πολυετές φυτό. Ανακουφίζει τον πόνο, πρήξιμο
 • Cibotium – φτέρη ανήκει στην οικογένεια Cibotii. Άριστη ανακουφίζει φλεγμονή των μυών, έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, θετική δυναμική στη θεραπεία των κατεστραμμένα αιμοφόρα.
 • Corydalis αμφισβητήσιμη – πολυετή οικογένειας Damankova. Στη χημική δομή διακρίνει περίπου είκοσι αλκαλοειδή. Μεγάλη κατευναστικό, ανακούφιση από τον πόνο.
 • κνήκου είναι ένα ετήσιο φυτό της οικογένειας Asteraceae. Ανακουφίζει από τον πόνο, αυξάνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ginseng είναι ένα πολυετές φυτό, ανήκει στην οικογένεια Araliaceae. Περιλαμβάνεται με πολλά φάρμακα. Οι θετικές τάσεις παρατηρούνται στις επιπτώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Επιπτώσεις στο σώμα Pain Relief

Επιδράσεις στο σώμα μπορεί να ορισθεί μια Γενική βελτίωση του ασθενούς, οφείλεται σε οίδημα της βλάβης, ολική αφαίρεση της φλεγμονώδους διαδικασίας, τη θέρμανση και τη σημαντική βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Επίσης, σημειώστε την εξαιρετική τόνωση του δέρματος, η οποία βελτιώνει τη γενική κατάσταση.

Το patch μειώνει το πρήξιμο σε περιοχές φλεγμονής, να βελτιώσει το μεταβολισμό.

Πεδίο εφαρμογής

Εφαρμογές οφείλονται στις πολύπλοκες, εντοπίζεται επιπτώσεις στον τόπο της ήττας, τις περισσότερες φορές είναι το πίσω μέρος (ράχη), του λαιμού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, γύψο ανακούφιση του πόνου zb μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών:

 • Ισχιαλγία και ρευματισμούς
 • Εγκλωβισμός, ισχιαλγία (ισχιαλγία)
 • Periartrit στον αγκώνα και ώμου
 • Ο πόνος λόγω εκτόπισης των μεσοσπονδύλιων δίσκων
 • Πάθηση των αρθρώσεων και αρθρίτιδας
 • διαστρέμματα, κακώσεις διαφορετικής πολυπλοκότητας, μώλωπες
 • Οστεοχόνδρωση
 • Η άκανθα πτέρνας.

Μέθοδος εφαρμογής Pain Relief

Μέθοδος εφαρμογής καθορίζει την βήμα προς βήμα οδηγίες στην εφαρμογή της ανακούφισης πόνου σοβά ZB:

 • Ελασμένα το έμπλαστρο στην πάσχουσα περιοχή, η οποία είναι ένας πόνος
 • συσκευασία ανοίγεται σύμφωνα με την τομή
 • Κατάργηση επίθεμα από το πακέτο
 • Αφαιρέθηκε χάρτινη ετικέτα στη μία πλευρά του εμπλάστρου
 • κολλημένη να είναι σίγουρος για καθαρό δέρμα και κολλητική επιφάνεια
 • Εφαρμόστε το έμπλαστρο για τρεις ημέρες, μετά την οποία η περιοχή εφαρμογής πλένονται με ζεστό καθαρό νερό.

Εφαρμογή διαθέτει

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σημειώστε τα εξής:

 • Να επιτρέπεται η χρήση των δύο επιθέματα, στην περίπτωση των ορθοπεδικών προβλημάτων. Σε αυτή την επικάλυψη (το ένα στην οσφυϊκή-περιοχή του ιερού οστού, το δεύτερο στην περιοχή αυχενικό-ωμοπλάτης) ανέφεραν μία υψηλότερη αποτελεσματικότητα.
 • Μπορείτε να εφαρμόσετε το γύψο στο σημείο του πόνου, ή και στις δύο πλευρές της σπονδυλικής στήλης, στην περίπτωση των φλεγμονωδών παθήσεων
 • Για τη θεραπεία του αγκώνα και των γονάτων, επίσης, ταυτόχρονα κολλημένο στο γύψο σε κάθε πληγή κοινού.
 • Για την εφαρμογή να επηρεάσει τα εσωτερικά όργανα, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την εφαρμογή στην περίπτωση της παρουσίας των λίθων.
 • Με την παρουσία του κρυολογήματος, αν είναι απαραίτητο να θερμανθεί το στήθος (πλάτη και κοιλιά) ταυτόχρονα κολλημένα δύο επιθέματα, ανάλογα με την περιοχή της φλεγμονής.
 • Ισχιαλγία ή ισχιαλγία ένα έμπλαστρο τοποθετείται πάνω περιοχή του ιερού οστού, και το δεύτερο στην περιοχή της φτέρνας, αλλά όχι κατ ‘ανάγκην με το εξωτερικό, την πλάγια πλευρά της φτέρνας.
 • Δεν συνιστάται να εφαρμόζεται το έμπλαστρο σε διαταραχές κιρσούς, όταν εκτίθεται σε εξωτερικούς χώρους που επηρεάζονται, φλεγμονή περιοχή του χορίου. Ακύρωση της θεραπείας με το κώδικα, αν έχετε βιώσει αλλεργικές αντιδράσεις.

Αξιολογήσεις Pain Relief

Η Όλγα είναι 37 ετών

Πριν από την αγορά διαβάσετε τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο, θετικά σχόλια είναι όλα τα παρόμοια, αλλά το μόνο αρνητικό για την απάτη.

Το έμπλαστρο εξακολουθεί να έχεις την αντιμετώπιση του πόνου μαμά στα γόνατα, εμπιστεύομαι πιο προσωπική εμπειρία, δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας.

Χρησιμοποιείται ήδη βέβαια, αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ακραίων το θαύμα δεν είδε. Παρά το γεγονός ότι με αυτό το patch, η μητέρα λιγότερο κινήσεις, περισσότερο σε ύπτια ή καθιστή θέση. Τι θα συμβεί -. Θα δούμε

Simon ’54

Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος είμαι συνεχώς σε καθιστή θέση (οδηγός με 25 χρόνια εμπειρία). Σύζυγος δεν μου ζητήσει τίποτα, αγόρασε μου, τώρα πάμε με μπάλωμα στο πίσω μέρος. Ανακουφίστε περιμένουμε, αλλά δεν ελπίζω, αν και η γυναίκα μου λένε ότι βοηθά. Για να μην προσβάλλουν τις προσπάθειές της.

Anna 73

Πόνος μεταξύ των ωμοπλατών προκαλούνται από την παρατεταμένη παγίδευση, μετατόπιση των δίσκων. Γύψος ZB ανακούφιση από τον πόνο έφερε την κόρη. Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια, δεν αισθάνονται δυσφορία στην φορώντας, αλλά ο πόνος δεν σταμάτησε. Η αύξηση της θερμοκρασίας επίδραση αίσθηση, αλλά ο πόνος και συνεχίζει με βασανίζει.

Oleg είναι 39 ετών

After exposure on the collective volunteer began to experience back pain. The diagnosis was not immediate – sciatica. The treatment was complex and protracted, beginning to look for unconventional approaches. Is the patch had a positive effect.

Used for two weeks, but will continue to be at the hospital. After the abolition of the injections in a couple of days could not get out of bed. I’m afraid that my only treatment I hurt.

Marina, 52 years

I’m a pain in the neck. A terrible crunch. Do not need much effort to wear the patch, almost no contraindications. Why not try it? The result is also missing, I think, that it does not do not wear. Crunching and pain in the neck has not stopped, and it can be noted that not even decreased

Galina 32 years

The pain in my knees appeared during the working day. It seems that due to the fact that keep legs bent. Do not try to straighten, to control the process, forgotten, and repeated.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...