Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσουν, σχόλια,

ιαπωνική σιλανίου Φρουρά γυαλίζει όχι μόνο την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας. Η επαναστατική σύνθεση προστατεύει χρώματος από γρατζουνιές και εξωτερικές καταστροφικές επιδράσεις, όπως οι επιπτώσεις από πέτρες, κλαδιά δέντρων και άλλα πράγματα. Το συγκεκριμένο προϊόν δίνει λάμψη στο σώμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα – έως 1 έτος! Επίσης, δημιούργησε μια ισχυρή επίδραση απωθεί το νερό. Ένα στερεό, οργανικό πολυμερές φιλμ, ενισχυμένο με διοξείδιο του πυριτίου, προστατεύει από γρατζουνιές κατά τη μηχανική και χειροκίνητη καθαρισμό. Wilson Γκαρ προστατεύει χρώματος από τις βλαβερές συνέπειες των χημικών ουσιών και αντιδραστηρίων αλατιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς και σαμπουάν με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκάλια σε touchless πλυντήριο αυτοκινήτων. Υγρό γυαλί σιλανίου Guard μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτοκίνητα όλων των χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων μεταλλικά και μαργαριτάρι. Πρωτότυπη τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη σύνθεση ενός συστατικού και πολύ εύκολο στη χρήση. Θα μπορούσατε να δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο φόρουμ θέματα της αυτοκινητοβιομηχανίας, που απεικονίζουν το σώμα μετά τη χρήση.

Κριτικές για γιατρούς και άλλους αγοραστές σιλανίου Guard

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Με την ευκαιρία, σας προτείνω να διαβάσετε τα σχόλια της φήμης τους γιατρούς και τους πραγματικούς ανθρώπους, που έχουμε συγκεντρώσει. Ίσως να σας ωθήσει να αγοράσουν.

 • Υγρό γυαλί είναι ένα σύγχρονο τρόπο για την προστασία του αυτοκινήτου σας
 • Το άρθρο σχετικά με το blog του Αυτοκινητιστών: “Έλεγχος υγρό γυαλί για Brilliance V5”

Πλεονεκτήματα των κεφαλαίων σιλανίου Φρουράς

 1. Προσβασιμότητα. Η τιμή του πακέτου αυτού του υγρού γυαλιού είναι συγκρίσιμο με το κόστος των δοχείων καφέ.
 2. Ασφάλεια. Η διαδικασία για την αποκατάσταση του χρώματος είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί από τον εαυτό σας στο δικό σας γκαράζ ή την αυλή. Το μόνο που χρειάζεται να ακολουθήσετε προσεκτικά τις απλές οδηγίες για τη χρήση σιλανίου Φρουρά δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, με τη διαδικασία ανάκτησης μπορεί να χειριστεί σχεδόν κάθε αυτοκινητιστής.
 3. Η ταχύτητα επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος. Μετά από μόλις μία θεραπεία που θα κάνει το φωτεινό αυτοκίνητο και λαμπερό.
 4. σιλανίου Φρουρά θα διατηρήσει την καλή αναζητούν αυτοκίνητο του για περίπου 12 μήνες! Η επικάλυψη προστατεύει από τη βροχή, το χιόνι, τον άνεμο, χαμηλές θερμοκρασίες, χημικές ουσίες, ήλιο, αλάτι.
 5. Ένταση των 95 ml είναι επαρκής για να καλύψει ένα επιβατικό αυτοκίνητο, μικρό λεωφορείο ή με τζιπ

Διαβάστε επίσης:. Cope αν Renumax με γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας;

Σε αντίθεση με σιλανίου Φρουράς με τους παραδοσιακούς τρόπους της στίλβωσης έχει μια σειρά από μειονεκτήματα:

 1. Κόστος. Μπορούν να κοστίσει μέχρι και ….
 2. Υπάρχουν οι κίνδυνοι. Ανάκτηση LCP είναι μια μάλλον λεπτή διαδικασία. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το γυάλισμα θα πρέπει να εκτελούνται από εξειδικευμένο πλοίαρχο, στο τέλος το σώμα μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.
 3. ήταν πολύ χρόνο. Επαναφορά βαφή αυτοκινήτων επισκευή διαρκεί αρκετούς μήνες. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους μεταφοράς, για παράδειγμα, να ταξιδέψουν με τη δημόσια συγκοινωνία και να περιμένουν υπομονετικά έως ότου το αυτοκίνητό σας θα λειτουργήσει.

Δράση σιλανίου Guard

 1. Μπορείτε να εφαρμόσετε υγρό γυαλί στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σιλανίου Φρουράς στο σώμα.
 2. Η ταινία ακολουθεί αμέσως και δίνει στην επίστρωση λαμπερό βλέμμα.
 3. Επιπλέον, η σύνθεσή του δημιουργεί ένα υδρόφοβο αποτέλεσμα, προστατεύει το αυτοκίνητο από καταστροφική υγρασία.
 4. Το μέγιστο προστατευτικό αποτέλεσμα του σιλανίου Guard επιτυγχάνεται μετά την εφαρμογή αρκετών στρώσεων. Τα περισσότερα στρώματα της πολωνικής σιλανίου Φρουράς εφαρμόζεται, τόσο περισσότερο το αυτοκίνητο, στη συνέχεια, έπρεπε να σταθεί στο γκαράζ. Για 10 στρώσεις απαιτείται έως και τρεις ημέρες. Ένα εργαλεία πακέτο που απαιτούνται για την εφαρμογή 1-2 στρώσεις. Το κόστος της υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς είναι πολύ προσιτές, μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλά πακέτα!

Ως αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης της γυαλιστικών:

Η υδρόφοβη επικάλυψη δίνει πυριτία. Το νερό τους ωθεί απλά απαλά και κυλά από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, αφήνοντας καταθέσεις ασβέστη και λεκέδες. Το πολυμερές καθιστά η προστατευτική μεμβράνη είναι εξαιρετικά απλή στην εφαρμογή και αρκετά ευέλικτη. Χάρη σε αυτόν, να κολλήσει ακόμη και ένα παιδί θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Χρήση instructionsSilane Guard

 1. Να πλένετε το αυτοκίνητο και καθαρίστε την επιφάνεια.
 2. Πάρτε ένα σφουγγάρι και μουλιάσει στο διάλυμα σιλανίου Guard.
 3. Εφαρμόστε τη σύνθεση στην επιφάνεια ελαφρά, μην το τρίψιμο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την απαίτηση: τα μέλη δεν χρειάζεται να τρίβετε, απλά ισχύουν στην κορυφή
 4. Περιμένετε για 5-10 λεπτά για να στεγνώσουν.
 5. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί (και πάλι χωρίς πίεση).
 6. Εφαρμόστε το δεύτερο και τα επόμενα στρώματα έχουν διαστήματα στην ώρα και ένα μισό.

Πού να αγοράσετε σιλανίου Φρουρά;

Willson σιλανίου Guard μπορεί να αγοραστεί μόνο από τον κατασκευαστή άμεσα. Σε άλλα μέρη που μπορείτε να βρείτε πλαστά. Αυτή τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα (εδώ είναι), όπου μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το εργαλείο, δεν υπάρχει πώληση και μπορούν να αγοραστούν με μειωμένο κόστος. Τώρα η τιμή του είναι μόνο … Για να παραγγείλετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε μια φόρμα, πληκτρολογώντας τον αριθμό του τηλεφώνου σας και το όνομα. Μετά από αυτό, θα λάβετε μια κλήση από τις πωλήσεις και να καθορίσετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραδώσει το εργαλείο, και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Επιπλέον, το site μπορείτε να βρείτε το πραγματικό σχόλια των πελατών σχετικά με τη χρήση του σιλανίου Φρουράς.

Κάντε την παραγγελία σας τώρα!

Προειδοποίηση

Μην εισπνέετε ή ποτό. Νοσήματα του δέρματος – χρησιμοποιήστε γάντια. Κράτησέ το μακριά απο παιδιά. Για να αποφύγετε την επαφή με τη φωτιά. Σε περίπτωση κατάποσης – επείγοντα γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε για τουλάχιστον 15 λεπτά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα σιλανίου Guard μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην βαμμένη επιφάνεια. Η σύνθεση θα πρέπει να εφαρμοστεί σε χώρο προστατευμένο από τη σκόνη και το φως του ήλιου. Να μην χρησιμοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Μπορείτε, επίσης, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε πλαστικά, ελαστικά, προφυλακτήρα, χρώμιο και τα ελαστικά μέρη, τα φώτα, το γυαλί. Σε περίπτωση επαφής με αυτά – σκουπίστε με ένα υγρό πανί. Μετά την εφαρμογή της σύνθεσης στο σώμα θα πρέπει να ξεκινήσετε raspolirovka. Χρήση σε επαρκώς αεριζόμενους χώρους. Μετά το άνοιγμα της δεξαμενής είναι μια χημική αντίδραση, έτσι ώστε μετά το άνοιγμα δεν μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παραμένον υγρό μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε σιλανίου Φρουρά σε θερμοκρασίες κάτω από 40 βαθμούς. Για να αποφύγετε την ψύξη και την αποφυγή έκθεσης σε άμεσο ηλιακό φως

Δείτε επίσης:. Επανεξέταση αφαιρούμενο επαναχρησιμοποιήσιμα τόνωση Τονωτική Μ

Συμπέρασμα

Το 2015 διάσημη ιαπωνική εταιρία Willson έχει κυκλοφορήσει ένα νέο single-στοιχείο σιλανίου πολωνική Φρουράς. Για 5 χρόνια η ναυαρχίδα των προϊόντων σώματος Γυαλί Φρουράς που προτιμούν να αποκτήσουν οι οδηγοί σε όλο τον κόσμο, έχει ήδη αποκτήσει το καθεστώς λατρείας. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του σιλανίου φρουράς μπροστά από αυτό το κλασικό εργαλείο;

το γεγονός ότι η εταιρία Willson έχει καθιερωθεί ως μια οργάνωση που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις απόψεις των πελατών τους. Το μόνο μικρό μειονέκτημα του προϊόντος Σώματος Γυαλί Φρουρά, σύμφωνα με τα σχόλια των οπαδών της μάρκας, είναι το γεγονός ότι το εργαλείο είναι δύο συστατικών και δεν μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το γεγονός καθιστά αδύνατη την επανεπεξεργασία το αυτοκίνητο λίγο αργότερα, και ο ρυθμός ροής του συχνά λιγότερο από ό, τι αναφέρεται στη συσκευασία.

Κριτικές για γιατρούς και άλλους αγοραστές

Με την ευκαιρία, σας προτείνω να διαβάσετε τα σχόλια της φήμης τους γιατρούς και τους πραγματικούς ανθρώπους, που έχουμε συγκεντρώσει. Ίσως να σας ωθήσει να αγοράσουν.

 • Το ημερολόγιο Drive2.ru υγρό γυαλί είναι ένα σύγχρονο τρόπο για την προστασία του αυτοκινήτου σας
 • Το άρθρο σχετικά με το blog του Αυτοκινητιστών: “Έλεγχος υγρό γυαλί για Brilliance V5”

Πού να αγοράσετε;

Μην ξεχνάτε !!! Θα βρείτε το εργαλείο στα καταστήματα. Το αρχικό προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή! Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος, την τιμή του και τις αξιολογήσεις των πελατών φυσικά.

Η διαδικασία αγοράς δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Απλά συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας και να περιμένουν για το δέμα σας.

Μετάβαση στην επίσημη сайтsilaneguard.com

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...