Slim Shape μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Νέα

Slim Shape μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να κάνει το σχήμα πιο αδύνατα σας όσο το δυνατόν; Η άσκηση, η σωστή διατροφή συν Slim Shape (μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους) είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Δράση αθλητικά ρούχα συμβάλλει στη μείωση των προβληματικών περιοχών και βοηθά στην καύση του λίπους. Ρυθμίζει σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Η γραμμή περίπου Slim Shape

Έχει μια αρκετά εκτεταμένη ποικιλία των Slim Shape. Βράκα να βοηθήσει τις γυναίκες να χάσουν βάρος και να μοιάζουν με τα εσώρουχα για τον αθλητισμό. Παράγεται σε διάφορα μεγέθη. Τους είναι σκόπιμο να φορέσει

τόσο στο εσωτερικό όσο και την άσκηση, τα

πόδια.

Η ποικιλία των αγαθών έχουν ένα κοστούμι που περιλαμβάνει πουκάμισο και παντελόνι. Αυτός ενεργεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο το σώμα. Και για όσους κυρίες που έχουν την προβληματική περιοχή των γλουτών είναι μόνο, ο κατασκευαστής συνιστά να χρησιμοποιήσετε τα σορτς για την απώλεια βάρους.

κοστούμι, t-shirts, πουκάμισα, σορτς, παντελόνια αδυνατίσματος Slim Shape -. Όλα καύση λίπους προϊόντα που επηρεάζουν το σώμα, προκαλώντας έντονη εφίδρωση

Όλα τα είδη ένδυσης δημιουργείται από ειδικό υλικό ΝΕΟΤΕΧ. Αποτελείται από διάφορα στρώματα, καθένα από τα οποία επιτελεί τη λειτουργία του. Η άνω επιφάνεια τραβάει καλά και έχει μια αδιάβροχη αποτέλεσμα. Η εσωτερική βάτα αποτελείται από ίνες και απορροφά την υγρασία.

Αθλητικά βολικό και άνετο στη χρήση, και ελαστικό ύφασμα σφίγγει με το σχήμα του σώματος και καθιστά τον πιο αδύνατα φιγούρα.

Όπως βράκα οι εργασίες για το σώμα του,

Βασικά υπερβολικό βάρος συσσωρεύεται, λόγω της περίσσειας υγρών στο σώμα. Βοηθά να λύσει το πρόβλημα της ένδυσης από Slim Shape (μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους). Με βάση τη δράση της σε δύο κύρια παράγοντας είναι η επίδραση της σάουνα και μασάζ.

Το πρώτο επιτυγχάνεται λόγω του υλικού, το οποίο διατηρεί τη θερμότητα και δημιουργεί ένα φαινόμενο του θερμοκηπίου. Την προώθηση της ενεργού εφίδρωση. Στο αποτέλεσμα των μηρών, μοσχάρια και τη μέση είναι εφίδρωση, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, η λεμφική παροχέτευση του δέρματος.

Κάτω από τέτοιες ρούχα καλό είναι να εφαρμοστεί η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, όπως στον ατμό το δέρμα απορροφά περισσότερη καλλυντικά

και διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του χορίου. Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Pull-up μέχρι το γόνατο βοήθεια για τραυματισμό αποφύγετε κατά τη διάρκεια αθλητικών άσκησης και άμορφο επένδυση παρέχει ένα μικρο-μασάζ της κυκλοφορίας του χορίου, τονώνει, βελτιώνει τον τόνο των μυών, λειαίνει την επιδερμίδα.

Βράκα μπορεί να φορεθεί κάτω από τζιν ή ενδυμασία των επιχειρήσεων, όπως κάθονται στο σώμα σαν δεύτερο δέρμα. Δεν πρόκειται να πάει πάσο και να μην ξεχωρίζουν κάτω από τα ρούχα. Άνετο και ευχάριστο στην αφή. Ανετος. Δεν έχουν ραφές.

Δράση αθλητικά ρούχα Slim Shape

Η επίδραση ενός χαρακτηριστικού σπορ από τα Slim Shape (μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους) αποσκοπούν:

 • ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος?
 • μεταβολισμό αύξηση των

  κυττάρων?

 • αύξηση του μυϊκού τόνου?
 • η εξάλειψη των στάσιμων καταθέσεις?
 • διέγερση του μεταβολισμού του λίπους?
 • εξάλειψη του υποδόριου λίπους?
 • βελτίωση της λειτουργίας των διαδικασιών ανταλλαγής?
 • συμπέρασμα περίσσεια υγρασίας από το μυϊκό ιστό?
 • η απελευθέρωση των τοξινών?
 • η ελαστικότητα του δέρματος.

Καλή στερέωση των αρθρώσεων ελαστικού υλικού εμποδίζει το τέντωμα κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, και η απόδοση της φυσικής φορτίο, αυξάνει κατά 30-60%. Το προϊόν σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή είναι σε θέση σε 14 ημέρες για να μειωθεί το μέγεθος της μέσης επί 4 cm

Βράκα αδυνατίσματος Slim Shape σε αντίθεση με τις ταινίες μικρού μήκους αυτής της σειράς καλύπτει την κοιλιά τελείως και το αποτέλεσμα:

 • λίπους στην κοιλιά?
 • στάσιμη καταθέσεις στη μέση?
 • κυτταρίτιδα και το υπερβολικό στους γοφούς και τους γλουτούς.

Η χρήση αυτού του ιματισμού χωρίς άσκηση δίνει επίσης το αποτέλεσμα, αν και δεν είναι τόσο αισθητή όσο όταν συνδυάζεται με καλή φυσική κατάσταση.

Ενδείξεις για τη χρήση Slim Shape

Βράκα αδυνατίσματος Slim Shape φθορά γυναίκες να αποκατασταθεί η εικόνα μετά τον τοκετό. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κυρίες που έχουν κυτταρίτιδα, όπου η κύρια αιτία είναι η συσσώρευση υγρών στο σώμα.

Για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα του αθλητικού χαρακτηριστικό για την βοήθεια ειδικών κατά της κυτταρίτιδας κρέμα ή τζελ που τρίβεται στο δέρμα, πριν να φορούν παντελόνια μέχρι το γόνατο.

Βράκα αδυνατίσματος Slim Shape: αντενδείξεις

Οι ειδικοί δεν συνιστούν αυτά τα ρούχα για να πάει για ύπνο. Το ποσό βέλτιστο διάστημα για το οποίο θέλετε να μεταφέρει ένα προϊόν είναι δύο με τρεις ώρες. Μεγαλύτερη χρήση αυτών των παντελόνι είναι κακό για τα όργανα της πυέλου λόγω της ισχυρής συμπίεσης των μυών σε αυτόν τον τομέα. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων στο οικείο χώρο και προκαλούν εξάνθημα ή μια τσίχλα.

Για να αποφευχθεί η έντονη πίεση στη λεκάνη, παντελόνια μέχρι το γόνατο για να μην αγοράσουν ένα μέγεθος μικρότερο.

Οι κυριότερες αντενδείξεις για τη χρήση των αθλητικών ενδυμάτων είναι τα εξής:

 • κιρσούς νόσο των φλεβών?
 • φλεγμονώδεις διεργασίες στην περιοχή της πυέλου?
 • γυναικολογικές παθήσεις?
 • εγκυμοσύνης?

 • δυσλειτουργίες του καρδιαγγειακού συστήματος?
 • παραβιάσεις του ήπατος και των νεφρών?
 • η παρουσία όγκων και του καρκίνου.

Θα ήταν επιθυμητό να έχουμε αυτές τις παντελόνι, να είστε σίγουροι, πριν να αγοράσετε διαβάσει όλα τα αντενδείξεις.

Ειδικές οδηγίες Slim Shape

Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για πλύσιμο στο χέρι. Δεν συμπιέζεται, και ξηραίνεται μόνο στη διευρυμένη μορφή.

Αν φοράει μέχρι το γόνατο θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα του σώματος, δεδομένου ότι η χρήση αυτού του ενδύματος εντατικά εκκρίνεται ιδρώτα, και αν το σώμα δεν είναι αρκετά καθαρό, μπορεί να είναι εξάνθημα, ερεθισμούς, ερεθισμό ή τριβή του δέρματος. Σύμφωνα με τα εσώρουχα φθορά του προϊόντος κατά 100 τοις εκατό βαμβάκι ή άλλα φυσικά υφάσματα όπως το νεοπρένιο, από το οποίο είναι κατασκευασμένο το προϊόν, δεν απορροφούν τον ιδρώτα.

Αν κατά τη διάρκεια της άσκησης, υπάρχει πολύ ισχυρή εφίδρωση, στη συνέχεια, φορώντας τέτοια ρούχα κατά τη διάρκεια της θα πρέπει να εγκαταλειφθεί το γυμναστήριο. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε, ενώ πεζοπορία, μικροδουλειές γύρω από το σπίτι ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Μετά την εκπαίδευση, τις απαραίτητες θεραπείες νερού, και termoizola πρέπει να αποδειχθεί στη λάθος πλευρά για εξαερισμός.

Βράκα δεν μπορεί να φορεθεί συνεχώς, μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία. Ο χρόνος βέλτιστη χρήσης τους είναι τρεις ώρες.

Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος Slim Shape

Με λογικές παντελόνι φθορά για την απώλεια βάρους ο οργανισμός, όχι μόνο υποφέρει, αλλά αρχίζει να εξετάσουμε καλύτερα. Έτσι, τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της ρούχα περιλαμβάνουν:

 • ο αριθμός λεπτό ότι αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βρείτε?
 • για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα?
 • απώλεια βάρους με τη χρήση κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και την ώρα της ημέρας?
 • τόνωση και σύσφιξη των μυών και την ελαστικότητά τους?
 • την ικανότητα να κάνουν το σώμα πιο λεπτό, χωρίς εξαντλητικές προπονήσεις?
 • οπτική μοντελοποίηση του σχήματος, σφίγγοντας περιοχές saggy?
 • βάρος από τους μηρούς, τους γλουτούς και τη μέση πηγαίνει τέσσερις φορές πιο δύσκολο?
 • η δυνατότητα να φτάσετε γρήγορα σε φόρμα μετά τη γέννα?
 • το συμπέρασμα από το σώμα των τοξινών μαζί με τον ιδρώτα που τον καθαρισμό του σώματος?
 • η δυνατότητα να φορεθεί κάτω από το παντελόνι ή άλλα ρούχα.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα να δώσουν προσοχή στα ρούχα από Slim Shape και αναγκάζονται να σκεφτούν την αγορά του.

Το χαρακτηριστικό της δομής του μέχρι το γόνατο

Καλύψτε τα προβληματικά σημεία, σε αντίθεση με τα κοντά παντελόνια και ζώνες τέτοιες ενέργειες, παντελόνια μέχρι το γόνατο αδυνατίσματος Slim Shape. Το πρωτότυπο είναι κατασκευασμένο από ειδικό termoton ΝΕΟΤΕΧ. Το υλικό συγκρατεί θερμότητα και δημιουργεί ένα φαινόμενο σάουνα. Προκαλεί εφίδρωση. Χάρη στην ελαστικότητά του, όπως προκύπτει εύκολα σε κάθε καμπύλη του σώματος, τους τραβά. Αποτελείται από 40% νεοπρένιο, 30% πολυεστέρα, 30% νάιλον.

Neoprene είναι ένα συνθετικό καουτσούκ που επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης λίπους. Βοηθά ύφασμα για να καθίσει σφιχτά στο σώμα. Αναπλάθει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Διεγείρει την εφίδρωση.

Ο πολυεστέρας είναι ένα τεχνητό ύφασμα, που αποτελείται από ίνα πολυεστέρα. Ποιοτικά χαρακτηριστικά θυμίζει το βαμβάκι. Κάνει βρωμιά επιμείνουμε σε αυτό, είναι εύκολο να πλύνετε. Αναπνεύσιμος. Διαφορετικές αντοχή, αντοχή στην τριβή. Δεν τσαλακώνεται.

Το νάιλον είναι ένα συνθετικό πολυμερές. Αντιθερμικό. Έχει μια εύκαμπτη δομή και είναι ανθεκτικό στην επίδραση των χημικών ουσιών. Γι ‘αυτόν δεν είναι καλά καλλωπισμένο. Εύκολο στον καθαρισμό από τη μόλυνση. Ισχύει πλύσιμο σε κρύο νερό. Έχει μια πορώδη δομή η οποία κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης για να απορροφήσει τον ιδρώτα και δεν του επιτρέπουν να εμφανιστεί από το εξωτερικό.

Βράκα είναι απρόσκοπτη, ως εκ τούτου, αόρατο κάτω από τα ρούχα. Πλήρης με Slim Shape τους προσφέρει η τσάντα του γυμναστηρίου και ταινία για τη μέτρηση του όγκου.

φάσμα Μέγεθος Slim Shape

Βράκα Slim Shape (οι διαστάσεις της ποικιλίας προϊόντος) είναι κατάλληλα για γυναίκες κάθε τύπο σώματος. Διατίθεται στα παρακάτω μεγέθη:

 • S (ισχίο 89-100 cm)?
 • Μ (ισχίο 100-110 cm)?
 • L (ισχίο 112-115 cm)?
 • XL (ισχίο 115-130 cm)?
 • 2XL (ισχίο 127-140 cm).

Δεν είναι απαραίτητο να προκειμένου ένα μέγεθος μικρότερο, όπως η υπερβολική πίεση στα όργανα της πυέλου μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία ασθενειών.

Πού να αγοράσετε μέχρι το γόνατο αδυνατίσματος Slim Shape τιμή

Για να παραγγείλετε αυτά τα ρούχα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Συχνά αυτές οι συναλλαγές πλατφόρμες ταιριάζουν σε διαφορετικές προσφορές και τις πωλήσεις, έτσι ώστε το κόστος του προϊόντος μπορεί να μεταβάλλεται. Για να μην τρέχει σε ένα ψεύτικο, θα πρέπει να αγοράσετε μόνο σε αξιόπιστα μέρη ή την επίσημη ιστοσελίδα της μέχρι το γόνατο Slim Shape. Η τιμή κυμαίνεται 790 έως 1.300 ρούβλια.

Η γνώμη των αγοραστών για το προϊόν

Βράκα Slim Shape (τα σχόλια τους είναι πολύ διαφορετικά) προκάλεσε κάποιο ενδιαφέρον μεταξύ των γυναικείο κοινό. Μερικές κυρίες λένε ότι η διαδικασία της απώλειας βάρους συμβεί ακόμα και χωρίς άσκηση. Σημειώστε ότι το δέρμα στους μηρούς και την κοιλιά έχει γίνει πιο λεία και ελαστική. Μειωμένη κυτταρίτιδας. Παρατηρήστε ότι το χαρακτηριστικό του αθλητισμού μπορεί να δράσει τοπικά. Για παράδειγμα, μόνο η μέση ή τους γοφούς, ανάλογα με το τι πρέπει να προσαρμοστεί.

Ορισμένοι προτείνουν τη χρήση μόνο για την ικανότητα Κάπρι παντελόνια Slim Shape. Κριτικές από αυτές τις κυρίες δείχνουν την ματαιότητα του προϊόντος χωρίς άσκηση. Ως εκ τούτου, εάν έχουμε αποφασίσει σε μια αγορά, είναι οι ίδιοι και να παρακινήσει ανάλογα.

Η τρίτη κατηγορία των ατόμων που είδαν κανένα αποτέλεσμα από τη φθορά μέχρι το γόνατο. Ισχυρίζονται ότι δεν καλύπτουν την περιοχή του στομάχου. Μην να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, αλλά το σχήμα τους ακόμα και με την τακτική χρήση αυτού του προϊόντος παραμένει η ίδια. Σημειώστε ότι το προϊόν καιρό στεγνώσει μετά το πλύσιμο, μυρίζει των χημικών ουσιών, αισθάνεται σαν καουτσούκ και υπερβολική πίεση στα εσωτερικά όργανα.

Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες είχαν μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους ικανοποιημένοι. Λένε ότι δεν πρέπει να υπερκατανάλωση, και σας προτείνω πριν από την αγορά θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...