Smartwatch V8 - ρολόι, Γιατί πρέπει να το αγοράσει, απόψεις, τιμή
Νέα

Smartwatch V8 – ρολόι, Γιατί πρέπει να το αγοράσει, απόψεις, τιμή

& nbsp?

Smart ρολόι Smartwatch V8 αντιπροσωπεύουν

αναλογικά τον προϋπολογισμό πολυλειτουργικές συσκευές χειρός, που παράγεται από πιο διάσημα εμπορικά σήματα. Μέρος του μοντέλου αντικαθιστά το smartphone, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση της υγείας του χρήστη και να τραβήξετε φωτογραφίες με μικρή ανάλυση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα διαθέσιμα μέσα 1000-1500

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

ρούβλια, η τιμή.

Προδιαγραφές Smartwatch V8

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πιο σύγχρονων χρηστών του Smart Παρακολουθήστε χαρακτηριστικά GT08 αποδείχθηκε αρκετά αξιοπρεπή:

 • ως CPA χρησιμοποιείται από κινητό 533-Μαχαγκόνυ MTK6260A επεξεργαστή MTK6261 ή (η απόδοση των τσιπ μπορεί να συγκριθεί με το υλικό των smartphones 2010-2012 χρόνια ή μια σύγχρονη τηλέφωνα κουμπί του μεσαίου επιπέδου)? LI >
 • ώρες το λογισμικό που δημιουργήθηκε βάσει του Android λειτουργικά συστήματα, αλλά η συμβατότητα διασφαλίζεται με φορητές συσκευές με το λειτουργικό σύστημα από την Google και iPhone ή iPad)?
 • η σύνδεση εμφανίζει μια κανονική κάρτα SIM του τηλεφώνου?
 • η οθόνη του ρολογιού έχει διαγώνιο 1,54″ και ανάλυση 240×240 pixels?.
 • η κάμερα τραβάει μια φωτογραφία με τη μορφή των 480p και 240p βίντεο?
 • μνήμη: RAM – 64MB, ROM – 128MB
 • .

 • για να συνδεθεί με άλλες συσκευές χρησιμοποιούν Bluetooth 3.0?
 • η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 380 mAh.

Το ρολόι έχει διαστάσεις 5,7 χ 4,3 χ 1,2 ​​cm και βάρος 80 γραμμάρια. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις επιλογές – Smartwatch V8 Μαύρο, Χρυσό και Ασημί. Ο ιμάντας από τα πιο δημοφιλή μαύρα μοντέλα του παρόμοιου χρώματος με το σώμα. Τα χρώματα των άλλων εκδόσεων, Smartwatch V8 ασήμι και χρυσό, διαφορετικό από το βραχιόλι, αν και είναι σχεδόν δεν εμφανής όταν το έξυπνο ρολόι που φοριέται στο χέρι.

Σχεδιασμός και συσκευασίας Smartwatch V8

Ορθογώνιο σχήμα και κατασκευή από αλουμίνιο κάνει Smart Παρακολουθήστε 08 GT όπως και τα περισσότερα «έξυπνα» ώρες. Αν και η οθόνη, σε αντίθεση με τα πιο ακριβά gadgets, έκλεισε την κανονική, και όχι χτυπήματα γυαλί. Το περίβλημα είναι μέταλλο, αλλά που δεν προστατεύονται από την υγρασία, η οποία έξυπνο ρολόι δεν είναι επιθυμητό να διαβρέχει και, ιδιαίτερα,

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

για να βυθίσει σε νερό

.

Τα στοιχεία ενός Smartwatch V8 Gold και άλλες τροποποιήσεις έχουν ως εξής:

 • πάνω από την οθόνη αφής, μπορείτε να δείτε το φακό μπροστινή κάμερα?
 • στα δεξιά υπάρχει ένα κλειδί με τη μορφή ενός τροχού (που μπορεί να είναι μόνο πάτημα – λαμβάνεται κύλιση σε καμία ενέργεια)?
 • στα αριστερά είναι το βύσμα για το microUSB θύρα, ηχεία και μικρόφωνο.

το gadget πακέτο, το οποίο έρχεται στην αρχική του θέση από δύο μισά πρίσμα, περιλαμβάνει το ρολόι, καλώδιο και φόρτιση της μπαταρίας. Υπάρχει επίσης ένα εγχειρίδιο στην κινεζική και αγγλική γλώσσα. Αν θέλετε να βρείτε Smartwatch V8 εγχειρίδιο στα ρωσικά πρέπει να κοιτάξουμε για το

κείμενό του στο Διαδίκτυο.

λειτουργίες οθόνης και ελέγχου ρολογιού

Καθώς η οθόνη χρησιμοποιείται για τη ιντσών μήτρα ρολόι 1,54 με ανάλυση 240×240 pixels – περισσότερο από μερικά τηλέφωνα πάτημα ενός κουμπιού. Γωνίες θέασης και τη φωτεινότητα επίπεδα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε φως. Ο αισθητήρας ανταποκρίνεται γρήγορα στη βρύση, και η ευκρίνεια της εικόνας σας δίνει τη δυνατότητα να διακρίνει αρκετά μικρό κείμενο -. Ακόμη και να διαβάσετε τα βιβλία οθόνη θα είναι δύσκολη λόγω του μικρού διαγώνιο

Για να ενεργοποιήσετε ώρες Smartwatch V8 πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας, τότε η οθόνη θα εμφανίσει αναλογική γραμμή. Για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας σας πρέπει να κάνετε για να swapnote από την άκρη της οθόνης. Εδώ μπορείτε να δείτε την ώρα, η κατάσταση με τις καταστάσεις των ασύρματων και κινητών δικτύων, το εικονίδιο ένδειξης φόρτισης της μπαταρίας και ένα προφίλ ήχου.

Μηνύματα σχετικά με το ρολόι να καλέσετε απευθείας στην οθόνη αφής, όπου υπάρχει ένα μικρό πληκτρολόγιο στην οθόνη. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS και κλήσεις προς αριθμούς που είναι

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

αποθηκευμένοι στη μνήμη ώρες. Όταν συγχρονίζετε με ένα smartphone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λίστα επαφών του.

Ήχος και πολυμέσα Smartwatch V8

Παρά το χαμηλό κόστος, έξυπνα ρολόγια GT08 πήρε ένα ηχείο με ένα καλό επίπεδο της έντασης. Η ποιότητα του ήχου δεν είναι πολύ υψηλή για να ακούτε μουσική, ενώ αρκεί για να μιλήσουμε «Handsfree». Για επικοινωνίας και πολυμέσων αναπαραγωγή, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα ασύρματο ακουστικό.

Smart ρολόγια θα μπορούσε να παίζει μουσική σε μορφή mp3 και γίνεται με την καταγραφή βοήθειά τους. Μπορείτε να τρέξει για ώρες και ανάλυση βίντεο mp4 ή avi συμπεριλαμβανομένων των GT08 που λαμβάνονται με τους κυλίνδρους της μηχανής. Η μέγιστη μορφή βίντεο είναι 320 x 240 pixels.

Πρότυπο και δυνατότητες για σπορ

Η λειτουργία του έξυπνου ρολογιού επιτρέπει στο χρήστη να γνωρίζει την ώρα και την ημερομηνία για την εκτέλεση υπολογισμών χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, ακόμη και σύνολο υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο. Αν και η χρήση των εν λόγω αρχείων σε μια μικρή οθόνη δεν είναι πολύ βολικό. Υπάρχει μια ευκαιρία και να ρυθμίσετε την ειδοποίηση, η οποία στέλνει σήματα στον χρήστη μέσω ενός ηχείου ή δόνηση.

Η λίστα των χαρακτηριστικών GT 08 και περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες ειδικά για τα

βραχιόλια γυμναστήριο. Αυτά περιλαμβάνουν μετρώντας τον αριθμό των βημάτων που λαμβάνονται για τον έλεγχο της δραστηριότητας και την ποιότητα του ύπνου του χρήστη. Φυσικά, η μέτρηση σφάλματος είναι πολύ υψηλότερο σε σύγκριση με το πραγματικό αθλητισμό συσκευές, και να κάνουν τους αριθμούς που προκύπτουν σοβαρά δεν αξίζει τον κόπο -. Ιδίως δεδομένου ότι το ρολόι δεν έχει καμία παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, δεν αισθητήρα GPS

Η έξυπνη λειτουργία του gadget

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που κάνουν έξυπνες ρολόγια GT 08 μπορεί σε κάποιο βαθμό να αντικαταστήσει το smartphone σας, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην κάμερα. Μικρή ανάλυση (640 x 480 pixels. Για τις φωτογραφίες και τα 320 x 240 pixels. Βίντεο) δεν επιτρέπει να ληφθεί μια κανονική εικόνα, αλλά για να πάρει το avatar της επαφής είναι επαρκής και ότι μορφή. Πιο χρήσιμο είναι μια λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για να δείτε τις εικόνες από τις κάμερες smartphone για τη δουλειά της είναι αρκετή για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BTNotification.

Κλήση και αποστολή μηνυμάτων, καθώς και να λαμβάνετε κλήσεις, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προεγκατεστημένη κάρτα SIM. Χρησιμοποιήστε το ρολόι ως ακουστικό Bluetooth, το smartphone. Συγχρονισμός GT 08 με το τηλέφωνο, μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις στο «κάρτα SIM» του. Με τον ίδιο τρόπο να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ρολόι από κοινωνικά δίκτυα και SMS.

Η λίστα των χαρακτηριστικών περιλαμβάνει ακούτε μουσική με ένα ρολόι ή το τηλέφωνο. Πριν διαμορφώσετε Smartwatch V8 για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου, καλό είναι να εγκαταστήσετε μια κάρτα microSD (μέχρι 16 GB). Μνήμη έξυπνα ρολόγια θα είναι αρκετά υψηλή, 5-10 μελωδίες. Η λύση σε αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι η έναρξη των τραγουδιών από το smartphone σας.

Ρολόι σας επιτρέπει να δείτε τις εικόνες σε μορφή JPG, PNG, GIF και BMP. Η εφαρμογή προβολής δεν είναι πολύ βολικό και, στην πραγματικότητα, είναι ένας διαχειριστής αρχείων. Εξαιτίας αυτού, οι εικόνες θα πρέπει να ανοίξει ένα, χωρίς τη δυνατότητα μετατροπής.

Λογισμικό Smartwatch V8

Εγκατεστημένες σε Smartwatch V8 firmware που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android. Εξαιτίας αυτού, η καλύτερη ρολόι είναι συμβατό με smartphones τρέχουν σε πλατφόρμες από την Google. Όταν συγχρονίσετε το iPhone με τη λειτουργικότητα των έξυπνων ώρες μειώνει τις πληροφορίες σχετικά με αυτό, ακόμη και αναφέρονται στις οδηγίες.

Σύνδεση σε τηλέφωνο με Android OS μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές – οι περισσότερες από τις λειτουργίες που θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από το gadget είναι λήψη από Play Αγορά και εγκατάσταση στο smartphone σας ένα ειδικό εργαλείο BTNotification. Χρησιμοποιώντας αυτό έχει σχεδιαστεί για τα διάφορα μοντέλα της έξυπνο ρολόι, συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών GT08, οι εφαρμογές που παρέχονται με τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • αποστολή και λήψη κλήσεων, όταν συγχρονίζετε με το smartphone σας?
 • ώρες την πρόσβαση στους αριθμούς SMS και επαφών στο τηλέφωνο?
 • έλεγχο της κάμερας του smartphone σας?
 • να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εγκατασταθεί στα smartphone εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και instant messengers.

Ο κατασκευαστής έχει παράσχει την εργασία με δισκία σε Android και iOS. Στην περίπτωση αυτή, ελλείψει 3G / LTE στο ρολόι σας, θα λάβετε την ειδοποίηση όταν συνδέεστε σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Παρά το γεγονός ότι από τις ρυθμίσεις μπορείτε να ορίσετε τη δυνατότητα να λαμβάνει τα μηνύματα του συστήματος από το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των σύνδεση εξωτερικών συσκευών (π.χ. USB-stick στη συσκευή που υποστηρίζει OTG τεχνολογία).

Επίπεδο αυτονομίας Smartwatch V8

χωρητικότητα Περιεχόμενα συσκευασίας Μπαταρία 350 mAh επιτρέπει το έξυπνο ρολόι για να είναι το έργο για 4-5 ημέρες σε λειτουργία χωρίς σύνδεση. Όταν συγχρονίζετε με το χρόνο εργασίας smartphone μειώνεται σε 2-3 ημέρες. Σύνδεση ακουστικών Bluetooth και χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο ρολόι ως ένα mp3 player θα μειώσει το ποσοστό αυτό στο 10-12 ώρες. Στην κατάσταση αναμονής, Smartwatch V8 εάν οι ώρες σχεδόν καμία χρησιμότητα, θα διαρκέσουν μέχρι και 180 ώρες (7,5 ανά ημέρα).

Για να φορτίσετε συνιστάται μόνο τον υπολογιστή, POWERBANK ή το laptop τους. τρέχουσα φορτιστή ρεύματος δεν πρέπει να υπερβαίνει 2Α. Ο χρόνος αποκατάστασης της χωρητικότητας της μπαταρίας διαρκεί περίπου μισή ώρα, αν και αυτό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του φορτιστή.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της έξυπνο ρολόι περιλαμβάνουν:

 • μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό – δεν είναι χειρότερη από ό, τι οι περισσότερες άλλες συσκευές χειρός?
 • η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων κάμερα και αναπαραγωγής ήχου και αρχεία βίντεο?
 • επεκτάσιμη μνήμη με τη χρήση κάρτας microSD.
 • συμβατό με συσκευές με Android OS και iOS.
 • προσιτές ρολόγια κόστος κοστίσει αρκετές φορές φθηνότερα από ό, τι ακόμα και τον προϋπολογισμό smartphones.

Τα μειονεκτήματα του gadget περιλαμβάνουν άβολα χρήση. Το μέγεθος του πληκτρολογίου είναι πολύ μικρό για την εισαγωγή κειμένου, οι εφαρμογές μπορούν να βρεθούν στο μενού, χωρίς προτεραιότητα της χρήσης, και να αλλάξετε τη σειρά, ο χρήστης δεν θα λειτουργήσει. Το μειονέκτημα είναι η λανθασμένη μετάφραση ορισμένων στοιχείων μενού.

σχόλια των χρηστών

Εμφανίστηκε στην αγορά πριν από μερικά χρόνια, τα ρολόγια είχαν γίνει δημοφιλής, ακόμη και με την παρουσία ενός μεγάλου αριθμού των ανταγωνιστών. Οι ιδιοκτήτες αφήνουν περίπου Smartwatch V8 σχόλια, ως επί το πλείστον θετικές περιεχόμενο. Αν και επισημαίνουν ελλείψεις, χωρίς την οποία κανένα κόστος, χωρίς σύγχρονο gadget.

.

Julia M : Για ένα είδος ρολόι εξετάσουμε πολύ κομψή και είναι ανέξοδες. Αν και μερικές φορές είναι λάθος, δεν είναι πάντα παίρνετε μηνύματα από κοινωνικά δίκτυα, αδέσποτα παίζουν μουσική μέσω ασύρματων ακουστικών. Το βηματόμετρο είναι ανακριβείς – μερικές φορές παραλείπει βήματα, μερικές φορές άνεμο η περιττή. Αλλά το τηλέφωνο GT 08 είναι στην πραγματικότητα αντικατασταθεί – ειδικά όταν το smartphone έτρεξε από την εξουσία της μπαταρίας

.
.

Maxim G : Πλεονεκτήματα των έξυπνων ρολογιών σκεφτεί δυνατό ήχο, σχετικά μεγάλη οθόνη και το γεγονός ότι φαίνονται πολύ πιο ακριβά από ό, τι κοστίζουν. Υπάρχουν κάποια προβλήματα – δεν είναι όλα τα στοιχεία του μενού είναι σωστά μεταφραστεί στα ρωσικά, δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τα κουμπιά

.
.

Oleg Ν : Έξυπνο ρολόι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη – δεν περίμενα να πάρει τέτοιες ευκαιρίες για ένα ελάχιστο κόστος. Επιπλέον, φαίνονται καλά στο χέρι, εύκολο να λειτουργήσει και αρκετά δυνατά. Η εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα – πολύ περισσότερο smartphone. Αλλά ως προς το πόσο καιρό θα με κρατήσει, δεν είναι σίγουρος για το γυαλί έχει ήδη χαραχθεί.

Insights

Δείτε δημιουργήσει ένα μικρό αμφίσημη εντύπωση. Από τη μία πλευρά, είναι ένα gadget με πολλές δυνατότητες, από την άλλη – αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι πάντα σωστή, «σπορ» Οι επιλογές χαρακτηρίζονται από υψηλή σφάλμα της μέτρησης, ο συγχρονισμός με το iPhone και iPad οδηγεί σε απώλεια της λειτουργικότητας. Αντισταθμίσει τις ελλείψεις της τιμής Smartwatch V8 και κομψή εμφάνιση που κάνει το ρολόι ενδιαφέρουσα επιλογή για undemanding χρήστες.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...