Νέα

Varicobooster – τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσουν, σχόλια, φλεβίτιδα

Κιρσοί σήμερα δεν είναι ασυνήθιστο. Τα συμπτώματά της εκδηλώνονται σε άτομα διαφορετικής ηλικίας και φύλου. αγορά φαρμακείου υπάρχουν πολλές μορφές δοσολογίας που βοηθούν να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα της νόσου και να τους αποτρέψει. Για τοπική αγωγή συχνά χρησιμοποιούν κρέμα, γέλη, αλοιφή και κρέμα κερί. Επί του παρόντος, η ευρέως διαφημιζόμενη νέα κρέμα συμπλήρωμα Varicobooster.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ο κατασκευαστής αυτού του συμπληρώματος υποστηρίζει σχετικά με φυσικότητα και την ικανότητα να θεραπεύσει φλεβίτιδα της. Η αλοιφή Varicobooster αφηρημένη με την περιγραφή του συμπληρώματος και τη μέθοδο εφαρμογής της είναι στη συσκευασία με έναν κωδικό αναγνώρισης, η οποία επιβεβαιώνει την πρωτοτυπία της.

Το συμπλήρωμα Varicobooster

Η κρέμα φυσικό, δεν περιέχει κανένα διαφορετικά χημικά συστατικά. Στη σύνθεση της Varicoboosterare είναι:

 • άλογο καστανιές.
 • Troxerutin.
 • Αιθέρια έλαια (σόγια και λεμόνι).
 • Βότανα (μέντα, χαμομήλι, τσουκνίδα, σημύδα φύλλα).
 • καρύδας πετρελαίου.
 • Med.
 • καφεΐνη.

Οι ουσίες αυτές περιλαμβάνονται στη σύνθεση των αλοιφών Varicobooster έχουν όχι μόνο ιατρικές αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος και θεραπεύει τις μικρές ρωγμές στα πόδια.

Η σύνθεση της FareCompare, στην πραγματικότητα, δεν είναι μοναδική. Η δραστική ουσία του εν λόγω παρασκευάσματος είναι troxerutin και άλογο καστανιές, οι οποίες είναι μέρος των άλλων κρεμών κιρσών τις λεγόμενες ομολόγους. Η τιμή τους είναι πολύ χαμηλότερη. Βοηθούν να απαλλαγούμε από τον πόνο, οίδημα, σπασμούς και φλεγμονή.

Αιθέρια έλαια ενυδάτωσης στήριξης και το δέρμα τόνωση, και επίσης έχουν αρωματικές ιδιότητες. Βότανα βοηθήσει να απολυμάνει και να φρεσκάρετε το δέρμα. Αυτό το συμπλήρωμα, στην πραγματικότητα, ακριβώς όπως και κάθε άλλο supplementstore κρέμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε άτομα που είναι αλλεργικά σε φυσικές ουσίες, επειδή τα συστατικά του είναι αλλεργιογόνα (μέλι, καφεΐνη και βότανα). Με την ευκαιρία, το κερί από κιρσούς, λόγω της φυσικής σύνθεσής του και συχνά προκαλεί αλλεργίες.

Τι σημαίνουν οι γιατροί λένε;

Η επίδραση του συμπληρώματος Varicobooster

Αυτοί που πρόκειται ή έχουν ήδη αγοράσει μια κρέμα κιρσοί Varicobooster, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το συμπλήρωμα είναι αποτελεσματική μόνο στα πρώτα στάδια της νόσου και ως προληπτικό μέτρο.

Κρέμα Varicobooster βοηθά να απαλλαγούμε από αίσθημα βάρους στα πόδια, το οποίο εμφανίζεται αρκετά συχνά στην περίπτωση που θα πρέπει να σταθεί ή να καθίσει στη δουλειά και στο σπίτι. Τα συστατικά της κρέμας από κιρσούς στα πόδια δεν έχουν μόνο τοπικό φαινόμενο. Επηρεάζουν παθολογικές διεργασίες στα τοιχώματα των ίδιων των πλοίων.

Κριτικές για γιατρούς και ασθενείς που χρησιμοποιούν την κρέμα Varicobooster στα πρώιμα στάδια της λοίμωξης έχουν θετική λεκέ. Οι ασθενείς σημειωθεί ανακούφιση και απελευθέρωση από την έντονη συμπτώματα. Αλοιφή Varicobooster δεν είναι αποτελεσματικό σε σοβαρή νόσο και σοβαρή παθολογική διεργασία.

Υπάρχει ένα πράγμα. Η επίσημη ιστοσελίδα δηλώνει ότι αυτό το συμπλήρωμα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από την Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών. Αλλά αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το δικτυακό τόπο δεν βρέθηκε. Έτσι, για να πούμε ότι οι οδηγίες χρήσης αντιστοιχεί στην πραγματικότητα είναι αδύνατο.

Η εμφάνιση και η συσκευασία του συμπληρώματος Varicobooster

Η επίσημη ιστοσελίδα της κρέμας-βάλσαμο Varicobooster θα σας βοηθήσει να διακρίνουν ένα πρωτότυπο από ένα ψεύτικο. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια σαφή εικόνα του πακέτου από όλες τις πλευρές. Αυτό καθιστά δυνατό να αγοράσουν ακίνητη κρέμα Varicobooster και αποφύγετε τις απάτες.

Ο σωλήνας της αλοιφής, και η διδασκαλία είναι σε συσκευασία από χαρτόνι (κουτί), το οποίο περιλαμβάνει επίσης την περιγραφή του συμπληρώματος. Στη συσκευασία και στο σωλήνα θα πρέπει να περιλαμβάνει το χρόνο κατασκευής και διάρκεια ζωής, αξίζει να δίνετε προσοχή.

Ενδείξεις για τη χρήση Varicobooster

Varicobooster κρέμα κιρσών δείχνει τους ανθρώπους που έχουν μια προδιάθεση για φλεβίτιδα:

 • γενετική προδιάθεση?
 • καθιστική εργασία?
 • την ανάγκη για μεγάλο χρονικό διάστημα για να σταθεί σε ένα μέρος (πωλητές, χειρουργούς, κλπ.)?
 • παράγοντες που συμβάλλουν στην διατάραξη της κανονικής κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω άκρα?
 • εγκυμοσύνης και του τοκετού?
 • παχυσαρκίας.

Αγορά Varicobooster μπορούν οι άνθρωποι που έχουν μόλις αρχίσει να εμφανίζουν συμπτώματα των κιρσών (στάδιο 1 της νόσου):

 • βάρους και κούραση στα πόδια?
 • πρήξιμο?
 • μούδιασμα των κάτω άκρων?
 • ευρυαγγείες.

Η εμφάνιση όλων των παραπάνω συμπτώματα θα πρέπει πρώτα να πάρετε ένα ραντεβού με το γιατρό phlebologist, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση των φλεβών και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Αυτός θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα, θα τα κρέμα Varicobooster κιρσών σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.

Θα πρέπει να λάβει υπόψη τις αντενδείξεις και, εάν είναι απαραίτητο, να την αντικαταστήσει με άλλο συμπλήρωμα.

Μέθοδος εφαρμογής του συμπληρώματος Varicobooster

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Κρέμα κιρσών Varicobooster εφαρμόζεται τοπικά. Πρέπει να τρίβονται προσεκτικά τις πληγείσες περιοχές. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και ένα μασάζ ελαφρύ κτύπημα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ). Η κατανάλωση της κρέμας είναι μικρή, θα είναι αρκετό για μια συστηματική εφαρμογή. Εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια.

Είναι απορροφάται σε μικρό χρονικό διάστημα και τα ίχνη του άφησε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους τους ασθενείς που χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα αμέσως πριν βγείτε έξω. Κάθε γυναίκα είναι απαραίτητο ότι η κρέμα δεν λεκιάζει καλσόν και φούστες.

Η θεραπεία η κρέμα είναι 30 ημέρες, αλλά ο γιατρός μπορεί να επιλέξει ένα ατομικό πρόγραμμα, ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου.

Για προληπτικούς λόγους δεν είναι δυνατή η παρατεταμένη χρήση του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μερικές περιπτώσεις, όταν τα κουρασμένα πόδια εμφανίστηκε πίσω από μία μόνο φόρτιση. Σε αυτή την περίπτωση, η κρέμα θα βοηθήσει τα πόδια για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από ένταση και την κούραση.

Ακίνητα αξιολογήσεις καθιστούν σαφές ότι το συμπλήρωμα είναι αρκετά αποτελεσματική και φέρνει σημαντική ανακούφιση μέσα σε 2 εβδομάδες εφαρμογής.

Όταν μια σημαντική βελτίωση ή πλήρη ελευθερία από τα συμπτώματα δεν θα πρέπει να διακόψει αμέσως την θεραπεία. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ο οποίος θα λάβει απόφαση σχετικά με τον τερματισμό ή την παράταση της πορείας της θεραπείας.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Για να αγοράσετε πάνω από τον πάγκο το συμπλήρωμα αυτό είναι πολύ προβληματική και μπορεί ακόμη και να πω αδύνατο.

Τα πλεονεκτήματα του συμπληρώματος Varicobooster

Τα πλεονεκτήματα αυτού του εξοπλισμού είναι πολλές, αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα (πάνω σε αυτά αργότερα). Plus είναι μια φυσική σύνθεση από κιρσούς. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τα φάρμακα, τα οποία είναι φυσικά συστατικά και δεν υπάρχουν διάφορες συνθετικές ενώσεις.

Αυτή η κρέμα από φλεβίτιδα μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και πάντα στον επίσημο δικτυακό τόπο με τη ναυτιλία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πλαστά φάρμακα.

Μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα

 1. αποχρωματισμό του δέρματος στην πληγείσα περιοχή (ερυθρότητα και κυανότητας).
 2. επώδυνες αισθήσεις στα πόδια.
 3. οιδηματώδη σύνδρομο.
 4. κράμπες στα κάτω άκρα.
 5. Ένα αίσθημα βάρους και κούραση στα πόδια.

Η κρέμα έχει την ικανότητα να διεισδύουν στα βαθιά στρώματα των κυττάρων και των ιστών. Επηρεάζει άμεσα τα αιμοφόρα αγγεία και τα τοιχώματα τους, καθιστώντας τα πιο ελαστική και ανθεκτική. Υπό τη δράση του συμπληρώματος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έτσι λέει ο κατασκευαστής.

Η κρέμα έχει καταστροφικές συνέπειες για μύκητες, λοιμώξεις και τον ιό.

Varicobooster μια θετική επίδραση στο δέρμα:

 1. Η βελτίωση της διατροφικής λειτουργία του δέρματος.
 2. Αυξάνει τον τόνο του δέρματος.
 3. Προάγει την επούλωση των μικρορωγμές.
 4. Το δέρμα γίνεται απαλό, μαλακό και ελαστικό. Σπαργή αποκατασταθεί.
 5. Ορατό αγγειακά ελαττώματα (αγγειακή αστέρια) εξαφανίζονται.
 6. Η κρέμα έχει την αρωματική επίδραση (αιθέρια έλαια δίνουν στο δέρμα ένα ευχάριστο, αλλά δεν είναι ισχυρή οσμή).
 7. Αποκαθίσταται το σμήγμα, η κρέμα αυτή βοηθά να απαλλαγούμε από λιπαρό γυαλάδα.
 8. Βοηθά στην αποκατάσταση των στρωμάτων διαρθρωτική στήριξη της επιδερμίδας και την ακεραιότητα των στοιχείων της.

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι η απλότητα της χρήσης του. Επιπλέον, δεν λεκιάζει τα ρούχα και σεντόνια, καθώς εισχωρεί γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Μειονεκτήματα του συμπληρώματος Varicobooster

Το μειονέκτημα είναι η τιμή. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η τιμή Varicobooster 990 … και στα φαρμακεία αν συμβαίνει να βρείτε εκεί, θα κοστίσει πολύ περισσότερο. Με όλα αυτά, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα παρόμοιο προϊόν με την ίδια σύνθεση, αλλά θα κοστίσει πολύ λιγότερο. Ως εκ τούτου, εάν ο ασθενής αυτό το συμπλήρωμα δεν μπορεί να αντέξει, θα πρέπει να πάτε στο γιατρό με το αίτημα για την αντικατάσταση των Varicoboosterare σε αναλογικά.

Η έλλειψη δικαιολογητικών πιστοποίησης του συμπληρώματος. Παρά το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα γίνεται λόγος για αυτό.

Αυτό το προϊόν περιέχει συστατικά που μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές εκδηλώσεις (εξάνθημα, κνησμός, ερυθρότητα).

Η αποτελεσματική κρέμα Varicobooster μόνο για την πρόληψη και τη θεραπεία της πρόωρης εκδηλώσεις της νόσου. Στα μεταγενέστερα στάδια δεν βοηθά να απαλλαγούμε από τη νόσο (αν και ο κατασκευαστής εγγυάται την απελευθέρωση, ακόμη και από τα προκύπτοντα φλεβική κόμβων).

Δεν βοηθά να αποφευχθεί η χειρουργική θεραπεία σε σοβαρές περιπτώσεις.

Varicobooster στα φαρμακεία είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ότι μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση ορισμένων ομάδων (για παράδειγμα, τους συνταξιούχους, δεν είναι όλοι σε θέση να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο).

Πού να αγοράσετε το συμπλήρωμα Varicobooster;

Πού να αγοράσετε κρέμα Varicobooster; Είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Είναι εύκολη και γρήγορη, μπορείτε να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα. Προμηθευτής εγγυάται την ποιότητα του προϊόντος.

Πόσο είναι η κρέμα; Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόστους Varicobooster ….. Φαρμακεία αυτό το συμπλήρωμα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, οπότε θα πρέπει να προσέξουμε των προϊόντων απομίμησης. Κατά την παραγγελία στην ιστοσελίδα υπάρχει εγγύηση για να παρουσιάσει το συμπλήρωμα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτή η κρέμα διανέμεται σε πολλές χώρες. Ευρώπη, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, την Ουκρανία, την Εσθονία, τη Λετονία και πολλά άλλα

Για να αγοράσει αυτό το συμπλήρωμα ή δεν μπορεί να λύσει μόνο τον ασθενή, εάν είναι αναγκαίο και οφείλονται σε διάφορους λόγους, μπορεί πάντα να αντικατασταθεί από άλλες παρόμοιες γέλης.

Αυτό το συμπλήρωμα, όπως και κάθε άλλο έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές κριτικές.

Patlaw Andrey Viktorovich, ο χειρουργός:

Θα ήθελα να συστήσω Varicobooster ως προληπτικό μέσο. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των ασθενών από τις δυσάρεστες και επώδυνες αισθήσεις στα πόδια, ανακουφίζει από το πρήξιμο. Οι ασθενείς που έχουν συνταγογραφηθεί αυτό το φάρμακο ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Αποτρέπουν την ανάπτυξη των κιρσών μετά τη διεξαγωγή μιας προληπτικής διάρκεια της θεραπείας.

Για να μάθετε την τιμή

Οι Varicobooster

Αλεξάνδρου, 48 ετών,.

Πρόσφατα άρχισαν να παρατηρήσετε ότι τα πόδια πρήζονται και να αρχίσουν να πονούν. Υπήρχαν κράμπες τη νύχτα. Με τη σύσταση του γιατρού-phlebologist αγόρασε Varicobooster και άρχισαν να το χρησιμοποιούν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ μεγάλες ελπίδες για διάφορες κρέμες και αλοιφές. Όμως, μετά από μια εβδομάδα από την τακτική χρήση παρατήρησα βελτίωση. Η διόγκωση άρχισαν να υποχωρούν, ο πόνος έγινε λιγότερο σοβαρή, σπασμούς με άφησε. Ένα σημαντικό μειονέκτημα για μένα είναι η τιμή του συμπληρώματος.

Μαρία, 40 ετών,.

Στο 40, πήρα φλεβίτιδα, γιατί όλη του τη ζωή εργάστηκε ως κομμωτής (στα πόδια μου, και μερικές φορές να καθίσει για όλη την ημέρα δεν είναι δυνατό). Κόμβοι στα πόδια έχουν να κρύψουν κάτω από το παντελόνι και μακριές φούστες. Η ιστοσελίδα διάβασα ότι η κρέμα βοηθά να απαλλαγούμε από φλεβική κόμβων με 100% εγγύηση. Αποφάσισε να το αγοράσει. Αγόρασε 3 πακέτα για να πάρετε την πλήρη διάρκεια της θεραπείας. Μήπως τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες, αλειμμένο 2 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιείται για όλες τις 3 συσκευασίες και το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Δεν είναι ότι οι κόμβοι δεν αφαιρούνται, δεν είχε καν να απαλύνει τον πόνο στα πόδια. Άχρηστο και σε μεγάλο βαθμό διαφημίζεται το εργαλείο με σαφώς διογκωμένη τιμή. Μην αγοράσετε αυτό κρέμα και δεν συμβουλεύουν.

Αναστασία, 28 ετών

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα ευρυαγγείες και πονώντας πόνο στα πόδια. Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, από τη στιγμή που ήρθε στον εαυτό του αμέσως προσέφυγε στο phlebologist με το πρόβλημα. Πιστεύω ότι κιρσούς νόσο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το συντομότερο υπήρχε τα πρώτα δυσάρεστα συμπτώματα. Και να είστε βέβαιος να ακολουθήσει όλες τις συστάσεις που δίνονται από το γιατρό. Ήμουν προβλέπεται κρέμα Varicobooster. Το παρήγγειλα στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλή, αλλά η υγεία δεν πειράζει. Χρησιμοποιήστε την κρέμα μόνο 2 εβδομάδες, αλλά έχουν ήδη παρατηρήσει σημαντική βελτίωση. Θα κρατήσει στο σπίτι ένα τέτοιο συμπλήρωμα για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην τρέχει πάνω από τα πόδια και τα στεφάνια σας.

Ελισάβετ, 30 ετών,.

Ένας φίλος μου είπε για την κρέμα Varicobooster. Εντυπωσιάστηκα με τα φυσικά συστατικά. Αγόρασα τον εαυτό μου και η μητέρα μου, είχε φλεβίτιδα. Και πήρε ο ίδιος για την πρόληψη, όσο πιο συχνά τα πόδια κουράζονται. Τι μπορώ να πω. Η κρέμα έχει μια ευχάριστη λεπτή μυρωδιά, ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα. Μου αρέσει η κρέμα γάλακτος, το ξεφορτώνεται βάρους και κούραση στα πόδια. Δέρματος μετά την εφαρμογή της αλοιφής είναι ευχάριστη στην αφή. Αλλά η μαμά δεν του άρεσε. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Ο πόνος, πρήξιμο και στεφάνια πήγε πουθενά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα προληπτικό από μια θεραπευτική συμπλήρωμα. Για τον εαυτό μου, θα μπορούσα να αγοράσω ένα άλλο, αν η τιμή δεν θα είναι υψηλότερη.

Αγίου Βαλεντίνου, 50 ετών,.

Ένα τρομερό τρόπο! Θέλω να προειδοποιήσω όλους τους ανθρώπους με αλλεργίες από την αγορά αυτό το συμπλήρωμα. Έχω μια αλλεργία συμβαίνει σπάνια, αλλά αυτό το συμπλήρωμα μου προκαλεί τρομερό εξανθήματα, ερυθρότητα, κνησμός και οίδημα. Στην ιστοσελίδα ισχυρίζονται ότι αυτό το εργαλείο είναι υποαλλεργικό, σε αντίθεση με αναλογική. Τώρα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Στη σύνθεση του μερικά αλλεργιογόνα. Την επόμενη φορά θα το κάνω προσεκτικά και δεν αγοράζουν περισσότερα σχετικά με τις υποσχέσεις των κατασκευαστών. Εκείνη δεν το αγοράζουν πια και φίλοι δεν θα συμβουλεύσει.

Basil, 36, του.

Κρέμα, κατ ‘αρχήν, καλή. Με βοήθησε να απαλλαγούμε από τα προβλήματα με τις φλέβες στα πόδια. Αυτός είπε στη σύζυγο. Έχει το αγόρασε από την επίσημη ιστοσελίδα για να απαλλαγούμε από την κούραση στα πόδια. Με την ευκαιρία, που του άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αυτή είναι η τιμή που δαγκώνει. Κοστίζει περίπου 1000 …! Αφού εξέτασε προσεκτικά τη σύνθεσή του και παρόμοια συμπληρώματα, ήρθε με τη σύζυγό του στο συμπέρασμα ότι η επιβάρυνση αυτή αντικαθίσταται με λιγότερο ακριβά κρέμες και τζελ με ακριβώς την ίδια σύνθεση. Υπάρχουν πραγματικά οι 2 παράγοντες (καστανιές άλογο και troxerutin) οτιδήποτε άλλο για την εικόνα, να το πω έτσι. Συμπέρασμα:. Η κρέμα είναι καλή, αλλά η τιμή δεν είναι ικανοποιημένος

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...