Variconis φλεβίτιδα - αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα
Νέα

Variconis φλεβίτιδα – αρνητικά σχόλια, απόψεις, τιμές, επίσημη ιστοσελίδα

Τα πρώτα σημάδια των κιρσών πολλές γυναίκες τα πρώτα αντιληπτή μόνο ως καλλυντικό ελάττωμα και να προσπαθήσει να τους κρύψει κάτω από μακριές φούστες, καλσόν, παντελόνια. Αλλά αυτό συμβάλλει μόνο στην περαιτέρω ανάπτυξη της νόσου, όταν συντηρητικές μεθόδους για να βοηθήσει να αποτύχει. Στο δέρμα είναι ορατές φλέβες διόγκωση, πρησμένα πόδια συνεχώς, αρρωσταίνουν, μπορεί να εκδηλωθεί πληγές. Οι γιατροί συνιστούμε να μην αγνοήσει τα αρχικά στάδια της νόσου, καθώς και το χρόνο για να αρχίσει η θεραπεία με την ποιότητα συμπλήρωμα s. Αυτό είναι ο αφρός Variconis από κιρσούς. Αυτό είναι το νεότερο εργαλείο που έχει πολλά χαρακτηριστικά που

κυριαρχούν:

 • δεν προκαλεί ευαισθητοποίηση.
 • Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

  Απόδοση.

 • Η παρατεταμένη θεραπευτική επίδραση.
 • Μήπως δεν απαιτείται ιατρική συνταγή και διαβούλευση με έναν ειδικό.
 • Δεν υπάρχουν αυστηρές αντενδείξεις ηλικία.
 • Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου.
 • Η δομή περιλαμβάνει πολλά συστατικά φυσικής προέλευσης.

Αφρός Variconis φλεβίτιδα δεν θα ανακουφίσει μόνο γρήγορα τον ασθενή, αλλά και να φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά των κυρίες πόδια.

Περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου πάσχει πληθυσμό από κιρσούς στα πόδια. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια, η οποία αναπτύσσεται για πολλούς λόγους:

 • Η γενετική προδιάθεση.
 • βάρη ανύψωσης.
 • Οι ορμονικές αλλαγές.
 • Η έλλειψη άσκησης.
 • Το υπερβολικό βάρος.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μια τέτοια φαινομενικά ακίνδυνο ελάττωμα καλλυντικά, όπως αγγειακό φίδι και τα αστέρια, χωρίς έγκαιρη επαγγελματική θεραπεία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο. Επικίνδυνες όχι τόσο οι κιρσοί, όπως τις συνέπειές της:

 1. T. Είναι ένα τοπικό ή ευρείας ανώμαλη διεύρυνση των μικρών αιμοφόρων αγγείων, η οποία εκδηλώνεται με το λεγόμενο «σχέδια» πάνω στο δέρμα. Πώς θα απαλλαγούμε από ένα τέτοιο ελάττωμα στο αισθητικός χωρίς περαιτέρω επεξεργασία θα επιδεινώσει μόνο την κατάσταση, δεδομένου ότι θα υπάρξει εξαλειφθεί η ίδια η αιτία της ασθένειας.
 2. θρόμβωση. Η εξωτερική εκδήλωση του σχηματισμού ενός θρόμβου αίματος στα βαθιά σκάφη είναι μια ισχυρή διόγκωση των ιστών, κυάνωση. Ο κύριος κίνδυνος έγκειται στην απομάκρυνση ενός θρόμβου αίματος, αυτή η κατάσταση είναι γεμάτη με την ανάπτυξη πνευμονικής εμβολής.

  Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

 3. Lembit. Φλεγμονή στην εσωτερική πλευρά των σκαφών. Την ψηλάφηση υπάρχει πόνος, το δέρμα γίνεται κόκκινο-μωβ απόχρωση.
 4. θρομβοφλεβίτιδα. Απόφραξη του αγγείου από θρόμβο, με επακόλουθη ανάπτυξη φλεγμονής.
 5. τροφικών ελκών. Όταν η κακή ροή του αίματος διαταράσσεται διατροφή των ιστών, την ανάπτυξη νεκρωτικές διαδικασίες και πληγές που επουλώνονται αργά. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην ανακάλυψη της υπερβολικής αιμορραγίας, ακόμη και για τους τραυματισμούς ήσσονος σημασίας. Αυτά τα έλκη γίνονται ανοίξει την πύλη για τους παθογόνους παράγοντες.
 6. φλεβίτιδα της μικρής πυέλου όργανα. Σε περίπτωση απουσίας της θεραπείας, η νόσος μπορεί να επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα εσωτερικά όργανα.
 7. OL>

  Οι σοβαρές επιπλοκές δεν μπορεί να βλάψει μόνο σημαντικά τη διάρκεια

  ζωής του ασθενούς, αλλά και να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο. Θεραπεία των τελευταίων σταδίων της μόνο χειρουργική επέμβαση κιρσούς. Συντηρητικές μέθοδοι δεν θα βοηθήσει. Για να διατηρήσετε την υγεία των ποδιών τους και να αποτρέψει μια τέτοια ανεπιθύμητη και επικίνδυνες συνέπειες, πρέπει να αγοράσετε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο Variconis. φλέβες Αφρός κιρσοί όχι μόνο εξαλείφει τις ατέλειες, αλλά καταπολεμά και την πρωταρχική αιτία της ασθένειας.

  Πώς αφρού Variconis από κιρσούς;

  Βιοδραστικών αφρού Variconis είναι η τελευταία εξέλιξη των επιστημόνων, το οποίο εγγυάται μια ζωή χωρίς κιρσούς. Το συμπλήρωμα έχει υψηλή δραστικότητα σε διαφορετικά στάδια της νόσου και δρα σε τέτοιες κατευθύνσεις:

 • διορθώνει ένα καλλυντικό ελάττωμα, με τη μορφή των αγγειακών διχτυών και διογκωμένες φλέβες.
 • Προωθεί την ταχεία επούλωση των ελκών φλεβικής και την πλήρη αποκατάσταση του δέρματος.
 • Παλεύοντας με οίδημα, και επιληπτικές κρίσεις.
 • Εξαλείφει σύνδρομο πόνου.
 • Ανακουφίζει βάρους στα πόδια.
 • Δημιουργία τοπικών μεταβολισμό.
 • Ήχοι και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, καθιστώντας τα πιο ελαστικό.
 • Βελτιώνει τη διαδικασία της

  Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

  κυκλοφορίας.

 • εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος.
 • Κορεσμένα οι ιστοί με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.
 • Προωθεί την αποβολή των τοξινών.
 • Βελτιώνει τη λειτουργία των φλεβικών βαλβίδων.
 • Αποτρέπει παθολογικές αλλαγές των πλοίων.
 • Αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροχλωρίδας.

Λόγω αυτής ευρύ φάσμα δράσης, μετά την θεραπευτική πορεία με τη χρήση του antivarikozny του αφρού Variconis, το άτομο θα αισθάνεται ελαφρότητα στα πόδια, ακόμη και μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας. Η επίδραση της θεραπείας επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο αφρός Variconis κιρσών

Η θεραπεία των κιρσών πρέπει να ενσωματωθούν. Για να δημιουργήσετε ένα καθολικό μέσο επιστήμονες αρκετά χρόνια σε εργαστηριακές συνθήκες ήταν προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, επικεφαλής της μελέτης. Χάρη στη σκληρή δουλειά εφευρέθηκε η μοναδική φόρμουλα βάσει της οποίας και δημιούργησε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα ευρέος φάσματος Variconis. Αποτελείται από πολλά συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων:

 • άλογο καστανιές. Το πιο ευεργετικό συστατικό είναι quercetin. Είναι ένα φλαβονοειδές που ρυθμίζει το μεταβολικό ρυθμό των κυττάρων, βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει το πρήξιμο, προωθεί την ταχεία αναγέννηση του δέρματος. Εκφωνημένες θεραπευτικές ιδιότητες έχει σαπωνίνη εσκίνη, αραιώνει το αίμα, αποτρέποντας το σχηματισμό θρόμβου. Glycoside eskalith

  βοηθάει στην ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων και μειώνει την διαπερατότητα τους.

 • Οι πρόπολη. Είναι ένα ισχυρό αντιβακτηριακό ουσία που δρα ενάντια σε παθογόνους μικροοργανισμούς. Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την ελαστικότητα τους, καθαρίζει το αίμα, προάγει την επούλωση των πληγών, έχει ισχυρή αναλγητική δράση.
 • Beaver άνοιξη. Πολύ αποτελεσματικό όχι μόνο με κιρσούς, αλλά θρομβοφλεβίτιδα. Τονώνει το φλεβικό σύστημα και βελτιώνει τη λειτουργικότητα των φλεβικών βαλβίδων, θρόμβους αίματος διαλύεται, αναστέλλει φλεγμονώδεις διεργασίες.
 • Cedar ρητίνη. Γνωστή για πολλές από τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Ενισχύει τριχοειδή τοιχώματα, προωθεί τη θεραπεία των ελκών.
 • Juniper. Λάδι από τα μούρα του παρόντος sh έχει μια έντονη αναλγητική και αντισηπτική δράση, διεγείρει τη φυσική ροή του αίματος.
 • βασιλικό πολτό. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τρέφει τους ιστούς με θρεπτικά συστατικά και διευκολύνει την ταχεία αναγέννηση τους.
 • Το Σιβηρικό ginseng. επηρεάζει θετικά το ορμονικό σύστημα, που αγωνίζονται με πολλά παθογόνα, ανακουφίζει από τον πόνο, μειώνει τη φλεγμονή.
 • Ginseng. Επαναφέρει το καρδιαγγειακό σύστημα, βελτιώνει το αίμα, προάγει την ταχεία επούλωση των πληγών.

Λόγω αυτής ποικιλόμορφη σύνθεση, antivarikozny αφρού Variel γρήγορα και αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα σημάδια των κιρσών και την πρόληψη της υποτροπής.

Πώς να εφαρμόσετε τον αφρό Variconis με κιρσούς: χειροκίνητη

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του συμπληρώματος είναι μια μορφή απελευθέρωσης. εργαλεία Αφρός Ίδρυμα είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και τη διανομή. Θα πρέπει να πατήσετε το διανομέα, που δείχνουν προς την προβληματική περιοχή του σώματος. Φως βαμβακερά δάχτυλα ο αφρός θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα. Πρέπει να συλλάβει όχι μόνο την πληγείσα φλεβίτιδα περιοχή, αλλά και κάποια υγιή ιστό γύρω. Διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιείται 2-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου. Η μέση διάρκεια της θεραπείας διαρκεί για 15 ημέρες. Αυτό είναι αρκετό για να αποκατασταθεί η υγεία των ποδιών. Εάν είναι απαραίτητο, η θεραπεία μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Ποιος θα πρέπει να αγοράσετε ένα αφρώδες Variconis με κιρσούς;

Ο κατασκευαστής εγγυάται πλήρη απουσία παρενεργειών και αυστηρή αντενδείξεις. Αφρός Variconis μπορεί να χορηγηθεί ακόμα και σε παιδιά και εφήβους ως μια γρήγορη θεραπεία για μώλωπες, σχηματισμό μώλωπες, εκδορές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έγκυες γυναίκες. Οι ειδικοί συνιστούν να αγοράσετε ένα αφρό Variconis όλοι οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτά τα συμπτώματα:

 • Η αίσθηση του πόνου και της θερμότητας στα άκρα.
 • πρήξιμο και αίσθημα βάρους, ειδικά το βράδυ.
 • Νύχτα κράμπες, μούδιασμα στα πόδια.
 • αγγείωσης διογκωμένες φλέβες.
 • κυάνωση του δέρματος, πληγές.

Αφρός Variconis στα αρχικά στάδια της νόσου που χρησιμοποιείται ως μονοθεραπεία. Σε κακή κατάσταση αυτή μπορεί να χορηγείται σε συνδυασμό με άλλα συμπλήρωμα s.

Αγορά Variconis συνιστάται στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Antivarikozny αφρού Variconis: απόψεις ειδικών », ή ό, τι είναι οι γιατροί λένε για το συμπλήρωμα

Rudakova Natalya Fyodorovna, ο γιατρός-phlebologist, PhD;

κιρσών περισσότερες γυναίκες υποφέρουν. Αυτό οφείλεται στη δομή του σώματός τους, αν και η πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων ζητούν βοήθεια και ανδρών, ειδικά αυτών που ασχολούνται με βαριά εργασία (αχθοφόροι, οικοδόμοι). Πάντα προειδοποιούν τους ασθενείς μου, ότι δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε για την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Η θεραπεία πρέπει να αρχίσει στην ώρα τους, και στη συνέχεια να απαλλαγούμε από κιρσούς γρήγορα και χωρίς συνέπειες. Πρόσφατα υπάρχει ένα πολύ καλό εργαλείο – ο αφρός Variconis. Είναι ιδανικό για το σπίτι μεταχείριση ακίνδυνο και ταυτόχρονα αποτελεσματική. Έβαλα ένα αφρό Variconis πολλούς ασθενείς, το αποτέλεσμα είναι αισθητή από την τρίτη ημέρα της θεραπείας. Αυτή είναι μια πολύ καλή ανάπτυξη των σύγχρονων επιστημόνων στην Ευρώπη.

Krasovskaya Elizaveta Maksimovna, ο γιατρός-phlebologist της ανώτατης κατηγορίας

Σχετικά με βιοενεργά αφρού Variconis έμαθε στη συνέντευξη από τους συναδέλφους τους. Το συμπλήρωμα είναι πολύ ενδιαφέρονται για μένα, έχω μελετήσει λεπτομερώς τη σύνθεση και συνειδητοποίησε ότι το φάρμακο θα πρέπει να εργαστεί. Πρώτα ενημέρωσε μέσα στην φίλη της. Δεν ήταν λάθος, μου τηλεφώνησε μια εβδομάδα αργότερα και είπε ότι τα πόδια του δεν είναι πλέον πρησμένο, ο πόνος έχει φύγει τελείως, έκρυψε τις προσκρούσεις των φλεβών. Αφρός Variconis έχει μια επίμονη και έντονη δράση. Προτείνω να το εφαρμόσει σε όλους τους ασθενείς, καθώς η εμπιστοσύνη στο άμεσο αποτέλεσμα. Εγγραφή της και κουτί πρώτων βοηθειών της. Αν και η οικογένεια δεν κιρσοί δεν βλάπτει, αλλά το φάρμακο βοηθά με μώλωπες και κακώσεις, και ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο.

Πού να αγοράσετε (σειρά) με επιπλέον χρέωση Variconis από κιρσούς;

Παραγγελία Variconis από κιρσούς, μπορείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί της χώρας τους κάτω! Εγγυόμαστε πλήρη ανωνυμία της παραγγελίας! Αυτή τη φορά παραγγελίας είναι δυνατή μόνο μέσω της ιστοσελίδας. συμπλήρωση – ΝΕΟ! Είναι ακόμα απλά δεν έχουν το χρόνο να πάρει στα φαρμακεία της περιφέρειας.

Αφρός Variconis φλεβίτιδα: τα σχόλια των ανθρώπων που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το συμπλήρωμα. Αυτό σας βοηθά ή όχι;

blue-eyed Antonin, 54 ετών,

φλεβίτιδα που έχω. Πριν από 5 χρόνια υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά πήρε λίγο καλύτερα, αλλά τακτά χρονικά διαστήματα έξαρσης. Ο γιατρός με συμβούλεψε να αγοράσει Variconis. Αυτό είναι το νεότερο εργαλείο που είναι διαθέσιμο σε μορφή αφρού, οπότε είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί σε επώδυνες περιοχές. Το συμπλήρωμα είναι άοσμο, απορροφάται γρήγορα και λειτουργεί καλά. Και το πιο σημαντικό, ότι είναι φυσικό (για τα χρόνια της ασθένειας όσο χημεία διαφορετικά έπρεπε να πάρει!). Ναι, και το ποσοστό υποτροπής έχει μειωθεί, ως αποτέλεσμα των επιμένει θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ανακάλυψα αυτό το ισχυρό εργαλείο με τη μορφή αφρού Variconis.

Vasilevskaya Victoria, 36 ετών,

Στην οικογένειά μου κανείς δεν υπέφερε από φλεβίτιδα, έτσι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα αντιμετωπίσει αυτή την ασθένεια. Παρατηρήσαμε, πρώτον, ότι οι πόδια εμφανής αιμοφόρα αγγεία είναι μικρά, τότε έγιναν πολλά άλλα. Σταμάτησε το καλοκαίρι να φορούν κοντές φούστες και σορτς. Πόδια άρχισε να κουράζεται, ακόμη και μετά από μικρή άσκηση. Θα πάτε για ψώνια ή να κάνουν δείπνο και απλά να καταρρεύσει στον καναπέ, αισθάνεται αμέσως αφόρητο πόνο στα άκρα. Πήγε στο νοσοκομείο, είπε ο γιατρός ότι το αρχικό στάδιο των κιρσών. Προδιαγεγραμμένη μου ένα αφρό Variconis. Για να αγοράσετε στο κατάστημα συμπλήρωμα δεν θα μπορούσε – δεν είναι πουθενά. Αγοράστηκαν μέσω του Διαδικτύου, και αμέσως άρχισε να το χρησιμοποιήσετε. Πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το εργαλείο. Stars είναι σχεδόν φύγει, τα πόδια αισθάνθηκε την ευκολία, έγινα πιο χαρούμενο, ακόμη και ο σύζυγός μου έκανε εντύπωση. Πείτε το σε όλες τις γυναίκες αυτό το υπέροχο συμπλήρωμα

Gursky, Anton, 48 ετών,

Εργασία στον τομέα των κατασκευών για 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έπρεπε να εκτελέσει διάφορες εργασίες, κυρίως σε σχέση με βάρη. Γι ‘αυτό, ίσως, και το κιρσοί για το αριστερό πόδι εμφανίστηκε. Μερικές φορές φλέβες διογκώνονται, τα σκουραίνει το δέρμα, πονάει πολύ. Και στα πόδια της συζύγου του, πάρα πολύ κακό. Η κόρη μου εργάζεται ως νοσοκόμα. Πρόσφατα μας έφερε ένα νέο προϊόν – φλεβίτιδα αφρού Variconis. Με βοήθησε πολύ, το δέρμα είναι εξομαλύνεται, ο πόνος είχε φύγει, έγινε πολύ πιο εύκολη. τα πόδια της γυναίκας του πρηστεί πλέον. Και πώς να αυτού του μέσου έχουν προσπαθήσει, αλλά όλα μάταια. Τώρα θα χρησιμοποιήσει περιστασιακά ένα αφρό Variconis ως προληπτικό μέτρο.

Narolskaya Svetlana, 28 ετών,

Οι κιρσοί που κληρονόμησε από τη γιαγιά μου. Ακόμη και σε αρκετά νεαρή ηλικία μου, η νόσος εκδηλώνεται, να το πω έτσι, σε όλο της το μεγαλείο. Χρησιμοποιείται διαφορετικό συμπλήρωμα s, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ μικρή. Πήρε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αποτελεσματικό μέσο των κιρσών. Στο επόμενο υποδοχής ο γιατρός που προβλέπονται στον αφρό Variconis. Το διαζύγιο, εξαπάτηση και μια σπατάλη των χρημάτων – σκέφτηκα. Ήθελε να κλαίει, τόσα πολλά χρήματα, και τα δύο πόδια ήταν πληγώνει και επώδυνα, ακόμη και πρησμένο πολύ. Ηρέμησε λίγο και αγόρασε αφρό. έκπληξη και η χαρά μου δεν γνώριζε όρια. Τέλος βρεθεί ένα φάρμακο που να λειτουργεί. Αφρός Variconis με έφερε πίσω σε μια φυσιολογική ζωή. Μπορώ να φορέσω τώρα τακούνια, τα πόδια μου έχουν κουραστεί καθόλου, οίδημα πήγε. Θα ήθελα να συστήσω αυτό το συμπλήρωμα.

Sidelsky Αναστασία, 45 ετών,

Επίσης, αφρού Variconis πολύ χρήσιμη. Έχω κιρσούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περιστασιακή έξαρση, η οποία είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθούν. Ο αφρός Variconis ανιψιά μου έδωσε να δοκιμάσω, που χάνει μώλωπες γιο της, μώλωπες διαφορετικών λέει, η οποία είναι πολύ χρήσιμη. Αγόρασα αυτό το εργαλείο και αποφάσισε να το αγοράσει. Ακόμη και σε μια τέτοια αφρό σύντομο χρονικό διάστημα Variconis υποχώρησε σημαντικά την κατάστασή μου, δεν πρέπει να θεωρείται. Οι φλέβες κρυμμένο, ένα μικρό έλκος είναι σχεδόν επουλωθεί πλήρως, ο πόνος έχει φύγει. Διέταξε ένα συμπλήρωμα σε απευθείας σύνδεση, ανυπομονώ να το δέμα. Χάρη ανιψιά μου, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι μια τέτοια αποτελεσματικό φάρμακο.

Πού να αγοράσετε (σειρά) με επιπλέον χρέωση Variconis από κιρσούς;

Παραγγελία Variconis από κιρσούς, μπορείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί της χώρας τους κάτω! Εγγυόμαστε πλήρη ανωνυμία της παραγγελίας! Αυτή τη φορά παραγγελίας είναι δυνατή μόνο μέσω της ιστοσελίδας. συμπλήρωση – ΝΕΟ! Είναι ακόμα απλά δεν έχουν το χρόνο να πάρει στα φαρμακεία της περιφέρειας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...