Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – πού να το αγοράσουν και πώς είναι η τιμή;

Η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για ενήλικες. Εκτός από την ομαλοποίηση του μεταβολισμού ασβεστίου-φωσφόρου, είναι ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα, την πρόληψη μολυσματικών νόσων και του καρκίνου. Ευεργετική επίδραση στο αιμοφόρα αγγεία και ομαλοποιεί την πίεση του αίματος, και η ρύθμιση του μεταβολισμού υδατανθράκων αποτρέπει διαβήτη. Και αυτό δεν είναι όλα τα αποτελέσματα nekotrye, η οποία μπορεί να βρεθεί στις οδηγίες για την χρήση της βιταμίνης D3.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πολλές ιδιότητες αυτού του βιολογικά ενεργών ουσιών αριστερά ανεξερεύνητο, ενώ η έλλειψη επηρεάζει το ήμισυ του πληθυσμού. Σήμερα, μια σύγχρονη ματιά στις ενδείξεις για την εφαρμογή της, τους κανόνες εισδοχής και τη δοσολογία. Αλλά το πιο επίμαχο ζήτημα βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση είναι Now Foods, βιταμίνη D-3 είναι εξαιρετικά ενεργός, η δόση είναι 5000, 120 κάψουλες

Ενδείξεις για τη χρήση της Βιταμίνης D

Η βιταμίνη D ή καλσιφερόλη – μερικές βιταμίνες. Οι κυριότερες είναι D2 (εργοκαλσιφερόλη) και D3 (χοληκαλσιφερόλη / χοληκαλσιφερόλη). Όλα τα καλύτερα για να πάρει φάρμακα με ιατρική συνταγή, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν διαφορετικές φαρμακολογικές επιδράσεις. Για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα είδη, μορφή δοσολογίας, υπολογίζει τη δόση και τη μέθοδο εφαρμογής -. Όλα αυτά είναι δύσκολο να γίνει χωρίς τη συμβουλή γιατρού

Παιδιά

Ενδείξεις για τη χρήση της βιταμίνης D για ένα παιδί είναι υποβιταμίνωση D. Στο φόντο της ανεπάρκεια αυτής της βιταμίνης σε παιδιά αναπτυσσόμενες ραχίτιδα – μία παραβίαση του μεταβολισμού ασβεστίου-φωσφόρου με την παραμόρφωση του σκελετού, το νευρικό σύστημα και τα εσωτερικά όργανα. Αναπτύσσει επίσης μια ανεπάρκεια ασβεστίου στο αίμα (υπασβεστιαιμία), οδηγώντας σε σπασμούς (spazmofilii).

Για την πρόληψη και θεραπεία της ραχίτιδας και spazmofilii φάρμακα και διαιτητικά συμπληρώματα συνταγογραφείται στις προληπτικά και θεραπευτικά δόσεις. Κλινικές κατευθυντήριες γραμμές για μέχρι ποια ηλικία θα πρέπει να δώσει τη βιταμίνη D, δίνουν το γιατρό. Στη Νότια χορηγείται σε ένα παιδί κατά τη διάρκεια των πρώτων 2 – 3 χρόνια, και στις βόρειες περιοχές, όπου υπάρχει λίγο φως του ήλιου – 14 -. 18 χρόνια

Το φάρμακο χορηγείται συχνά χρόνιες ασθένειες σε παιδιά και εφήβους για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια του παιδιού τρέχει πιο δύσκολο με την ανεπάρκεια των καλσιφερόλη.

Ενήλικες βιταμίνη D

Στους ενήλικες, υποβιταμίνωση D οδηγεί στην ανάπτυξη των διαφόρων παθολογικών διαδικασιών. Τα στοιχεία για τους σκοπούς της καλσιφερόλες είναι:

 • οστεοπόρωση το οστό χάνει ασβεστίου και γίνεται εύθραυστο? μπορεί να αρχίσει στο φόντο των διαφόρων ασθενειών, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και σε μεγάλη ηλικία?
 • οστεομαλακία – μαλάκωμα των οστών, με την έλλειψη της ανοργανοποίησης συνεχίζει στο φόντο της hypovitaminosis D, και σε ορισμένες ασθένειες των νεφρών και της γαστρεντερικής οδού?
 • διαταραχές του μεταβολισμού των μετάλλων στα οστά και αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης οδηγεί στην ανάπτυξη της οστεοαρθρίτιδας και εκφυλιστική ασθένεια δίσκων?
 • παραβίαση της επισκευής των οστών μετά από μεγάλες κατάγματα?
 • η απώλεια του ασβεστίου σκληρά υφάσματα των δοντιών, που συνοδεύεται από την τερηδόνα των δοντιών πολλών?
 • μειωμένη ανοσία έναντι αυτού του υποβάθρου, οξείες και χρόνιες μολυσματικές-φλεγμονώδεις νόσους, συχνά κρυολογήματα? Αυτοάνοσες διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης? Καρκίνου – την πτώση της άμυνας του ανοσοποιητικού?
 • υψηλή αρτηριακή πίεση?
 • μια υπολειτουργία του θυρεοειδή – υποθυρεοειδισμός?
 • παραβίαση του μεταβολισμού των λιπιδίων και υδατανθράκων, διαβήτη και παχυσαρκία?
 • μυϊκή αδυναμία.

Οι κλινικές κατευθυντήριες γραμμές: για την πρόληψη αυτών των διαδικασιών, οι ενήλικες πρέπει να ανασυγκροτήσουν συνεχώς το έλλειμμα του καλσιφερόλη με οποιονδήποτε τρόπο. Και όπως και στην καθημερινή διατροφή του αρκετά τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε καλσιφερόλη, συνιστάται να λάβει βιολογικώς ενεργά συμπληρώματα διατροφής.

Συνταγές στη Λατινική

Αντενδείξεις για ενήλικες και παιδιά

Καλσιφερόλη συνιστάται να ληφθούν αυστηρά με ιατρική συνταγή, λόγω της φαρμακολογικής δράσης της σε διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να είναι απρόβλεπτη και μια υπερβολική δόση μπορεί να είναι δύσκολο για την υγεία. Φάρμακα και συμπληρώματα σε τρόφιμα με αυτές τις ουσίες έχουν μια σειρά από αντενδείξεις. Φάρμακα αντενδείξεις περισσότερο, και λαμβάνοντας συμπληρώματα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αντενδείξεις είναι:

 • ατομικής δυσανεξίας των συστατικών φαρμάκου ή Bud από το σώμα?
 • υπερβιταμίνωση D?
 • η υψηλή περιεκτικότητα του ασβεστίου στο αίμα?
 • διαταραχές του οξαλικού μεταβολισμού με το σχηματισμό των λίθων των νεφρών και απόθεση των λίθων οξαλικού ασβεστίου στο ουροποιητικό σύστημα?
 • σοβαρή ηπατική νόσο και νεφρική δυσλειτουργία αυτών των οργάνων?
 • ενεργό φυματίωση, σαρκοείδωση των πνευμόνων?
 • παιδιά κάτω του 1 μήνα της ζωής (παιδίατρο ή neonatologist μπορεί να συνταγογραφήσει βιταμίνη D σε ένα παιδί πριν, αλλά αυστηρά για λόγους).

Με προσοχή έχει συνταγογραφηθεί για:

 • πλήρης ακινησία του ασθενούς αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης?
 • μερικά φάρμακα (καρδιακές γλυκοσίδες, διουρητικά κλπ)? προαιρετικά συνδυάζοντας αυτά τα φάρμακα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες της εισδοχής (διάλειμμα όχι λιγότερο από δύο ώρες)?
 • κύηση και τη γαλουχία – μόνο σε ειδικές, χέρι-διάλεξε από τον γιατρό της γυναικείας δοσολογίας διαβούλευσης όχι περισσότερο από 600 IU ανά ημέρα (προφυλακτική δόση)?
 • πρόωρη εξάλειψη της μεγάλης Fontanelle σε παιδιά κάτω του ενός έτους.

Με ποια μορφή είναι καλύτερα να πάρετε

σύγχρονη φαρμακολογία κάνει καλσιφερόλη σε διάφορες μορφές δοσολογίας, η οποία επιτρέπει σε κάθε άτομο να επιλέξει το πιο κατάλληλο φάρμακο:

 • κάψουλες και δρόγες για από του στόματος – κάψουλες κατασκευάζεται D3 (Τώρα Foods βιταμίνη D3, του γιατρού Best D3, άλφα D3 Teva, Osteotriol, Rocaltrol) και φασόλι – D2 (εργοκαλσιφερόλη)? Αυτή η μορφή δοσολογίας είναι πιο κατάλληλο για ενήλικες? Οι κάψουλες και τα χάπια που προδιαγράφεται για την πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και άλλες ορμονικές αλλαγές με μείωση στην έκκριση οιστρογόνων, διαταραχές της σύντηξης των καταγμάτων και για να καλύψει το κενό?
 • σε μασώμενα δισκία (Ultra-D μασώμενα, Μασώμενα 21ο αιώνα D3)? Συμπλήρωμα σε μασώμενα δισκία όπως εφήβους – μαθητές και φοιτητές? χορηγούνται για την πρόληψη της ανεπάρκειες βιταμινών και ανοσία?
 • σε ένα υδατικό πόσιμο διάλυμα (σταγόνες) παράγουν μόνο χοληκαλσιφερόλη (Δισκία, κάψουλες Aqua D3)? Αυτή η μορφή δοσολογίας όπως, παιδιατρική και χορηγούνται σε παιδιά μετά τον πρώτο μήνα της ζωής για την πρόληψη και τη θεραπεία της ραχίτιδας? σε ενήλικες, αυτή η μορφή θα λειτουργήσει, έχει συνταγογραφηθεί για την οστεοπόρωση, διαταραχές του μεταβολισμού των μετάλλων στις αρθρώσεις και τα οστά, και άλλες εκδηλώσεις της hypovitaminosis?
 • σε λάδι για στοματική χορήγηση μπορεί να θεωρηθεί ως εργοκαλσιφερόλη και χοληκαλσιφερόλη (εργοκαλσιφερόλη, ChildLife Organic D3 σταγόνες, Vigantol, Videhol)? λιποδιαλυτές σταγόνες είναι κατάλληλες για την πρόληψη και τη θεραπεία των ενηλίκων και των παιδιών hypovitaminosis?
 • στην ελαιώδη διαλύματα σε αμπούλες για ενδομυϊκή ένεση και η κατάποση παράγεται προϊόν Βιταμίνη D3 ΒΟΝ (Laboratory Bouchard, Γαλλία).

Πώς να πάρετε συμπλήρωμα

Συστάσεις για παιδιά

Για την πρόληψη και τη θεραπεία της ραχίτιδα στα παιδιά συχνά χορηγείται χοληκαλσιφερόλη στην μορφή υδατικών διαλυμάτων. Η υγρή μορφή απορροφάται καλύτερα εάν το παιδί έχει οποιαδήποτε προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα (dysbiosis φυσικό το παιδί -. Ο σχηματισμός της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της ζωής).

– 32% iherb.com ChildLife βιταμίνη D3, φυσική γεύση φρούτων, 29,6 ml, (1 W. oz) 547 367 RUB RUB Αγοράστε τώρα – 6% iherb.com Ddrops, Υγρό βιταμίνη D3 για τα παιδιά, 400 IU, 0,08 W. oz (2,5 ml), 90 капель1 162 1 084 RUB RUB Αγορά τώρα – 49% iherb.com Zahler, D3 Σταγόνες, μικροσταγόνων για βρέφη, ήπια γεύση καρύδα, 4000 IU / 10 … 546 1 091 RUB RUB Αγοράστε τώρα

Το πιο δημοφιλές φάρμακο αυτής της ομάδας είναι σταγόνες aquaderm. Για να δώσει σε συνταγογραφηθεί ημερήσια δοσολογία με ή χωρίς τροφή, nakapila την επιθυμητή ποσότητα σε ένα κουτάλι με ένα υγρό (με νερό, απορροφάται καλύτερα).

Οι

Μαθήματα Πρόληψης παιδιά συνήθως χορηγούνται στο κρύο σεζόν. Την άνοιξη, το καλοκαίρι και νωρίς το φθινόπωρο θα αντικαταστήσει την παραμονή στο καθαρό αέρα και έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία στο δέρμα, η οποία προωθεί την ανάπτυξη στο δέρμα της χοληκαλσιφερόλη. Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της ενεργού έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, το παιδί είναι ιδιαίτερα χρήσιμο το πρωί και το βράδυ οι λοξές ακτίνες του ήλιου. Στη θεραπεία των ραχίτιδα στα καλοκαιρινούς μήνες μειωμένη ημερήσια δόση της βιταμίνης, αντικατέστησε τον ήλιο. Το ζήτημα της μέχρι ποια ηλικία να λαμβάνουν βιταμίνη D για την πρόληψη, ορισμένοι ειδικοί διαφωνούν. Αλλά η βασική σύσταση λαμβάνει προφυλακτική δόσεις μέχρι 2 – 3 ετών μία φορά την ημέρα. Συστάσεις για το πώς να πάρει τη βιταμίνη d, είναι καλύτερα να πάρετε ιατρική συμβουλή.

Συστάσεις για ενήλικες

για την πρόληψη της ραχίτιδα σε ενήλικες της σύγχρονης φαρμακολογίας προσφέρει να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των υγρών. Αλλά μπορούμε να κάνουμε καλύτερα με τη λήψη συμπληρωμάτων στα τρόφιμα. Πώς να καταναλώνουν βιταμίνης D σε μορφή συμπληρώματος παρατίθενται στα παρεχόμενα οδηγίες σε αυτούς. Διαφορετικές συμπληρώματα διατροφής μπορεί να είναι διαφορετική. Ανάλογα με δοσολογία μπορούν να χορηγηθούν μία ή περισσότερες (συνήθως το πρωί, απόγευμα και βράδυ) μία φορά την ημέρα. . Ποια ώρα της ημέρας για να πάρει τη βιταμίνη D, δεν έχει σημασία, μπορούν να λαμβάνονται το πρωί και το βράδυ

– 40% iherb.com Now Foods, βιταμίνη D-3 είναι εξαιρετικά ενεργός, η δόση είναι 5000 , 120 ζελατίνη капсулы889 RUB RUB 533 Αγορά τώρα – 83% iherb.com 21ου αιώνα, D3 1000 IU, 110 Tablets410 RUB RUB 68 Αγορά τώρα – 40% iherb.com τώρα Foods, βιταμίνη D3 5000 IU, 240 капсул1 573 943 RUB RUB Αγοράστε τώρα

Οι ηλικιωμένοι μπορούν να χρησιμοποιούν συμπληρώματα με προληπτικό σκοπό, δεδομένου ότι η μείωση στην έκκριση των ορμονών του φύλου, αναστέλλει την διαδικασία της απορρόφησης των οστών ασβεστίου, οδηγώντας σε οστεοπόρωση. Τους πιο κατάλληλη μορφή νερό χοληκαλσιφερόλης, διότι σε αυτή την ηλικία λόγω προβλημάτων με τα έντερα εσωτερικό ληφθούν οποιαδήποτε φάρμακα χειρότερα από απορροφάται. Αλλά λιποδιαλυτές μορφή ασφαλέστερη, καθώς συνήθως δεν οδηγούν σε υπερβολικές δόσεις. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε διαιτητικά συμπληρώματα μικρές μικρές δόσεις σε παρατεταμένη μαθήματα.

Άλλοι συνιστούν μεγαλύτερα ταυτόχρονα με D1 και D2 για να λαμβάνουν συμπληρώματα ασβεστίου. Η σύσταση αυτή θα πρέπει να γίνεται με προσοχή, όπως η μείωση στην έκκριση των ορμονών του φύλου κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και postmenopause, συμβάλλει στην απόπλυση του ασβεστίου από τα οστά, η οποία οδηγεί σε αύξηση του περιεχομένου της στο αίμα (υπερασβεστιαιμία). Γιατί ενδοκρινολόγων συστήνουν τη λήψη ασβεστίου μόνο μετά τη διενέργεια τεστ αίματος για το περιεχόμενό της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προφυλακτική δόση υπολογίζεται με βάση την κατάποση τροφών που περιέχουν D-.

αδυνατίσματος Καλσιφερόλη χρήση στο σύμπλοκο θεραπεία με την ταυτόχρονη διορισμό άλλες μεθόδους.

Ψωρίαση συνταγογραφείται αλοιφές και κρέμες με συνθετικά ανάλογα της βιταμίνης D (Psorcutan). Πόσες φορές και για πόσο χρονικό διάστημα να εφαρμόσετε την αλοιφή, αποφασίζεται από το δερματολόγο.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε τον κανόνα που Καλσιφερόλη και ο σίδηρος είναι ασυμβίβαστη: με την απορρόφηση του σιδήρου ασβεστίου είναι πρακτικά δεν απορροφάται. Ως εκ τούτου, εάν ορίσετε δύο φάρμακα με βιταμίνη D και ο σίδηρος, τα λάβει σε διαφορετικούς χρόνους με διάλειμμα τουλάχιστον δύο ώρες ή να εισάγετε τα ναρκωτικά ενδομυϊκά. Σε ό, τι δόσεις να λαμβάνουν βιταμίνη D (συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων), είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ημερήσια δόση

Η απόκριση του σώματος σε βιταμίνη D σε άτομα μπορεί να είναι διαφορετική. Στις οδηγίες στα φάρμακα δίνεται η μέση δοσολογία για την πρόληψη και θεραπεία ορισμένων καταστάσεων. Για τους περισσότερους ανθρώπους, τέτοιες συστάσεις είναι κατάλληλες, αλλά μερικοί ακόμη και προφυλακτικές δόσεις μπορεί να προκαλέσει υπερβολική δόση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εργοκαλσιφερόλη, η οποία σε μακροπρόθεσμη εισδοχή σε υψηλές δόσεις μπορεί να συσσωρεύεται στο σώμα.

Οι ακόλουθες είναι οι συνιστώμενες δόσεις προληπτικά διαφορετικών μορφών δοσολογίας καλσιφερόλη.

Για την πρόληψη της ραχίτιδα στα παιδιά

Akvadetrim-βιταμίνη D3, πόσιμο διάλυμα, 15000МЕ / ml (10 ml) H4> 199 ₽Kupersmith description36.6
 • Akvadetrim υδατικό διάλυμα σε σταγόνες – εντολή σας επιτρέπει να την εφαρμόσει σε παιδιά με μηνών ηλικίας 1 – 2 σταγόνες (500 – 1000 IU – διεθνείς μονάδες, ή 12,5 – 25 mcg) ημερησίως αμέσως μετά από ένα γεύμα σε μια κουταλιά νερό ? θεραπεία μπορεί να διαρκέσει έως και 2 – 3 ετών με ένα δυνατό καλοκαίρι διαλείμματα? πρόωρη, δίδυμα και λιποβαρών παιδιών ημερήσια δόση της βιταμίνης D μπορεί να αυξηθεί σε 3 σταγόνες?
 • εργοκαλσιφερόλη του 0,0625% διαλύματος ελαίου χορηγούνται σε παιδιά τρεις εβδομάδες ζωής 1 σταγόνα (700 IU) ημερησίως μετά το γεύμα, κατά την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα? κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ένα χρονικό διάστημα? η δόση σε ποσοστό 150000 – 300000 IU (1 σταγόνα περιέχει 700 IU ή 17.5 ug)

.

δόση της βιταμίνης D3 για τους ενήλικες

Πώς να πάρετε τις βιταμίνες D3 και D2 ενήλικες:

 • ασφαλή δοσολογία για την πρόληψη της ανεπάρκειας – 4000 IU / ημέρα?
 • κατά την κύηση: akvadetrim υδατικό διάλυμα 1 σταγόνα για 40 εβδομάδες της κύησης ή 2 σταγόνες κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου? Εργοκαλσιφερόλη του διαλύματος ελαίου 0,0625% (25000 ME ή 0625 mg σε 1 ml) και δισκία των 500 IU είναι η σωστή προφυλακτική επιλογή δόση ξεχωριστά?
 • κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά την εμμηνόπαυση: akvadetrim υδατικό διάλυμα 1 – 2 σταγόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό τον έλεγχο των εργαστηριακών ερευνών?
 • για τη θεραπεία ασθενών με παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, δεν συντήκονται κατάγματα: εργοκαλσιφερόλη διαλύματος ελαίου 0,0625% στα 3000 ME (4 σταγόνες) ανά ημέρα για 1,5 μήνες? μετά από διάλειμμα 3 μηνών, η πορεία μπορεί να επαναληφθεί.

Πώς να πίνουν βιταμίνη D και πόσο πρέπει να διαρκεί το μάθημα σε διάφορες ασθένειες σε παιδιά και ενήλικες, μπορεί να πει μόνο το γιατρό.

Οι Θεραπευτικές δόσεις βιταμίνης D για έναν ενήλικα επιλέγονται αυστηρά ατομικά ανάλογα με τη σοβαρότητα των εκδηλώσεων των hypovitaminosis, ηλικία και παρουσία συνοδά νοσήματα. Παιδιά και θεραπευτικές και προφυλακτικές δόσεις βιταμίνης D την ημέρα και επιλέγει μόνο έναν παιδίατρο ή neonatologist.

Βίντεο: EM>

αντιστοιχίζονται IU (ME), και MKG: πώς να μεταφράσει από το ένα σύστημα στο άλλο

Η πλειοψηφία των φαρμάκων μιας εγχώριας παραγωγής δοσολογούνται σε μικρογραμμάρια (mcg). Εξωτερικών φαρμακευτική εταιρεία η βιταμίνη D είναι κλειστός σε διεθνείς μονάδες (IU, IU ή εμένα). Για να γίνει ο υπολογισμός και η μεταφορά της βιταμίνης D3 από IU έως mcg, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το 40 IU ισούται με 1 mg, και 1 IU είναι ίση με 0.025 mcg. Αυτό θα βοηθήσει να φέρει βιταμίνης D από IU έως mcg.

Ο αριθμός των καλσιφερόλη σε ΜΕ (μου, IU) Αριθμός καλσιφερόλες σε мкг10,0251002,540010,050012,5100025,05000125,010000250,0 mcg ή 0.025 mg

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον πίνακα, μπορείτε να υπολογίσετε τη δόση σε mcg και IU. Ή να μεταφράσει από ένα σύστημα μέτρησης σε ένα άλλο.

Υπερδοσολογία, και παρενέργειες

Η βιταμίνη D είναι καλά ανεκτή από τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, έχει έχει μια σειρά από παρενέργειες, όχι πάντα, συχνά, όταν ιατρική DOH. Θα πρέπει να γνωρίζουν. Οι παρενέργειες της βιταμίνης D:

 • απώλεια της όρεξης, ξηροστομία, ναυτία, εμετό, απώλεια βάρους? πολύ συχνά η πρώτη εκδήλωση των παρενεργειών είναι η δυσκοιλιότητα?
 • αδυναμία, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, πονοκεφάλους, υπνηλία και αϋπνία το βράδυ?
 • πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις?
 • η αύξηση στη συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα, η οποία οδηγεί στην απόθεση των αλάτων της στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και του ουροποιητικού συστήματος?
 • τα παιδιά μπορούν γρήγορα να αναπτυχθούν μεγάλες Fontanelle, η οποία οδηγεί σε δυσλειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος? μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο κλείσιμο των ζωνών ανάπτυξης στα οστά, η οποία οδηγεί σε διαταραχή της ανάπτυξης του παιδιού?
 • η βλάβη της νεφρικής λειτουργίας (εργαστηριακά δεδομένα)?
 • καρδιακή αρρυθμία (σπάνια).

Η υπερδοσολογία είναι δυνατόν σε διορισμό μεγάλες δόσεις, και προφυλακτική: το σώμα του κάθε ατόμου αντιδρά ξεχωριστά . Δεν είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η πρόσληψη καλσιφερόλη με το αλκοόλ: ο κίνδυνος υπερδοσολογίας μπορεί να αυξηθεί. Σε περίπτωση παρενεργειών υπερδοσολογίας αυξάνοντας, υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις υπερβιταμίνωσης D, ψυχικές διαταραχές, μειωμένη νεφρική λειτουργία, αυξημένη πίεση του αίματος (ΒΡ), μειωμένη ηπατική λειτουργία.

Αν υποψιάζεστε ότι μια υπερβολική δόση πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη λήψη της βιταμίνης και επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Για την απομάκρυνση των ναρκωτικών από το σώμα θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό – έτσι το φάρμακο δεν θα συσσωρεύονται. Εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, η hospitalitynet θύμα.

Αφού έμαθε για το ενδεχόμενο υπερβολικής δόσης, κάποιες αμφιβολίες για το αν θα πάρει τη βιταμίνη D. Οι ειδικοί δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση: ανάγκη, αλλά θα πρέπει να το κάνει υπό ιατρική παρακολούθηση

.

Συμβατότητα με άλλα φάρμακα

Με τα περισσότερα φάρμακα Καλσιφερόλη συμβατά. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

πίνακα Συμβατότητα: EM>

ДействиеПрепаратыСовместимыКальций, μαγνήσιο, φώσφορο, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3Сглаживают πλευρά effektiviteten Α, Ε, C, Β1, Β2, Β5 και В6Нарушают Satyanarayana, μερικοί υπνωτικά χάπια ( βαρβιτουρικά) κεφάλαια, ριφαμπικίνη, zelenopillia πλευρά επιτήδευση διουρητικό (υδροχλωροθειαζίδη, φουροσεμίδη), καρδιακές γλυκοσίδες

Ο γιατρός θα σας πει πώς να πίνουν βιταμίνες D3 και D2, με τα μέγιστα οφέλη για το σώμα, με δεδομένη την συμβατότητα με άλλα φάρμακα. Παραβίαση απορρόφηση λαμβάνει χώρα όταν λαμβάνεται με αντισπασμωδικά, και μερικές υπνωτικά (βαρβιτουρικά) και επίσης με τη ριφαμπικίνη και σίδηρο συμπληρώματα αντιβιοτικού.

Οι τοξικές παρενέργειες των καλσιφερόλη επιδεινωθεί από την ταυτόχρονη χρήση με κάποια διουρητικά (υδροχλωροθειαζίδη, φουροσεμίδη, κλπ), καρδιακά γλυκοσίδια.

Τα τοξικά αποτελέσματα των D2 και D3 εξομαλύνεται όταν λαμβάνονται μαζί με βιταμίνες Α, Ε, C, Β1, Β2, Β5 και Β6.

Και οι δύο βιταμίνες είναι συμβατά με το ασβέστιο, το μαγνήσιο, φώσφορο, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3.

Πού να αγοράσετε συμπλήρωμα

Για την πρόληψη της hypovitaminosis καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις βιταμίνες σε μορφή συμπληρώματος. Μπορούν να αγοραστούν σε φαρμακεία και σε απευθείας σύνδεση καταστήματα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα συμπληρώματα ποιότητας που πωλούνται παντού με τεράστια περιθώρια κέρδους. Ως εκ τούτου, είναι πιο συμφέρουσα για την αγορά αυτών των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Iherb. Τα οφέλη της iHerb:

 • ένα τεράστιο φάσμα των αμερικανικών και ευρωπαϊκών συμπληρώματα διατροφής?
 • ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές – είναι το ήμισυ χαμηλότερο από ό, τι σε άλλα μέρη?
 • ακριβή επεξεργασία των παραγγελιών και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν υποστήριξη?
 • γρήγορο δωρεάν αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας?
 • πολυάριθμες θετικές γνώμες των καταναλωτών συνεχώς αγοράζουν προϊόντα σε Iherb.

Εκείνοι που διαθέτει πρώτο εντολή να Iherb, έκπτωση 5%. για να αποκτήσετε θα πρέπει να πατήσετε: https://ru.iherb.com/c/D3-Cholecalciferol?rcode=AGK4375 (ενεργοποίηση αυτόματη) ή να καλέσετε τον κωδικό AGK4375 στο αντίστοιχο πεδίο κατά την παραγγελία P. >

Best εμπορευμάτων από την κατηγορία αυτή σε iHerb:

– 40% iherb.com Τώρα Foods, βιταμίνη D-3 είναι πολύ δραστική, η δοσολογία είναι 5000, 120 ζελατίνη капсулы889 RUB RUB 533 Αγορά τώρα – 83% iherb. com 21ου αιώνα, D3 1000 IU, 110 Tablets410 RUB RUB 68 Αγοράστε τώρα – 40% iherb.com Now Foods, βιταμίνη D3 5000 IU, 240 капсул1 573 943 RUB RUB Αγοράστε τώρα – 69% iherb.com υγιή Origins, βιταμίνη D3 , 10,000 IU, 360 softgel капсул3 420 RUB RUB 1 029 Αγοράστε τώρα – 25% iherb.com Solgar, φυσική βιταμίνη D3, 10,000 IU, 120 softgels капсул1 279 959 RUB RUB Αγοράστε τώρα – 70% iherb.com Υγιείς Origins, βιταμίνη D3 5 000 IU, 360 softgel капсул2 394 701 RUB RUB Αγοράστε τώρα

Πώς και πού θα αποθηκεύονται τα συμπληρώματα

Υδατικά διαλύματα με βιταμίνη D3 συνιστάται να κρατήσει σε σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία 5 – 25 ° C για όχι περισσότερο από τρία έτη. Επίσης αποθηκεύονται κάψουλες και χάπια για κατάποση.

ελαιώδη διαλύματα θα πρέπει να προστατεύεται από το φως χώρα σε μια θερμοκρασία πάνω από 10 ° C για όχι περισσότερο από δύο έτη.

Η βιταμίνη D είναι μια σύνθετη, μη πλήρως κατανοητή βιολογικώς δραστική ουσία. Χρησιμοποιήστε το για το σώμα είναι πολύ μεγάλο, αλλά σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού έχει έλλειψη από την έλλειψη σε τρόφιμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να λαμβάνουν βιταμίνη D σε μορφή συμπληρώματος διατροφής και θα διατηρήσει την υγεία για πολλά χρόνια.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...